JagodowaTruskawka Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Moj przyjaciel ma czasem fazy, podczas ktorych musi uciec w swiat samotnosci i nie ma z nim kontaktu. Od soboty nie oddzwania ani nie odpisuje na moje wiad. Ja wstrzymuje sie z dzialaniem i czekam na rozwoj. Ja traktuje go jak brata, znam go od liceum, ma dziewczyne - moja kolezanke z gim z ktora jest juz z 6 lat. Co sie wydarzy w naszej znajomosci Do konca miesiaca: Denarowa, Cesarz, Krol pucharow / Sila - On bedzie trwal w swojej samotnosci, tak zdecydowal, tego potrzebuje, i wyglada tez na to, ze chyba ja sie przelamie i zadzwonie do niego (co mi sie bardzo nie podoba, abym miala sie zlamac ! ) Sierpien: Diabel, 8 bulaw, Paz denarow / Gwiazda - Juz po staremu, w diable widze nasze wyjscia na wino i nocne rozmowy o zyciu. Bedzie duzo sie dzialo, moze jakis wyjazd spontaniczny nad jezioro. Cytuj
Trida Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Co sie wydarzy w naszej znajomosci Do konca miesiaca: Denarowa, Cesarz, Krol pucharow / Sila - Niewielka zmiana sytuacji, jego nostalgia i wydaje mi się, że denarowa pokazuje tutaj Ciebie jako przyjaciółkę, filar do rozmowy, podtrzymania. I chyba na twoich wiadomościach się skonczy. Napisz mu może, ze mozęna Ciebie liczyć czy coś pewnie to wie ale dla pewności ehe On musi przemyśleć pewne sprawy i na pewno da znać Sierpien: Diabel, 8 bulaw, Paz denarow / Gwiazda Oj powróci kontakt i wyjścia na piwo, rozmowy etc Diabłowy może właśnie oznaczac takie wejście z kopyta, powrót na stare śmieci PS. A nie możesz koleżanki podpytać co tam się dzieje? Cytuj
QPucharów Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 do końca miesiąca - Ty monitorująca sprawę; on uparty, zatwardziały w postanowieniu, niedostępny. sierpień- będzie kontakt na 100 % Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Lipca 2014 Maestro Napisano 23 Lipca 2014 Jak dla mnie to on Ci coś wyzna, albo dwóch się koło Ciebie zakręci, a Ty będziesz z tego bardzo zadowolona, bo zaczniesz brylować w towarzystwie. W sierpniu natomiast widać, że ktoś Ci nie odpuści, będzie kązył i kązył koło Ciebie.. Podsumowując : nie jestem pewna, czy karty pokazały Twojego przyjaciela, ale jedno wiem, że będzie się działo:) Pozdrawiam:) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 23 Lipca 2014 Autor Napisano 23 Lipca 2014 Haha nie tak latwo Raz zniknal ze swiata na 2 tyg, nawet swojej dziewczynie nie odpisywal, tzn odpisywal ale to bylo takie zdawkowe. Wkurzylam sie w koncu i zadzwonilam do niego z nr mojej mamy (nie mial tego numeru) wiec odebral Cytuj
afercia Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Do konca miesiaca: Denarowa, Cesarz, Krol pucharow / Sila - Potrzebuje ustabilizować emocje z sumy siła czyli nim ciskają w w denarowej jako sytuacji będzie szukanie harmonii podobnie cesarz szuka spokoju a król pucharów jest bardzo wrażliwy stąd może złapał jakąś depresję i próbuje pozbierać myśli Sierpien: Diabel, 8 bulaw, Paz denarow / Gwiazda - Krok do przodu relacja wróci na stare tory Pewnie faktycznie się napijecie czegoś albo będziecie robić coś szybkiego co uzależnia np jeździć autem [luźne skojarzenie ]. Ale po tej ciszy jakby Wasza relacja zmieniła tory w denarowym paźku jakby czegoś się nauczył.. Ciekawa jest ta gwiazda z sumy - mi pokazała marne nadzieje na coś... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi