Skocz do zawartości

Prosze o wskazówkę ;-) (NARUSZA REGULAMIN)

Umiarkowanie.ona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Kochani!

sprawa ma się tak , zapytałam o pewnego Pana ( nie jestesmy razem) póki co koleżanka/ kolega sie jakoś tak chyba mamy się ku sobie.....

1 Cel w stosunkach u partnera - ARCYKAPŁANKA II - chciałby bliższej relacji ze mna ?

2 i 3 Co partner o Tobie myśli - 8 buław , królowa mieczy - podobam mu się, ale uważa że jestem chłodna

4 i 5 co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia) - KSIĘŻYC XVIII , KOCHANKOWIE VI - ( no i niewiem) może że myśli o mnie nocami...wzdycha ale też zastanawia się pomiędzy jeszcze kims

6 i 7 i 8 Jak on zachowuje się wobec Ciebie - 5 buław ,7 mieczy, 4 miecze - badzo ozięble i chyba cos kręci .....

9 i 10 i 11 Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 3 buławy, król buław UMIARKOWANIE XIV - chyba zamierza trochę mnie uwieść, poflirtować itd ....

12 Co partner ukrywa - król denarów ,as denarów - ma problemy finansowe ?

13 Co powoduje, że musi coś ukrywać - rycerz denarów, rycerz kielichów - może że w jakiś sposoob chciałby mi zaimponowac? chociaz ten rycerz denarów raczej chyba nie chce....

Napisano

To co napisała Trida (z tym zastrzeżeniem,ze zamiarów równiez nie jest w stanie zweryfikować, tylko czyny, gdyby było takie pytanie) + zły tytuł wątku. Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...