Skocz do zawartości

Co ucieszy i wzbogaci (do weryfikacji) na okres 2 miesięcy

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobry wieczór:)

Do każdego pytania karty były ciągniete z całej tali. Karty chcą mi coś ewidentnie powiedzieć-powtarza sie najczesciej karta UMIARKOWANIE , 9 KIELICHÓW I 9 BUŁAW;)

Może ktoś coś z was doradzi?:)

Co ucieszy i wzbogaci: UMIARKOWANIE, 6 buław, 5 mieczy Wyjdę z jakiejś opresji z poniesionymi ranami,ale wyjdę..

Co trzymac jak najblizej siebie: 9 kielichów, UMIARKOWANIE, MOC Radość i może próby wiary w środku we mnie,że się uda.

Na co wplywu miec nie bede : 8 buław, KOŁO, 7 monet a no własnie na przestój w pracy..zrobia się pustki..nie wiem..

Co zmienic moge ja: 9 kielichów, 3 mieczy, 9 buław mogę się cieszyć z zycia i powinnam wiecj usmiechać zamiast się załamywać,popadać w depreche i zniechęcać.

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym): KSIEZYC, 9 buław, Paż buława no właśnie..z ksiezycem zawsze miałam problem w interpretacji ,dziwna to karta niejasności,dwoistości i tajemnic..co mogłabym osiągnąc w ksieżycu..może coś w co przestałam wierzyc.. a moze dostane jakas wiadomosc od kogos..nie wiem..

Stan uczuc/Obraz emocjonalny na ten czas: PAPIEZYCA, 6 mieczy, krolowa denarów uczucia chyba odsunę na bok..raczej bede się starała coś z sobą zrobic lub zająć pracą albo czyms co umozliwi mi tą prace...

Rada kart: królowa mieczy, GLUPIEC, UMIARKOWANIEpowinnam tutaj chyba skrzetnie planować o podjęciu jakis działan,..raczej niz pochopnego jak w głupcu..tylko na spokojnie za i przeciw..

Napisano

A jaka jest sytuacja obecnie u Ciebie? Spokojnie, zmiennie, plany przeprowadzki? Cokolwiek, co nakreśli sytuację?

Napisano

Cornelia u mnie jest różnie..na razie troszkę problemów finansowych..rozkręcany interes..w domu w relacji z męzem spokojnie..

Napisano

Co ucieszy i wzbogaci: UMIARKOWANIE, 6 buław, 5 mieczy

Odcięcie się od czegoś, radość z dnia codziennego sama w sobie.

Co trzymac jak najblizej siebie: 9 kielichów, UMIARKOWANIE, MOC

Znajomych, przyjaciół. Swoje postanowienia i swoją cierpliwość etc. To bd Twoja mocną stroną. Twoja stanowczość i właśnie umiarkowane podejście ;)

Na co wplywu miec nie bede : 8 buław, KOŁO, 7 monet

Na sprawy finansowe. Na pewne sprawy, które chciałabyś przyśpieszyć no ale niestety się nie da.

Co zmienic moge ja: 9 kielichów, 3 mieczy, 9 buław

Nastawianie znajomych i rodziny, żeby więcej oni robili a nie zawsze wszystko na Twoich barkach.

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym): KSIEZYC, 9 buław, Paż buław

Więcej pewności siebie, nowych pomysłów, marzeń, które przy odrobinie wysiłku – będą do realizacji :)

Stan uczuc/Obraz emocjonalny na ten czas: PAPIEZYCA, 6 mieczy, krolowa denarów

Melancholia. I zastanowienie raczej nad tym, co by tu zrobić, coś polepszyć niż włączanie emocji. Chyba bd miała inne rzeczy na głowie.

Rada kart: królowa mieczy, GLUPIEC, UMIARKOWANIE

A może trochę odpoczynku ;)? Takiej lekkości głupca, umiarkowania w obowiązkach?