Skocz do zawartości

Czy będę w stanie wypracować efekty w tej pracy?

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie, myślę nad przebranżowieniem się. Czy uda mi się wypracować efekty na tym potencjalnym stanowisku?

2 mieczy . 5 buław . as mieczy -> VIII Sprawiedliwość

Wiedza i podstawy są ku temu, chęć też jest, jedyne co może mnie stopować to jakieś wahanie się (nie w pełni ta praca jest zgodna z moimi etycznymi przekonaniami, więc może o to chodzi w tej 2 mieczy). Jednak efekty będą wprost proporcjonalnie do włożonej pracy (tak widzę tą sprawiedliwość :)).

Więc raczej pozytywnie :)

Edytowane przez Farfalla209
Napisano

A o jakie efekty pytasz? Bo jak o finansowe to w rozkładzie nie ma żadnej karty mówiącej o kasie, więc kasy z tego nie będzie...

Napisano

Jak na razie to kompletnie się w tym nie widzisz/2 mieczy/, będziesz musiała pokonać swoje obiekcje i obrać zupełnie nowy punkt widzenia/5 buł+As Mieczy/.

Dopiero wtedy może być mowa o ciągu dalszym - w tych kartach jest jak na razie niepokój i walka z samą sobą.

Napisano
Witajcie, myślę nad przebranżowieniem się. Czy uda mi się wypracować efekty na tym potencjalnym stanowisku?

Wiesz średnio mi to wygląda szczerze mówiąc.

Nie do końca pasujesz w temat, w który chcesz wejść. Musiałą byś duuuużo pracy w to włożyć a i tu pytanie - czy Ci się chce. To bd fajne, nowe doświadczenie i w sumie tyle. Sprawiedliwość wg mnie sugeruje, że i tak wrócisz 'na stare śmieci'.

Napisano

Dzięki dziewczyny!

Nie chodzi mi o efekty finansowe, tylko o efekt dla pracodawcy, czy będę w stanie wnieść wartość.

Trochę niepokoju jest to prawda :) nie wiem czy to jest dobre, na pewno wszystko lepsze od starych śmieci.

Napisano

Trochę dużo mieczy.. Moi zdanie 2ka pokazała Twoje lęki przed zmianą w buławach może walkę samą z sobą ale na końcu as monet to docenienie ale też praca z głową gdzie będziesz musiała myśle z sumy sprawiedliwa ocena pracy, na początku z tych buławach może być też szarpanie z szefem albo z innymi pracownikami as że zwyciężysz je ale z pewnymi trudnościami. Uważam ze dużo tutaj Twoich lęków wyszło - nie ma co się stresować, zmiany są dobre nawet jeżeli na takie nie wyglądają :)