Ceres Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 Nie rozmawiam z pewną osobą od kilku miesięcy, chyba obydwoje poczuliśmy się przeciążeni swoim towarzystwem, kłótnia i ta osoba - niech będzie X strzeliła fochem wielkim ale jakoś ostatnio mi się przewinęła przez głowę i ciekawi mnie czy się odezwie. 1. Czy X się odezwie? (II Buław, VII RYDWAN, Paź Kielichów - suma XX SĄD) - Tak odezwie się, będziemy rozmawiać i raczej dojdzie do spotkanie na żywo niż przez telefon czy neta. 2. Kiedy ? (Królowa Mieczy, Król Pucharów, VIII MOC - suma VIII MOC) - powiedziałabym, że późne lato wczesna jesień (sierpień - wrzesień) 3. W jakich okolicznościach? (Rycerz Monet, X Buław, Król Buław - suma XIV Umiarkowanie) X poczuje się czymś przeciążony, zmęczony, nadmiernie obciążona będzie szukać u mnie wsparcia, rady czegoś co pozwoli osiągnąć równowagę 4. Rada: ( II Mieczy, Rycerz Buław, As Buław - suma XV Diabeł) - Nie bać się, bronić swojego zdania i nie wierzyć we wszystko co ta osoba powie - podejść tak jakby z dystansem, zaufać ale po cichu sprawdzać. Cytuj
Trida Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 1. Czy X się odezwie? (II Buław, VII RYDWAN, Paź Kielichów - suma XX SĄD) - Tak ale będzie to dość krótkie, szybkie, możliwe, że trochę niespodziewane. I stawiam na wiadomość smsową. 2. Kiedy ? (Królowa Mieczy, Król Pucharów, VIII MOC - suma VIII MOC) Sierpień – wrzesień. 3. W jakich okolicznościach? (Rycerz Monet, X Buław, Król Buław - suma XIV Umiarkowanie) Tutaj chyba potrzeba kontaktu, jakiś problem, z którym bd potrzebował pomocy. Ale będzie to podszyte dużym poczuciem dumy. 4. Rada: ( II Mieczy, Rycerz Buław, As Buław - suma XV Diabeł) Na razie się nie odzywać a jak już dojdzie do kontaktu – nadal bronić swojego zdania ale też nie iść w zaparte a raczej szukać kompromisu (takie 60% po Twojej stronie 40% po jego stronie) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 (edytowane) 1 - on o tym może myśleć (2 buławy) i pewnie to zrobi (rydwan + giermek pucharów), ale może też czekać na Twoją inicjatywę i wówczas nici z kontaktu 2 - kiedy sama zainicjujesz kontakt (królowa mieczy działa, król kielichów czeka, moc mówi, że wszystko będzie dobrze) 3 - 2 mieczy skojarzyła mi się teraz z zawieszeniem broni, rycerz z szybkim kontaktem (on też działa dzięki impulsowi (as buław), często nieprzemyślane) -> nie wojuj, pozwól, aby pan działał, ale łącząc to z punktem drugim musiałabyś wykonać pierwsza krok Edytowane 26 Lipca 2014 przez Euterpe Cytuj
Davisa Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Tylko o seks panu chodzi, więc przemyśl, czego Ty chcesz:-) 1 Cytuj
Ceres Napisano 23 Lipca 2014 Autor Napisano 23 Lipca 2014 Jeszcze nie wiem nie podjęłam decyzji na razie ciekawi mnie czy się odezwie Cytuj
Ceres Napisano 25 Lipca 2014 Autor Napisano 25 Lipca 2014 Davisa a w sumie to nic przeciwko seksowi bym nie miała, dobrego nigdy za wiele xD. Ktoś jeszcze inaczej widzi te karty ? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 niech będzie X strzeliła fochem X poczuje się czymś przeciążony, zmęczony to w końcu kto tu jaką ma płeć? pogubiłam się... Cytuj
Vivere Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 to w końcu kto tu jaką ma płeć? pogubiłam się... Zdaje się, że ta osoba, która strzeliła fochem i się przewinęła przez głowę (choć z prologu nie wynika) jest mężczyzną. Tak sugeruje interpretacja pkt 3. Ale mogę się mylić. Cytuj
Ceres Napisano 25 Lipca 2014 Autor Napisano 25 Lipca 2014 Jest facetem to jeden z moich tak jakby eks Cytuj
Vivere Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 Nie rozmawiam z pewną osobą od kilku miesięcy, chyba obydwoje poczuliśmy się przeciążeni swoim towarzystwem, kłótnia i ta osoba - niech będzie X strzeliła fochem wielkim ale jakoś ostatnio mi się przewinęła przez głowę i ciekawi mnie czy się odezwie. 1. Czy X się odezwie? (II Buław, VII RYDWAN, Paź Kielichów - suma XX SĄD) - sam z własnej inicjatywy się nie odezwie ale odpowie jeśli Ty zainicjujesz kontakt. Mi 2 buław nie okazała nigdy kontaktu a mój Rydwan tak rwie, że nie ma czasu pogadać. Najwyżej przelotne "cześć" podczas przypadkowego spotkania 4. Rada: ( II Mieczy, Rycerz Buław, As Buław - suma XV Diabeł) - nie blokuj ( 2 mieczy) się przed panem. Spuść kurtynę i daj o sobie znać. 1 Cytuj
Davisa Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 Davisa a w sumie to nic przeciwko seksowi bym nie miała, dobrego nigdy za wiele xD. Skoro tak, no to tak:-) Posłuchaj rady, o której pisze Vivere:-) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 edytowałam punkt 2 i dopisałam to, co jest za strzałką powodzenia Cytuj
Ceres Napisano 26 Lipca 2014 Autor Napisano 26 Lipca 2014 (edytowane) Dzięki tylko bladego pojęcia nie mam jak to zrobić nie ma żadnej okazji do kontaktu, nie mieszkamy w tym samym mieście, nie mamy znajomych wspólnych, z którymi regularnie sie widujemy i nie mam do niego numeru telefonu. dręczy mnie ta osoba w myślach od czasu do czasu strasznie może dlatego, że jest dla mnie taka niedokończoną sprawą. Edytowane 28 Lipca 2014 przez Ceres Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi