panna.marta Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 Poznałam nowego pana Karty na naszą znajomość, która dopiero się rozpoczyna. 1. jak potoczy sie nasza znajomosc w ciagu miesiaca 6 pucharów, 8 buław, giermek denarów dołożone królowa pucharów widać spotkanie i dość szybki rozwój znajomości 2. Czy będziemy parą? 3 denarów, 7 buław, moc VIII, diabeł XV to mi się kojarzy prędzej z jakimś związkiem pełnym pożądania haha Cytuj
Trida Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 1. jak potoczy sie nasza znajomosc w ciagu miesiaca 6 pucharów, 8 buław, giermek denarów dołożone królowa pucharów Miłe rozmowy, wspomnienia dzieciństwa, duuużo smsów i netowego kontaktu, wiadomości. Jakieś małe, niewinne podchody. Ty prędzej powiesz, że lubisz pana niż on się uzewnętrzni ale dobre początki na fajną znajomość. 2. Czy będziemy parą? 3 denarów, 7 buław, moc VIII, diabeł XV A ja tutaj takich relacji damsko meskich nie widzę za bardzo. Raczej znajomość zakończona sprzeczką…. :/ Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 1 - na początku będzie bardzo milusie ale relacja szybko przejdzie na tory koleżeńskie, a Ty będziesz wyczekiwać na więcej 2 - chwilowo nici ze związku, ewentualnie niezobowiązujący seks, ale te karty bardziej mi odpowiadają relacji kumpelskiej Cytuj
Czarownica Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 1. jak potoczy sie nasza znajomosc w ciagu miesiaca 6 pucharów, 8 buław, giermek denarów dołożone królowa pucharów dużo rozmów i prób rozwoju znajomości, na początku przyjemnych, ale królowa sugeruje, ze głównie to Ty wychodzisz jako zaangażowana emocjonalnie, a nie widzę tu by Pan był i takoż, paź denarów to interesowny i niezaangażowany typ. 2. Czy będziemy parą? 3 denarów, 7 buław, moc VIII, diabeł XV Nie. Cytuj
pretoria Napisano 22 Lipca 2014 Napisano 22 Lipca 2014 1. jak potoczy sie nasza znajomosc w ciagu miesiaca 6 pucharów, 8 buław, giermek denarów dołożone królowa pucharów Fajne kontakty, rozmowy, spotkania 2. Czy będziemy parą? 3 denarów, 7 buław, moc VIII, diabeł XV Jak dla mnie nie, jak już romans. Cytuj
panna.marta Napisano 22 Lipca 2014 Autor Napisano 22 Lipca 2014 Dziękuję za wpisy. Mam nadzieję, że jednak coś będzie. Na dzień dzisiejszy jest fajnie w sb mamy się spotkać Cytuj
emilr Napisano 22 Lipca 2014 Napisano 22 Lipca 2014 Poznałam nowego pana Karty na naszą znajomość, która dopiero się rozpoczyna. 1. jak potoczy sie nasza znajomosc w ciagu miesiaca 6 pucharów, 8 buław, giermek denarów dołożone królowa pucharów spodobacie sie sobie, sptkacie się i cyba zaiskrzy mocno. Widać, że bedze kontynuacja, Tobie bardziej będzie zależało 2. Czy będziemy parą? 3 denarów, 7 buław, moc VIII, diabeł XV hmmm, zależy co przez to rozumiesz:) Miedzy wami chyba mocno bedzie iskrzyć. Ty możesz mieć inne oczekiwania, może nie szukasz szaleństwa zmysłów, stąd lekkie poczucie niespełnienie w tej królowej kielichów wyżej. Sama nie beziesz wiedziała, co robić (7 buław), bedziesz sie bronic przed tym trochę. Przynajmniej na razie. Pytasz o miesiąc. Te karty mi sie mocno kojarzą z wzajamnym przyciąganiem, chemią. Cytuj
afercia Napisano 22 Lipca 2014 Napisano 22 Lipca 2014 1. jak potoczy sie nasza znajomosc w ciagu miesiaca 6 pucharów, 8 buław, giermek denarów dołożone królowa pucharów 6 pucharów przy buławach kojarzy mi się z bardzo energicznym i szybkim kontaktem wymienianiem się słowami wspomnieniami ale i energią też zakrapianą pożądaniem ale paź jakby dystansował się trochę był bardzo ostrożny a królowa kielichów często siedzi pod kocem, nic nie robi i tylko snuje marzenia.. Moim zdaniem pójdzie z kopyta i braknie impulsu - pan zajmie się swoim hobby/dokształcaniem się a Ty snuciem marzeń.. Chociaż królowa jest wrażliwa i zakochana 2. Czy będziemy parą? 3 denarów, 7 buław, moc VIII, diabeł XV Praca nad znajomością ale, trzeba będzie za dużo ustąpić i ktoś nie będzie miał na to nerwów. Moim zdaniem niestety nie - jedna ze stron machnie ręką Cytuj
panna.marta Napisano 22 Lipca 2014 Autor Napisano 22 Lipca 2014 hmmm, zależy co przez to rozumiesz:) Miedzy wami chyba mocno bedzie iskrzyć. Ty możesz mieć inne oczekiwania, może nie szukasz szaleństwa zmysłów, stąd lekkie poczucie niespełnienie w tej królowej kielichów wyżej. Sama nie beziesz wiedziała, co robić (7 buław), bedziesz sie bronic przed tym trochę. Przynajmniej na razie. Pytasz o miesiąc. Te karty mi sie mocno kojarzą z wzajamnym przyciąganiem, chemią. Słusznie, to tylko miesiąc więc teoretycznie nie wiadomo co będzie poźniej Cytuj
beatrycze18 Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Na razie wzajemna fascynacja, dużo będzie się działo między wami.Ale ten diabełek moze mówic tez o jakimś wzajemnym od siebie uzaleznieniu-taka toksyczność[na zasadzie nie możemy być ze soba ale też bez siebie] Cytuj
panna.marta Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Napisano 3 Sierpnia 2014 chyba mogę już zweryfikować- fajny chłopak, ale raczej na kolegę Cytuj
emilr Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 chyba mogę już zweryfikować- fajny chłopak, ale raczej na kolegę a taie karty, wydawałoby sie, ze chemia bedzie Cytuj
panna.marta Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Napisano 3 Sierpnia 2014 moze jeszcze bedzie, kto wie Cytuj
Lena75 Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 chyba mogę już zweryfikować- fajny chłopak, ale raczej na kolegę Czasami z koleżeństwa moze sie wykluc cos fajnego Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi