Skocz do zawartości

Czy pewna osoba się do mnie odezwie ?

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie rozmawiam z pewną osobą od kilku miesięcy, chyba obydwoje poczuliśmy się przeciążeni swoim towarzystwem, kłótnia i ta osoba - niech będzie X strzeliła fochem wielkim ale jakoś ostatnio mi się przewinęła przez głowę i ciekawi mnie czy się odezwie.

1. Czy X się odezwie? (II Buław, VII RYDWAN, Paź Kielichów - suma XX SĄD) - Tak odezwie się, będziemy rozmawiać i raczej dojdzie do spotkanie na żywo niż przez telefon czy neta.

2. Kiedy ? (Królowa Mieczy, Król Pucharów, VIII MOC - suma VIII MOC) - powiedziałabym, że późne lato wczesna jesień (sierpień - wrzesień)

3. W jakich okolicznościach? (Rycerz Monet, X Buław, Król Buław - suma XIV Umiarkowanie) X poczuje się czymś przeciążony, zmęczony, nadmiernie obciążona będzie szukać u mnie wsparcia, rady czegoś co pozwoli osiągnąć równowagę

4. Rada: ( II Mieczy, Rycerz Buław, As Buław - suma XV Diabeł) - Nie bać się, bronić swojego zdania i nie wierzyć we wszystko co ta osoba powie - podejść tak jakby z dystansem, zaufać ale po cichu sprawdzać.

Napisano

1. Czy X się odezwie? (II Buław, VII RYDWAN, Paź Kielichów - suma XX SĄD) -

Tak ale będzie to dość krótkie, szybkie, możliwe, że trochę niespodziewane. I stawiam na wiadomość smsową.

2. Kiedy ? (Królowa Mieczy, Król Pucharów, VIII MOC - suma VIII MOC)

Sierpień – wrzesień.

3. W jakich okolicznościach? (Rycerz Monet, X Buław, Król Buław - suma XIV Umiarkowanie)

Tutaj chyba potrzeba kontaktu, jakiś problem, z którym bd potrzebował pomocy. Ale będzie to podszyte dużym poczuciem dumy.

4. Rada: ( II Mieczy, Rycerz Buław, As Buław - suma XV Diabeł)

Na razie się nie odzywać a jak już dojdzie do kontaktu – nadal bronić swojego zdania ale też nie iść w zaparte a raczej szukać kompromisu (takie 60% po Twojej stronie 40% po jego stronie)

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

1 - on o tym może myśleć (2 buławy) i pewnie to zrobi (rydwan + giermek pucharów), ale może też czekać na Twoją inicjatywę i wówczas nici z kontaktu

2 - kiedy sama zainicjujesz kontakt (królowa mieczy działa, król kielichów czeka, moc mówi, że wszystko będzie dobrze)

3 - 2 mieczy skojarzyła mi się teraz z zawieszeniem broni, rycerz z szybkim kontaktem (on też działa dzięki impulsowi (as buław), często nieprzemyślane) -> nie wojuj, pozwól, aby pan działał, ale łącząc to z punktem drugim musiałabyś wykonać pierwsza krok

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Tylko o seks panu chodzi, więc przemyśl, czego Ty chcesz:-)

• Lubię to! 1
Napisano

Jeszcze nie wiem :) nie podjęłam decyzji na razie ciekawi mnie czy się odezwie

Napisano

Davisa a w sumie to nic przeciwko seksowi bym nie miała, dobrego nigdy za wiele xD.

Ktoś jeszcze inaczej widzi te karty ?

Gość Euterpe
Napisano
niech będzie X strzeliła fochem
X poczuje się czymś przeciążony, zmęczony

to w końcu kto tu jaką ma płeć? pogubiłam się...

Napisano
to w końcu kto tu jaką ma płeć? pogubiłam się...

Zdaje się, że ta osoba, która strzeliła fochem i się przewinęła przez głowę (choć z prologu nie wynika) jest mężczyzną. Tak sugeruje interpretacja pkt 3. Ale mogę się mylić.

Napisano
Nie rozmawiam z pewną osobą od kilku miesięcy, chyba obydwoje poczuliśmy się przeciążeni swoim towarzystwem, kłótnia i ta osoba - niech będzie X strzeliła fochem wielkim ale jakoś ostatnio mi się przewinęła przez głowę i ciekawi mnie czy się odezwie.

1. Czy X się odezwie? (II Buław, VII RYDWAN, Paź Kielichów - suma XX SĄD) - sam z własnej inicjatywy się nie odezwie ale odpowie jeśli Ty zainicjujesz kontakt. Mi 2 buław nie okazała nigdy kontaktu a mój Rydwan tak rwie, że nie ma czasu pogadać. Najwyżej przelotne "cześć" podczas przypadkowego spotkania

4. Rada: ( II Mieczy, Rycerz Buław, As Buław - suma XV Diabeł) - nie blokuj ( 2 mieczy) się przed panem. Spuść kurtynę i daj o sobie znać.

• Lubię to! 1
Napisano
Davisa a w sumie to nic przeciwko seksowi bym nie miała, dobrego nigdy za wiele xD.

Skoro tak, no to tak:-) Posłuchaj rady, o której pisze Vivere:-)

Gość Euterpe
Napisano

edytowałam punkt 2 i dopisałam to, co jest za strzałką :)

powodzenia :)

Napisano (edytowane)

Dzięki tylko bladego pojęcia nie mam jak to zrobić :) nie ma żadnej okazji do kontaktu, nie mieszkamy w tym samym mieście, nie mamy znajomych wspólnych, z którymi regularnie sie widujemy i nie mam do niego numeru telefonu.

dręczy mnie ta osoba w myślach od czasu do czasu strasznie może dlatego, że jest dla mnie taka niedokończoną sprawą.

Edytowane przez Ceres