Skocz do zawartości

Wakacje(ZWERYFIKOWANY)

Orchidea87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak będą przebiegały moje wakacje (ogólnie)?

Papież – król mieczy – królowa mieczy

Dużo czasu na rozmyślania, poczucie wolności. Dużo rozmów z innymi ludźmi.

Jakie będą moje odczucia co do wakacji?

Rycerz pucharów – 6 mieczy – Wisielec

Z początku miło i przyjemnie, później coś się zmieni i będę się nad czymś zastanawiam, będę mieć melancholijny nastrój, może coś ważnego przemyślę.

Gość Euterpe
Napisano

dużo osób się pojawiło w pierwszym pytaniu...

możliwe, że spędzisz ten czas z innymi ludźmi, wymienicie się informacjami, zaczniesz kogoś pouczać albo odwrotnie (papież)

król i królowa mieczy - jak dla mnie para, która dobrze się ze sobą dogaduje, współpracuje, ale jeden do drugiego ma dystans, więc obstawiam, że możesz być w stosunku do jakiejś osoby ostrożniejsza, będziesz myśleć, co powiedzieć, aby wyjść z twarzą albo też rzucać cięte i trafne uwagi

skoro wypadło dużo kart dworskich, myślę że osoby trzecie mogą mieć w tym czasie na Ciebie bardzo duży wpływ

co do drugiego pytania...

na początku byłaś bardzo optymistycznie nastawiona, ale jakaś wiadomość wszystko zmieniła (rycerz pucharów czasami pokazuje mi info) i świat wywrócił się do góry nogami, przemyślisz co nieco

druga opcja jest taka, że będziesz wspominać wycieczkę i obijanie się na plaży (o ile gdzieś wyjeżdżasz) - rycerz pucharów + 6 mieczy jako podróż i wisielec jako wypoczynek

Napisano

-- Komuś będziesz musiała się podporządkować/wziąć pod uwagę jego zdanie,opinię/ - to osoba lub instytucja/zakład pracy/.

Przebieg wakacji więc nie do końca będzie zależny od ciebie samej, choć będziesz miała w tym ogromny udział.

Jeśli liczysz na kogoś, to może cię zawieść uczuciowo/Kapłan, Król Mieczy/, zmusi cię to do podjęcia trudnych dla siebie decyzji, ale koniecznych.

Sporo widać kalkulacji, ktoś może zburzyć twoje wcześniejsze plany/nadzieje.

-- tu widzę twoje zawiedzione wyobrażenia/nadzieje niestety, zmienisz swoje spojrzenie na kogoś - jest niespełnienie tego, w co wierzyłaś.

Napisano

Wiesz… Jakoś tak nijak. Ochłodzą się pewne stosunki z niektórymi osobami,.

Sporo rozmyślania, wybierania ‘lepszej drogi znajomości’.

Będziesz z jednej strony zadowolona a z drugiej zawiedziona, bo nic konkretnego nie uda Ci się zrobić. Taki lekki marazm i nicnierobienie mi bije z tych kart.

Napisano

Dużo czasu na rozmyślania, poczucie wolności. Dużo rozmów z innymi ludźmi.

Czy na wakcje wyjezdzasz sama czy z kimś? Otaczające osoby wskazują ze bedziesz w jakis sposób ograniczana,stopowana przez osoby dojrzalsze ( opiekunowie,rodzice,dziadkowie) , w tych kartach widze chłod emocjonalny,kontrolowanie się i zdanie się na autorytety.

Z początku miło i przyjemnie, później coś się zmieni i będę się nad czymś zastanawiam, będę mieć melancholijny nastrój, może coś ważnego przemyślę.

Zmiany,ucieczka ,wyalienowanie,zawieszenie.....wakacje nie przyniosa tego co oczekujesz,prawdopodobnie rozczarują Cię .

Pozdrawiam.

Napisano

ak będą przebiegały moje wakacje (ogólnie)?

tak dużo rozmyślań, możesz też mieć troche wisielczy humor

mam wrażenie, że szybko Ci zlecą te wakacje, troszkę tak frywolnie, ale jednocześnie dużo rozmyślania i odcinania się od rzeczywistości

• 2 tygodnie później...
Napisano

Miałam czas na rozmyślania, poznałam wielu ciekawych ludzi, wymieniałam się z nimi informacjami. Dużo przebywałam na powietrzu(miecze).

Co do moich odczuć - to z początku świetnie, a potem zmiana planów z powodów niezależnych ode mnie. Mimo wszystko wakacje uważam za udane :)

• Lubię to! 1