Skocz do zawartości

urlop

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak upłynie mi urlop?

3 Puchary, 7 Buław, Król Buław suma Głupiec

3 Puchary wskazują na cieszenie się chwilą, szerokie kontakty, spotkania i udane życie towarzyskie, więc prawdopodobnie miło spędzę czas podczas urlopu . Jednak może okazać się, że jakiś Pan w typie Króla Buław może zechcieć przysporzyć mi problemów/kłopotów.

Jak to widzicie?

Napisano
Jak upłynie mi urlop?

Leniwie ;) ale takie błogie, pozytywne lenistwo :D

Dobra zabawa, ruch, może mały romans ;)

Na pewno wypoczniesz i będziesz zadowolona. Z nowymi siłami wrócisz do pracy.

Napisano

Fajnie, miło i przyjemnie :) Poznasz nowych ludzi, spotkania towarzyskie, dzięki wyjazdowi będziesz miała okazję na nowe szanse. Myslę, że przewinie się jakiś pan.

Napisano

Wesoło trochę może popijesz :) Pan buław chyba będzie chciał Cię na coś naciągnąć albo zaskoczy Cię jego inicjatywa :) Głupiec z sumy wędruje więc pewnie będziesz spacerować :)

Miłego urlopu :)

Napisano

Być może na tym urlopie zaiskrzy między Tobą a jakimś facetem.Może to być początek nowej relacji

Napisano

Zgadzam się z Tobą Joana -

-- w 3 puch będziesz się bawiła, cieszyła każdą chwilą, to będą wspaniałe przeżycia i doznania.

Nie to jednak będzie Twoim zamierzeniem - będzie to skutkiem/efektem niejasnej sytuacji z Panem, którym się zainteresujesz.

Będziesz świadoma jego flirtowania z innymi/3 puch,Król.B/, twoja ambicja będzie go odpychać/7 buł/, a jednocześnie będziesz go pragnąć.

- Może więc czeka cię wielki flirt? z kimś kto przełamie barierę, którą stworzysz?

- 3+7=10 Koło Fortuny - sądzę, że bez względu na wszystko ulegniesz jego zalotom - tak ma być.

Napisano
Jak upłynie mi urlop?

Hm, nie wydaje mi się, byś miała w planach leżenie na plaży plackiem. W tych kartach widziałabym raczej "obóz przetrwania". Czas spędzisz ( tak mi się wydaje) aktywnie. Może jakieś piesze wędrówki w nieznane okolice? Tak czy siak w miłej atmosferze, pomysły jakie przyjdą Ci do głowy samą Ciebie zaskoczą.