joana_o Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 Jak upłynie mi urlop? 3 Puchary, 7 Buław, Król Buław suma Głupiec 3 Puchary wskazują na cieszenie się chwilą, szerokie kontakty, spotkania i udane życie towarzyskie, więc prawdopodobnie miło spędzę czas podczas urlopu . Jednak może okazać się, że jakiś Pan w typie Króla Buław może zechcieć przysporzyć mi problemów/kłopotów. Jak to widzicie? Cytuj
Trida Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 Jak upłynie mi urlop?3 Puchary, 7 Buław, Król Buław suma Głupiec Leniwie ale takie błogie, pozytywne lenistwo Dobra zabawa, ruch, może mały romans Na pewno wypoczniesz i będziesz zadowolona. Z nowymi siłami wrócisz do pracy. Cytuj
pretoria Napisano 22 Lipca 2014 Napisano 22 Lipca 2014 3 Puchary, 7 Buław, Król Buław suma Głupiec Fajnie, miło i przyjemnie Poznasz nowych ludzi, spotkania towarzyskie, dzięki wyjazdowi będziesz miała okazję na nowe szanse. Myslę, że przewinie się jakiś pan. Cytuj
afercia Napisano 22 Lipca 2014 Napisano 22 Lipca 2014 3 Puchary, 7 Buław, Król Buław suma Głupiec Wesoło trochę może popijesz Pan buław chyba będzie chciał Cię na coś naciągnąć albo zaskoczy Cię jego inicjatywa Głupiec z sumy wędruje więc pewnie będziesz spacerować Miłego urlopu Cytuj
beatrycze18 Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Być może na tym urlopie zaiskrzy między Tobą a jakimś facetem.Może to być początek nowej relacji Cytuj
niiwa Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Zgadzam się z Tobą Joana - -- w 3 puch będziesz się bawiła, cieszyła każdą chwilą, to będą wspaniałe przeżycia i doznania. Nie to jednak będzie Twoim zamierzeniem - będzie to skutkiem/efektem niejasnej sytuacji z Panem, którym się zainteresujesz. Będziesz świadoma jego flirtowania z innymi/3 puch,Król.B/, twoja ambicja będzie go odpychać/7 buł/, a jednocześnie będziesz go pragnąć. - Może więc czeka cię wielki flirt? z kimś kto przełamie barierę, którą stworzysz? - 3+7=10 Koło Fortuny - sądzę, że bez względu na wszystko ulegniesz jego zalotom - tak ma być. Cytuj
Vivere Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Jak upłynie mi urlop? 3 Puchary, 7 Buław, Król Buław suma Głupiec Hm, nie wydaje mi się, byś miała w planach leżenie na plaży plackiem. W tych kartach widziałabym raczej "obóz przetrwania". Czas spędzisz ( tak mi się wydaje) aktywnie. Może jakieś piesze wędrówki w nieznane okolice? Tak czy siak w miłej atmosferze, pomysły jakie przyjdą Ci do głowy samą Ciebie zaskoczą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi