bimba Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 (edytowane) koło fortuny, królowa denarów, 6 buław wydarzy się coś zaskakującego (koło fortuny) ale w pozytywny sposób, a ja będę rozsądna (królowa denarów) to będzie dla mnie ważne i uszczęśliwiające doświadczenie (6 buław) Będzie tam ktoś kto mi się podoba myślicie, że coś wyniknie? Na moje odczucia to będzie po prostu świetnie spędzony czas z przyjaciółmi, ale żadnych romansów chyba nie widać. W rozkładzie widzę raczej to, że będę się świetnie bawić mimo braku jego zainteresowania albo pojawią się*inne opcje niż mój obiekt westchnień, tak czy inaczej będzie to dobrze spędzony czas Edytowane 23 Lipca 2014 przez bimba Cytuj
afercia Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Jak potoczy się dla mnie impreza z przyjaciółmi 1-3 sierpnia koło fortuny, królowa denarów, 6 buław Coś Cię zaskoczy, Ty będziesz próbować stabilizować sytuacje ale ogólnie będziesz zadowolona wszystko pójdzie w końcu jak powinno Albo może po prostu zapijesz i jak w kole świat się będzie kręcił trochę kasy wydasz jak królowa denarów na świętowanie w 6tce buław Nie ma kart smutku ani romansu.. Raczej dobra zabawa 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 ładne karty nie wiem co to za impreza, ale masz zamiar przed nią zainwestować w siebie, aby lepiej na niej wyglądać/czuć się? Albo trzeba tam za coś zapłacić? pytam, bo królowa denarów często pokazuje mi kobietę, która wydaje na siebie pieniądze, aby chociażby poprawić sobie humor koło fortuny - coś się zdarzy niezależnie od Ciebie 6 buław - cokolwiek pokazało koło, wyjdzie Ci to na dobre (nie koniecznie musi być przyjemnie, ale z biegiem czasu uznasz, że dobrze się stało) z HB wychodzi XVI Wieża, a to oznacza duże zmiany, może punkt widzenia się zmieni, runie jakaś znajomość albo przełamiesz z kimś lody udanej zabawy Cytuj
Trida Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Jak potoczy się dla mnie impreza z przyjaciółmi 1-3 sierpniakoło fortuny, królowa denarów, 6 buław Zabawa będzie w sumie fajna, mogą wyjść małe zawirowania np z dojazdem na imprezę. Ogólnie będzie spokojnie - ale tego właśnie będziecie oczekiwały. 6 buław to mega karta wg mnie jak na taki rozkład Więc - udanej imprezy Cytuj
bimba Napisano 24 Lipca 2014 Autor Napisano 24 Lipca 2014 no tak inwestycje w siebie są przed imprezą fakt Cytuj
Trida Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 wiec uważaj, żeby to nie były pieniądze wydane w błoto, bo to może sugerować odwrócony As denków. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 koło fortuny, królowa denarów, 6 buław wydarzy się coś zaskakującego (koło fortuny) ale w pozytywny sposób, a ja będę rozsądna (królowa denarów) to będzie dla mnie ważne i uszczęśliwiające doświadczenie (6 buław) Będzie tam ktoś kto mi się podoba myślicie, że coś wyniknie? Na moje odczucia to będzie po prostu świetnie spędzony czas z przyjaciółmi, ale żadnych romansów chyba nie widać. W rozkładzie widzę raczej to, że będę się świetnie bawić mimo braku jego zainteresowania albo pojawią się*inne opcje niż mój obiekt westchnień, tak czy inaczej będzie to dobrze spędzony czas imprezka jak najbardziej udana wiele więcej nie mogę tutaj napisać... uważam że impreza będzie należała do jednej z lepszych i tyle, nie widzę tutaj zadnych szczegolnych wydarzen Cytuj
bimba Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Napisano 5 Sierpnia 2014 Fakt, wydarzyło się sporo niezależnie ode mnie, próbowałam stabilizować sytuację, generalnie podnosiłam na duchu, jak dobra mama Sama bawiłam się bardzo dobrze i lody też zostały przełamane. Ogólnie impreza bardzo udana. Dziękuję za wszystkie interpretacje. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi