Lena75 Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 (edytowane) Mężatka na życiowym rozdrożu. III Monety(o) - Wieża (o) - IV Puchary (o) - Cesarz (o) Karty te wyciagłam już w poniedziałek ,ale jak zobaczyłam ze wszystkie odwrócone,zarzuciłam ich interpretacje.Jednak w świetle dzisiejszych wydarzeń , niestety,sprawdzaja się wręcz idealnie... III Monety (o) - zniechecenie,apatia Wieża (o) - rozpad ,przykre wydarzenia,smutek IV Puchary - pozbycie sie złudzen,chandra ,smutek Cesarz (o) - niedojrzałośc ,brak opanowania Moja interpretacja...smutek,smutek,żal.rozpacz....słowem wszystko sie posra. Edytowane 23 Lipca 2014 przez Lena75 Cytuj
Trida Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Stosujesz na co dzień odwrócone czy 'przypadkiem' tak wypadło? III Monety(o) - Wieża (o) - IV Puchary (o) - Cesarz (o) Widać, ze Twoje starania o naprawę / poprawę / zmianę czegoś mogą pójść na marne :/ Smutek, żal... Kłótnia / rozstanie z mężczyzną. Nie za wesoły ten tydzień dla Ciebie. Widać, ze pogrążysz się w zamyśleniu. Jakas zmiana... na Ciebie czeka. Odcięcie się od czegoś. Cóż - karty ładnie pokazały zaistniałą sytuację z panem S... Cytuj
Lena75 Napisano 23 Lipca 2014 Autor Napisano 23 Lipca 2014 Trido...nie stosuje odwróconych...przez przypadek tak wyszło...i dokłądnie pokazaly cała sytuacje z Panem S. Tego dnia stawialam tez na czas do moich urodzin (06.08)...az sie boję zerknac na nie spowrotem. Cytuj
Lena75 Napisano 23 Lipca 2014 Autor Napisano 23 Lipca 2014 A co tu opisywać...rozkład był na najblizszy tydzien.Co mnie w nim czeka. Cytuj
Czarownica Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Nie wiemy czy jesteś w tym tygodniu na urlopie, czy w pracy, czy coś planujesz szczególnego... Nie chodzi o historię życia, ale choćby takie kilka słów jak tutaj napisała koleżanka: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/80700-polroczny-rozklad-lipiec-grudzien-2014-a.html ("singiel, mieszkam z rodzicami, szukam pracy") To nie na złość Tobie, tylko by interpretacja miała sens. Cytuj
Lena75 Napisano 29 Lipca 2014 Autor Napisano 29 Lipca 2014 Stosujesz na co dzień odwrócone czy 'przypadkiem' tak wypadło? Widać, ze Twoje starania o naprawę / poprawę / zmianę czegoś mogą pójść na marne :/ Smutek, żal... Kłótnia / rozstanie z mężczyzną. Nie za wesoły ten tydzień dla Ciebie. Widać, ze pogrążysz się w zamyśleniu. Jakas zmiana... na Ciebie czeka. Odcięcie się od czegoś. Cóż - karty ładnie pokazały zaistniałą sytuację z panem S... To był mega cięzki tydzień...ale wyciagłam wnioski:) Cytuj
Lena75 Napisano 29 Lipca 2014 Autor Napisano 29 Lipca 2014 I to najważniejsze :dostal: ...poobijana ale będę żyć ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi