Farfalla209 Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 (edytowane) Witajcie, myślę nad przebranżowieniem się. Czy uda mi się wypracować efekty na tym potencjalnym stanowisku? 2 mieczy . 5 buław . as mieczy -> VIII Sprawiedliwość Wiedza i podstawy są ku temu, chęć też jest, jedyne co może mnie stopować to jakieś wahanie się (nie w pełni ta praca jest zgodna z moimi etycznymi przekonaniami, więc może o to chodzi w tej 2 mieczy). Jednak efekty będą wprost proporcjonalnie do włożonej pracy (tak widzę tą sprawiedliwość ). Więc raczej pozytywnie Edytowane 21 Lipca 2014 przez Farfalla209 Cytuj
werona Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 A o jakie efekty pytasz? Bo jak o finansowe to w rozkładzie nie ma żadnej karty mówiącej o kasie, więc kasy z tego nie będzie... Cytuj
niiwa Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 Jak na razie to kompletnie się w tym nie widzisz/2 mieczy/, będziesz musiała pokonać swoje obiekcje i obrać zupełnie nowy punkt widzenia/5 buł+As Mieczy/. Dopiero wtedy może być mowa o ciągu dalszym - w tych kartach jest jak na razie niepokój i walka z samą sobą. Cytuj
Trida Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 Witajcie, myślę nad przebranżowieniem się. Czy uda mi się wypracować efekty na tym potencjalnym stanowisku?2 mieczy . 5 buław . as mieczy -> VIII Sprawiedliwość Wiesz średnio mi to wygląda szczerze mówiąc. Nie do końca pasujesz w temat, w który chcesz wejść. Musiałą byś duuuużo pracy w to włożyć a i tu pytanie - czy Ci się chce. To bd fajne, nowe doświadczenie i w sumie tyle. Sprawiedliwość wg mnie sugeruje, że i tak wrócisz 'na stare śmieci'. Cytuj
Farfalla209 Napisano 21 Lipca 2014 Autor Napisano 21 Lipca 2014 Dzięki dziewczyny! Nie chodzi mi o efekty finansowe, tylko o efekt dla pracodawcy, czy będę w stanie wnieść wartość. Trochę niepokoju jest to prawda nie wiem czy to jest dobre, na pewno wszystko lepsze od starych śmieci. Cytuj
afercia Napisano 22 Lipca 2014 Napisano 22 Lipca 2014 2 mieczy . 5 buław . as mieczy -> VIII Sprawiedliwość Trochę dużo mieczy.. Moi zdanie 2ka pokazała Twoje lęki przed zmianą w buławach może walkę samą z sobą ale na końcu as monet to docenienie ale też praca z głową gdzie będziesz musiała myśle z sumy sprawiedliwa ocena pracy, na początku z tych buławach może być też szarpanie z szefem albo z innymi pracownikami as że zwyciężysz je ale z pewnymi trudnościami. Uważam ze dużo tutaj Twoich lęków wyszło - nie ma co się stresować, zmiany są dobre nawet jeżeli na takie nie wyglądają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi