Jump to content

podwyższenie wibracji czakr

imperatorin

Recommended Posts

Czytał ktoś z was książkę Barbary Marciniak "Zwiastuni świtu"? Można tam spotkać pewną metodę która według autorki wpływa na podniesienie wibracji i energetyki

Innym rodzajem aktywności, jaki polecamy tym z was, którzy pragną osiągnąć duże przyspieszenie energii jest wirowanie. Obracajcie się z lewej strony w prawą, wirując w kółko i koncentrując wzrok na swoim kciuku, licząc obroty. Zalecamy abyście obracali się 33 razy przynajmniej raz dziennie. Możecie wykonać do 33 bardzo wolnych obrotów. B/128: B.Marciniak - Zwiastuni witu

Czy ta niejako dziecięca zabawa może mieć jakiś pozytywny wpływ na energetykę? mam nadzieję, że ktoś kto się zna na tych sprawach wypowie się ;) :icon_smile2:

Pierwszy raz słyszę o czymś takim, a troszkę w temacie "się kręcę". Mam mieszane uczucia co do skuteczności takich działań... ale spróbuj, a się dowiesz czy działa ;]

• 5 weeks later...

Czakry z samej istoty wibrują w różnych, swoich własnych częstotliwościach, wibracjach. Czakra podstawy ma najniższe wibracje, czakra korony - najwyższe, dlatego, że ma to swój cel (gdyż "mielą" one różnego typu energia, z którymi się stykamy jako ludzie). Podwyższenie wibracji czakr brzmi zatem trochę tak, jakby ktoś chciał, aby dana czakra "robiła" za np. czakrę wyższą... Żyjemy w wielopoziomowo wibracyjnej rzeczywistości i dlatego czakry mają wibracje różnej częstotliwości... te niższe są nam równie potrzebne i po to mamy także niższe czakry. Dlatego też również mam mieszane odczucia wobec takich technik. ;) Ale jak to mówią: co Cię nie zabije... ^^'