Skocz do zawartości

Jak w najbliższym czasie będzie wyglądała moja relacja z panem?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak w najbliższym czasie będzie wyglądała moja relacja z panem? Pokłócilismy sie z panem, padły ostre słowa.Mieliśmy razem wyjechac na urlop.Pan pojechał sam na urlop.Teraz milczy i jest przerwa w kontaktach po między nami.

6buław, król kielichów, 3 mieczy

Myśle, że pan zywi do mnie uczucia, po chwilowej rozłace-jaka jest obecnie miedzy nami.pogodzimy sie i puscimy w niepamięć nasze nieporozumienia...

Edytowane przez beatrycze18
Napisano

A ja bym nie była taką optymistką przy tej 3 mieczy na końcu...

Napisano

Jak wygląda sytuacja między Wami??? Prosze poprawić posta.

Napisano
Jak wygląda sytuacja między Wami??? Prosze poprawić posta.

Ok. już poprawiłam posta.

Napisano

Zgadzam się z Roszpunką, 3 miecze na końcu to mogą być przykre słowa dla Ciebie.

Pan wraca z urlopu dumny i blady, może być w kimś "zakochany" - a 3 mieczy? - to odczucia związane z przeszłością, a więc Tobą Beatrycze.

Twoje pytanie - jak w najbliższym czasie będzie wyglądała moja relacja z panem?

-- On się na pewno nie odezwie jeśli o to pytasz.

Napisano

Zgadzam sie z Niwą...6 buław i Król kielichów moga wskazywac na "zakochanego" Pana....3 miecze, to smutek,rozczarowanie,samotność.

Pozdrawiam

Napisano

Nie widzę tu puszczenia tego co zaszlo w niepamiec. 3 mieczy to zranienie, cos co w nas tkwi. W tych kartach nie widac pogodzenia się.

Napisano

Oj on się dalej będzie foszył i niestety może własnie coś powiedzieć przykrego, jakąś szpilę wbić, zranić Cię swoim zachowaniem, tym, że z urlopu wróci będzie udawał, ze wszystko po nim spływa,a jak zaczniesz temat to zrobi z siebie ofiarę. Ale ostatecznie będzie pogodzenie po tym jak atmosfera się oczyści, bo w sumie jest Sąd;) Tylko na jego warunkach, on musi łaskawie cofnąc focha.

• Lubię to! 1
Napisano

Król jest zbyt zraniony, może udawać dobrą minę ale nic więcej nie zrobi. Może porozmawiacie, Ty nabierzesz nadziei ale pan zniknie albo zrani Ciebie

Napisano
Jak w najbliższym czasie będzie wyglądała moja relacja z panem? Pokłócilismy sie z panem, padły ostre słowa.Mieliśmy razem wyjechac na urlop.Pan pojechał sam na urlop.Teraz milczy i jest przerwa w kontaktach po między nami.

Wróci skruszony, ale Ty chyba nie dasz się podejść.

Napisano
Jak w najbliższym czasie będzie wyglądała moja relacja z panem?

No ja niestety aż tak optymistyczna bym nie była :/ nie w najbliższym czasie.

Kojarzę ten drugi rozkład, czy wrócicie do siebie ale hmm...

Odnowicie kontakt, na pewno powrócicie do rozmów itd, pan wykaże uczucia ale gdzieś tam może Pani trzecia Was lekko rozdzielić...

Ale patrząc na ten drugi Twój rozkład - daj panu po prostu czas, daj ochłonąć.

On na razie potrzebuje czasu... I to nie tygodnia czy dwóch a trochę więcej.

Wszystkiego dobrego Rybo :_pocieszacz:

• Lubię to! 1
Napisano

Pan dzisiaj zadzwonił.Powiedział, że mysli i tęskini.Chce abysmy nie przekreslali wszystkiego i zapomnieli o tym co nas poróżniło, poniewaz jeszcze sie docieramy i takie tam blablabla...Na razie na tym stanęło, pan jeszcze jest na wyjeździe. Co dalej nie wiem. Pytał sie, czy może dzwonić tak jakby nie chciał urwac kontaktu.Nie wiem co myśleć, czas pokaże.

Napisano

Oooo no to super wiadomości :D

3 mieczy chyba pokazała skruchę :)

No ale czas jest Wam zdecydowanie potrzebny.

Napisano

Odnowicie kontakt, na pewno powrócicie do rozmów itd, pan wykaże uczucia ale gdzieś tam może Pani trzecia Was lekko rozdzielić...

Ale patrząc na ten drugi Twój rozkład - daj panu po prostu czas, daj ochłonąć.

On na razie potrzebuje czasu... I to nie tygodnia czy dwóch a trochę więcej

I tak jak napisałaś pan odnowił kontakt, powrócił do rozmowy ale nie wiem, czy na rozmowach sie zakończy.Czas tu na pewno jest potrzebny w tej relacji....

Napisano

Czas, szczerość i chęci koleżanko :)

Powodzenia, będzie dobrze :D

PS. I nie bądź za bardzo oziębła ;)

Napisano

pan wróci, widać chęć powrotu ale relacja może opierać się na Pana zasadach niestety, a to z kolei nie będzie po Twojej myśli, 3 mieczy to często "ból świadomości", nie tyle serca co własnie świadomości (tak kiedyś jedna mądra tarocistka tłumaczyła tę kartę i bardzo trafnie uważam)

Napisano
pan wróci, widać chęć powrotu ale relacja może opierać się na Pana zasadach niestety, a to z kolei nie będzie po Twojej myśli, 3 mieczy to często "ból świadomości", nie tyle serca co własnie świadomości (tak kiedyś jedna mądra tarocistka tłumaczyła tę kartę i bardzo trafnie uważam)

Dokładnie tak może być, pan lubi rządzić i o to tez konflikt.O jego zachowanie wobec mnie, postawa wobec innych itp.Lubi miec ostatnie slowo i nie znosi sprzeciwu.Ja się postawiam i wygarnęlam mu , co o nim myśle, padlo duzo ostrych słów ale prawdziwych.Prawda niestety boli!

Napisano
3 mieczy to często "ból świadomości", nie tyle serca co własnie świadomości

szalenie mi się podoba to spojrzenie na tę kartę...perełka