Lena75 Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Witam Co mnie czeka do moich urodzin (06.08)? AS Mieczy - Słońce-Mag - Królowa Pucharów dodatkowo przez przypadek przy tasowaniu wypadło As Monet (o) As Mieczy - rozsadek ,zrozumienie,wyciaganie wniosków Słońce - szczęscie, spełnienie Mag - rozpoczecie nowych działan ,przejecie inicjatywy Królowa Pucharów - rozwaga,przywiazanie do domu,wsparce,ulga As Monet (o) - strata ,zlekceważenie Moja interpretacja: W końcu "właczę" rozsadek i zaczne wyciagac wnioski z dotychczasowych wydarzeń,wiele rzeczy do mnie dotrze.Jednak odzyskam spokój i szczęscie (Słonce) dzieki rozpoczęciu czegos nowego(mag) i dzięki wsparciu przyjaciół (Królowa Pucharów) As Monet (o) - strata ,zlekceważenie - i tu nie wiem jak to zinterpretować... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 as mieczy często mi pokazuje odcięcie od danego tematu czy człowieka (działa jak nożyczki), a czytając Twoje rozkłady domyślam się, że pewnie chodzi o pana S słońce i mag - bardziej egocentrycznych kart chyba nie ma skupisz się bardziej na sobie, pracy, przyjemnościach, zaczniesz chwytać chwilę, poczujesz, że masz nad sobą i nad niektórymi sprawami władzę, oczyszczenie z danej sytuacji królowa kielichów lubi rozpamiętywać, na mojej karcie kobieta patrzy w lewo czyli w przeszłość, więc mimo dobrego samopoczucie, uczucia wyzwolenia się, od czasu do czasu weźmie cię na wspominki, wrócisz myślami do kogoś/czegoś Cytuj
Trida Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Lena a jakieś nakreślenie sytuacji co u Ciebie???? Co mnie czeka do moich urodzin (06.08)?AS Mieczy - Słońce-Mag - Królowa Pucharów dodatkowo przez przypadek przy tasowaniu wypadło As Monet (o) Odcięcie, zajęcie się sobą, jakiś mini ‘urlopik’ może. Na pewno skupisz się na sobie i hmmm wydanie niepotrzebnych pieniędzy gdzieś tam w międzyczasie może się zdarzyć. Na pewno zajmiesz się trochę egoistycznie sobą ale powinno Ci to wyjść na plus. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 24 Lipca 2014 Autor Napisano 24 Lipca 2014 Lena a jakieś nakreślenie sytuacji co u Ciebie???? Odcięcie, zajęcie się sobą, jakiś mini ‘urlopik’ może. Na pewno skupisz się na sobie i hmmm wydanie niepotrzebnych pieniędzy gdzieś tam w międzyczasie może się zdarzyć. Na pewno zajmiesz się trochę egoistycznie sobą ale powinno Ci to wyjść na plus. Trida....na tą chwile mam ogromną ochote na ucieczke od wszystkiego i wszystkich,totalne wyalienowanie się.Jestem juz po urlopie wiec jedyne wyjscie to weekend.I tak na poczatku miesiaca mąż z córką jada do znajomych (których akurat nie lubię) i zostaje sama w domu.Będę miała po raz pierwszy od niepamiętnych czasów tylko czas dla siebie.Chcialabym ten czas wykorzystac na wyciszenie się,przemyslenie swojego zycia. Cytuj
werona Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Tu jest odcięcie (As Mieczy) od znajomości z egoistycznym mężczyzną (Słońce), z którym łączył Cię romans (Mag) i będziesz to uczuciowo i emocjonalnie przeżywała (Królowa Kielichów). 1 Cytuj
Lena75 Napisano 6 Listopada 2014 Autor Napisano 6 Listopada 2014 Tu jest odcięcie (As Mieczy) od znajomości z egoistycznym mężczyzną (Słońce), z którym łączył Cię romans (Mag) i będziesz to uczuciowo i emocjonalnie przeżywała (Królowa Kielichów). Dokładnie tak bylo.... 1 Cytuj
Davisa Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Lenka, jest ryzyko, że do tego czasu będziesz czuła pustkę wewnątrz, trudno będzie cieszyć się z tego co wokół, z codzienności, stabilizacji (którą przecież masz) (As mieczy/o/). Przecież wiesz, jaka jest Królowa pucharów... Pan S będzie powracał w Twoich myślach - widać, że wciąż silnie wpływa na Twój stan emocjonalny, jesteś i będziesz wciąż nim zafascynowana (Słońce, Mag - suma Sąd). Pomimo niewątpliwego chamstwa z jego strony, powinnaś spojrzeć na to z tej lepszej strony.. Sprawa się wyjaśniła i chyba nie masz już złudzeń, że czas się pożegnać? Wiem, wiem, to bardzo trudne, ale pomyśl.... Już raz dokonałaś wyboru - w moim odczuciu właściwego. Jaka byłaby Twoja decyzja dzisiaj, gdybyś dostała drugą szansę? Cytuj
Lena75 Napisano 6 Listopada 2014 Autor Napisano 6 Listopada 2014 Lenka, jest ryzyko, że do tego czasu będziesz czuła pustkę wewnątrz, trudno będzie cieszyć się z tego co wokół, z codzienności, stabilizacji (którą przecież masz) (As mieczy/o/). Przecież wiesz, jaka jest Królowa pucharów... Pan S będzie powracał w Twoich myślach - widać, że wciąż silnie wpływa na Twój stan emocjonalny, jesteś i będziesz wciąż nim zafascynowana (Słońce, Mag - suma Sąd).Pomimo niewątpliwego chamstwa z jego strony, powinnaś spojrzeć na to z tej lepszej strony.. Sprawa się wyjaśniła i chyba nie masz już złudzeń, że czas się pożegnać? Wiem, wiem, to bardzo trudne, ale pomyśl.... Już raz dokonałaś wyboru - w moim odczuciu właściwego. Jaka byłaby Twoja decyzja dzisiaj, gdybyś dostała drugą szansę? Davisa....dostał by kopa :):) a na pozegnanie powiedziałabym mu "spier.....j :):) Po czyms takim jak się zachowal nie zasługuje juz na nic innego:):) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi