Diabolina Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Witam, śniło mi się, że poszłam na pływalnie i tam ze znajomymi z parcy prowadziłam zajęcia był tam tez mój przyjaciel i bawiliśmy się świetnie.Po zajęciach poszlam do szatni i nagle wszsycsy zniknęli i zostałam tam sama.Podeszłam do lustra i zobaczyłam na prawym oki bielmo po czym okowróciło do normalnego stany a lewego wyjęłam soczewkę i na soczewce było przyklejona wierzch mojej źrenicy a źrenica w oku tzn jej obwoluta była przekrwiona i z oka zaczęła powoli lecieć mocno czerwona krew wolną stróżka, obudziłam się spocona nie wiem co to może oznaczać proszę o interpretację snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Diabolino zapoznaj się z regulaminem http://www.ezoforum.pl/prosby-o-interpretacje-snu/67915-regulamin-dzialu-interpretacji.html Musisz zmienić tytuł wątku 1. W tytule tematu należy zamieścić główne symbole ze snu oddzielone przecinkami (poprawnie: kot, papuga, rosół, ciuchcia). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolina Posted July 20, 2014 Author Share Posted July 20, 2014 Dobrze dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts