GdzieTaIrlandia Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Dobry wieczór:) Do każdego pytania karty były ciągniete z całej tali. Karty chcą mi coś ewidentnie powiedzieć-powtarza sie najczesciej karta UMIARKOWANIE , 9 KIELICHÓW I 9 BUŁAW;) Może ktoś coś z was doradzi? Co ucieszy i wzbogaci: UMIARKOWANIE, 6 buław, 5 mieczy Wyjdę z jakiejś opresji z poniesionymi ranami,ale wyjdę.. Co trzymac jak najblizej siebie: 9 kielichów, UMIARKOWANIE, MOC Radość i może próby wiary w środku we mnie,że się uda. Na co wplywu miec nie bede : 8 buław, KOŁO, 7 monet a no własnie na przestój w pracy..zrobia się pustki..nie wiem.. Co zmienic moge ja: 9 kielichów, 3 mieczy, 9 buław mogę się cieszyć z zycia i powinnam wiecj usmiechać zamiast się załamywać,popadać w depreche i zniechęcać. Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym): KSIEZYC, 9 buław, Paż buława no właśnie..z ksiezycem zawsze miałam problem w interpretacji ,dziwna to karta niejasności,dwoistości i tajemnic..co mogłabym osiągnąc w ksieżycu..może coś w co przestałam wierzyc.. a moze dostane jakas wiadomosc od kogos..nie wiem.. Stan uczuc/Obraz emocjonalny na ten czas: PAPIEZYCA, 6 mieczy, krolowa denarów uczucia chyba odsunę na bok..raczej bede się starała coś z sobą zrobic lub zająć pracą albo czyms co umozliwi mi tą prace... Rada kart: królowa mieczy, GLUPIEC, UMIARKOWANIEpowinnam tutaj chyba skrzetnie planować o podjęciu jakis działan,..raczej niz pochopnego jak w głupcu..tylko na spokojnie za i przeciw.. Cytuj
Czarownica Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 A jaka jest sytuacja obecnie u Ciebie? Spokojnie, zmiennie, plany przeprowadzki? Cokolwiek, co nakreśli sytuację? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Lipca 2014 Autor Napisano 24 Lipca 2014 Cornelia u mnie jest różnie..na razie troszkę problemów finansowych..rozkręcany interes..w domu w relacji z męzem spokojnie.. Cytuj
Trida Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Co ucieszy i wzbogaci: UMIARKOWANIE, 6 buław, 5 mieczy Odcięcie się od czegoś, radość z dnia codziennego sama w sobie. Co trzymac jak najblizej siebie: 9 kielichów, UMIARKOWANIE, MOC Znajomych, przyjaciół. Swoje postanowienia i swoją cierpliwość etc. To bd Twoja mocną stroną. Twoja stanowczość i właśnie umiarkowane podejście Na co wplywu miec nie bede : 8 buław, KOŁO, 7 monet Na sprawy finansowe. Na pewne sprawy, które chciałabyś przyśpieszyć no ale niestety się nie da. Co zmienic moge ja: 9 kielichów, 3 mieczy, 9 buław Nastawianie znajomych i rodziny, żeby więcej oni robili a nie zawsze wszystko na Twoich barkach. Co osiagne (a czego sie nie spodziewam/wydaje się niemożliwym): KSIEZYC, 9 buław, Paż buław Więcej pewności siebie, nowych pomysłów, marzeń, które przy odrobinie wysiłku – będą do realizacji Stan uczuc/Obraz emocjonalny na ten czas: PAPIEZYCA, 6 mieczy, krolowa denarów Melancholia. I zastanowienie raczej nad tym, co by tu zrobić, coś polepszyć niż włączanie emocji. Chyba bd miała inne rzeczy na głowie. Rada kart: królowa mieczy, GLUPIEC, UMIARKOWANIE A może trochę odpoczynku ? Takiej lekkości głupca, umiarkowania w obowiązkach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi