YolandoWawa1118 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Trochę pokory też nie zaszkodzi, by umieć przyznać się do błędu. Ogólnie czarnemu turmalinowi przypisuje się wiele dobroczynnych właściwości, a to czym on będzie dla Ciebie zależy tylko od Ciebie. Próbuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobalt60 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Nie bez powodu kasuje posty, ktore nic nie wnosza do dyskusji, a na dodatek odkopuja stare nieaktualne tematy ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YolandoWawa1118 Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Wydaje mi się, że skoro trafiłam na ten temat szukając czegoś, co było mi potrzebne, to jednak nie jest taki stary i nieaktualny. W ogóle dziwne zasady panują na tym forum. Ktoś wrzuca dobry merytorycznie post z jednym linkiem i już oznaczacie jako spam... nie przesadzacie troszkę? Tak, to był offtop, ale postanowiłam odpowiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobalt60 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Taa, nie było Cie to nie oceniaj, nie znajac faktow. Byl to zwyczajny link do allegro, ze sprzedaza rzekomych talizmanow. Co na forum jest spamem, a co nie dokladnie okresla regulamin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YolandoWawa1118 Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 Dokładnie przeczytałam o co chodziło, więc wiem o czym piszę. Owszem, link do allegro, ale spróbuj znaleźć coś na temat wspomnianych amuletów na własną rękę - życzę powodzenia. Cóż, strona aukcji też może być źródłem wiedzy. P.S. Jestem nowa na tym forum, udzielałam się już w różnych miejscach. Dla postów starych i nieaktualnych istnieje coś takiego jak blokowanie wątków, a nie cenzurowanie (!) wypowiedzi członków, które nie są jawnym spamem i dotyczą tematu. Amen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobalt60 Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Najgorsze jak komus sie cos wydaje ;D Tematy sa otwarte bo zawsze moze ktos dodac cos merytorycznego, a nie zwykle "probuj dalej", ktore jest nabijaniem postow jedynie -.- Nie widzialas tej akcji, wiec nie rozumiem Twojego goraczkowania sie. Brakuje w tym wszystkim zdrowego rozsadku. Temat offtopowy zamykam, bo jest to bez sensu. Milego rzucania osadow bez znania faktow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts