Gość Euterpe Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 od sierpnia zaczynam - na początku będą mnie szkolić i stopniowo przydzielać do poważniejszych zadań i jak dam radę, przyjmą mnie na stałe, a jak nie... no cóż, będę mieć chociaż co wpisać w CV branża IT pierwsze pytanie zadałam ogólnie: jak będzie wyglądać moja współpraca z firmą A do końca tego roku? Król buław + 9 mieczy + 2 puchary + XV Diabeł gdybym wyciągnęła takie karty na randkę, byłabym uradowana król buław może wskazywać mężczyznę, który będzie mnie prowadził w tej firmie, dzielił się wiedzą, wydawał polecenia, kogoś w rodzaju nauczyciela i szefa król buław + 9 mieczy - nocne rozmyślanie o panu? nieprzespane noce, nieprzerwany ciąg myśli lub zamartwianie się jak wypaść przed nim jak najlepiej, co o mnie pomyśli 9 mieczy - zmartwienia 9 mieczy + 2 puchary - lęk dotyczący dalszej współpracy i myśli 'oby mnie przyjęli, dam radę' 2 puchary - harmonia i udany układ z firmą, świetne dogadanie się 2 puchary + diabeł - powiedziałabym, że obie karty obok razem mogą wskazywać na jeszcze bardziej zacieśnioną więź, coś w rodzaju podwójnego, a nawet potrójnego węzła diabeł - pełne uzależnienie od nich, szybko się nie uwolnię od tej firmy albo jakieś zakłócenia... szczegółowo: jak będzie wyglądać ta współpraca w: sierpniu: Królowa kielichów wrześniu: 7 kielichów październiku: XXI Świat listopadzie: 8 mieczy grudniu: 2 mieczy sierpień: podejdę do tego bardzo emocjonalnie, powzdycham za szkolnymi i beztroskimi latami, skupię się na własnych odczuciach wrzesień: ta karta pokazuje mi spełnione marzenia, więc wszystko powinno iść dobrze październik: tutaj powinno się zakończyć moje szkolenie, więc karta świat idealnie tutaj obrazuje koniec wędrówki listopad i grudzień: ta karta to też swego rodzaju uwiązanie, ale nie wiem jak ją tutaj powinnam zinterpretować i dwójkę mieczy podobnie Cytuj
Trida Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 od sierpnia zaczynam - na początku będą mnie szkolić i stopniowo przydzielać do poważniejszych zadań i jak dam radę, przyjmą mnie na stałe, a jak nie... no cóż, będę mieć chociaż co wpisać w CV Ej w dzisiejszym świecie (w tym kraju tym bardziej) wpis w CV to MEGA dużo wierz mi na słowo doświadczenie z pracy jest więcej warte teraz niż wykształcenie pierwsze pytanie zadałam ogólnie:jak będzie wyglądać moja współpraca z firmą A do końca tego roku? Król buław + 9 mieczy + 2 puchary + XV Diabeł Dużo dużo pracy, współpracy, różnych zadań którymi oj może być ciężko :/ ja tutaj widzę Twoje starania, trochę chyba skok na głęboką wodę. Odnoszę wrażenie, że bd siedzenie po nocach i dokształcanie się w różnych tematach. Uważaj, co by ktoś nie chciał Cię wkopać, wyrolować / wykorzystać, bo jesteś nowa itd. Obawiam się, że tutaj na tym wpisie w CV może się zakończyć ale tylko dlatego, że sama zrezygnujesz. szczegółowo:jak będzie wyglądać ta współpraca w: sierpniu: Królowa kielichów Ładnie. Wszyscy powitają Cię z uśmiechem. Będą rozmowy, emocje, ze ktoś nowy. Powiedziałabym nawet, ze będą Ci co poniektórzy nadskakiwać duża pomoc ze strony pewnych osób wrześniu: 7 kielichów Oj tutaj zacznie wychodzić szydło z worka… Miało być inaczej, jest inaczej (ale spokojnie, tak jest w 75% prac ) październiku: XXI Świat I tutaj znów powrót fajnej atmosfery, poczujesz się lepiej, fajniej chociaż… Zastanawiam się, czy nie zaczną się myśli nad zmianą, odejściem ‘w świat’ listopadzie: 8 mieczy Oj i zacznie się nagabywanie, nieciekawa sytuacja… Wydaje mi się, że okaże się, że szybko chwytasz, i ktoś może czuć się zagrożony przez co pokaże różki (diabeł z powyższego rozkładu) grudniu: 2 mieczy Tutaj odcięcie i zakończenie współpracy wg mnie lub – mocne pertraktacje, wymiana zdań. Chociaż cóż no… Życzę powodzenia, mam nadzieję, że karty to tak tylko postraszyły i że bd lepiej PS. To Twoja pierwsza praca? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 dziękuję bardzo tak, to moja pierwsza taka praca na poważnie Cytuj
Trida Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 dziękuję bardzo tak, to moja pierwsza taka praca na poważnie Ależ proszę Zaraz bd miała pw Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Dużo dużo pracy, współpracy, różnych zadań którymi oj może być ciężko :/ ja tutaj widzę Twoje starania, trochę chyba skok na głęboką wodę. Odnoszę wrażenie, że bd siedzenie po nocach i dokształcanie się w różnych tematach. Uważaj, co by ktoś nie chciał Cię wkopać, wyrolować / wykorzystać, bo jesteś nowa itd. Obawiam się, że tutaj na tym wpisie w CV może się zakończyć ale tylko dlatego, że sama zrezygnujesz. już to czuję w kościach Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Sierpnia 2014 Napisano 30 Sierpnia 2014 WERYFIKACJA!!! umowa nie została przedłużona i trzeba przyznać, że ciekawie to sobie zaplanowali... wątek można zamknąć dziękuję Trida Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi