Ciastko08 Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Dodaje kolejne ćwiczenie Jakiś czas temu miałam się spotkać z pewną osobą. 1. Czy do spotkania doszło? 2. Jak wygląda ta osoba? 3. Jaki był cel tego spotkania? W Poniedziałek odpowiedź Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 1. Czy do spotkania doszło? 10 karo 10 trefl Dama karo - jak najbardziej, wszystko na czas 2. Jak wygląda ta osoba? Król pik 9 trefl 10 trefl - ... no ok, nie będę pisać, ze wyglądał jak Twój szef, bo może to jednak ktoś inny mężczyzna, ciemne włosy, ciemne oczy, ciemna karnacja, chyba taki południowy typ, starszy od Ciebie, może podkrążone albo głęboko osadzone oczy, szczupły. 3. Jaki był cel tego spotkania? Król pik walet pik as kier - a więc może to jednak chodzi o ten prezent, który ku swojemu niezadowoleniu miałaś dać szefowi? A może uregulować jakiś zaległu rachunek? Dać do naprawy coś co się zepsuło w domu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seid Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Też spróbuję. Co prawda "nie mam siły na zabawę" w cokolwiek i nie wyglądam dziś przesadnie ładnie, ale może nie skompromituję się doszczętnie. 1) Czy doszło do spotkania? As Trefl, Król Kier i Król Karo Do spotkania powinno dojść. 2) Jak wygląda ta osoba? Dama Karo, 10 pik, Król Trefl Na moje oko jednak szef albo ktoś związany z pracą. Ewentualnie może to być też osoba, która zajmuje się rekrutacją pracowników (Król Trefl+Dama Karo). Widać, że z tym spotkaniem wiążesz pewne nadzieje. 3) Jaki był cel spotkania? Dama Trefl, 10 trefl, Walet Pik Oj o kasie będzie gadka i to chyba niezbyt miła. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolka365 Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 To i ja się odważę 1. 9 trefl (o), król kier (o), walet trefl (o) Z pewnymi problemami, ale spotkanie się odbyło, chociaż miałaś wiele wątpliwości czy chcesz się spotkać. 2.dama karo (o), 9 trefl (o), dama trefl Brunetka (farbowana?) albo ruda, o niebieskich oczach. Kobieta związana z twoją pracą. 3. As karo, Walet trefl, Król pik Miała ci ona przekazać informacje dotyczące toczącej się sprawy urzędowej, sądowej? Albo to spotkanie z lekarzem było? Albo przekazanie jakiegoś zwolnienia? Ogólnie wymiana informacji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 1. 9 karo dama pik król trefl- odbyło się ostatecznie, ale były jakieś opóźnienia, być może odbyło się w innym późniejszym terminie 2. 9 trefl (o) Dama karo Dama trefl - Spotkałaś się z kobietą, ciemne włosy, szczupła. Jeżeli to faktycznie kobieta to czy jest zamężna ? i ma dziecko ? 3. Król karo Walet karo 9 serce - Spotkanie w miłej atmosferze, dotyczące pracy - jakaś sprawa została pozytywnie załatwiona, na twoją korzyść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 Ktoś jeszcze? O 20:00 podam odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 No więc. 1 - Nie doszło, do spotkania (mało brakowało, ale mnie padł telefon i nie miałam możliwości się skontaktować z daną osobą - byłam przejazdem w jej mieście) 2 - Kobieta, ciemne kręcone włosy, niebieskie oczy, szczupła, raczej niska. 3 - Cel spotkania to kawa i ciastko - poznanie się i porozmawianie ze sobą, fakt zależało mi na tym spotkaniu. Dziękuje wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 To ćwiczenie to jedno wielkie upokorzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 To ćwiczenie to jedno wielkie upokorzenie Bez przesady. (jak moglas nie rozpoznać siebie w tych kartach O.O ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Teraz dopiero zczaiłam O_O (jestem średniego wzrostu:P) ..............wyszłam sobie w Królu Pik.... NO COMMENT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 U wszystkich się ładnie pokazałaś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Zwłaszcza Seidowi, jako szef Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 Zwłaszcza Seidowi, jako szef Ewentualnie może to być też osoba, która zajmuje się rekrutacją pracowników (Król Trefl+Dama Karo) Tu miał racje, tylko pracowników zmieńmy na studentów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seid Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 To ćwiczenie to jedno wielkie upokorzenie Oj tak, pozostaje nam chyba tylko schowac się do jakiejś głębokiej dziury Prawdę mówiąc nie zwróciłem w ogóle uwagi na tą Królową Karo co tam się przewinęła w tym krotkim niby-rozkładziku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Oj tak, pozostaje nam chyba tylko schowac się do jakiejś głębokiej dziury Bez przesady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts