bimba Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 zapytałam czy będzie spotkanie we dwoje, i jeśli - to jaki będzie jego charakter diabeł, głupiec, rycerz denarów jeśli się spotkamy to spontanicznie (głupiec), picie alkoholu (diabeł?), być może w większym towarzystwie, rycerz denarów - to on Nie będzie umawiania się na "randkę" obawa: czy to ja jestem tym głupcem w środku? taka naiwna, wkręcona w diabelskie sidła przez rycerza denarów? Cytuj
werona Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Na 2 pytania jeden rozkład? Która karta ma odpowiadać, czy spotkacie się we dwoje? Cytuj
bimba Napisano 23 Lipca 2014 Autor Napisano 23 Lipca 2014 zasadniczo pytanie brzmiało czy się spotkamy we dwoje Cytuj
Trida Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 zapytałam czy będzie spotkanie we dwoje, i jeśli - to jaki będzie jego charakter diabeł, głupiec, rycerz denarów Kicia dwojako można te karty rozumieć tak na prawdę, bo nie do końca wiadomo, które pytanie Tarot uznał za ważniejsze... Czy dojdzie do spotkania - wg mnie tak, bd to spotkanie trochę z przypadku, nie do końca bd wiedzieli jak się zachować itd ale będzie rozmowa, konwersacja. Na przyszłość -dawaj przedział czasowy Cytuj
bimba Napisano 24 Lipca 2014 Autor Napisano 24 Lipca 2014 jest przedział 5-15 sierpień w temacie Cytuj
Trida Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 jest przedział 5-15 sierpień w temacie Nie zwróciłam uwagi, wybacz. Cytuj
bimba Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Napisano 13 Sierpnia 2014 już się wszystko wydarzyło dokładnie tak jak myślałam, spotkanie w większym gronie alkohol i tego typu sprawy, konwersacja też była i spotkanie 'niby" przez przypadek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi