afercia Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Słyszałam że w Norwegii może dojść do zamachu ze strony islamistów. Niby policja przechwycila taka informacje Czy dojdzie do zamachu w Norwegii w ciągu najbliższych 7 dni? Zmartwychwstanie 7 kielichow 3 bulawy Diabel W tym diable na końcu wydaje mi się ze tak. Na mojej karcie zmartwychwstania (Universal waite) są trupy w prawdzie one wstają z grobu ale tutaj może chodzić o porozrzucane ciała. Środkowe karty kojarzą mi się z ukryciem bomby w miejscu gdzie jest port albo port lotniczy albo miasto portowe. Diabeł może być też zamachem samobójczym. Co o tym myślicie? Cytuj
Trida Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Czy dojdzie do zamachu w Norwegii w ciągu najbliższych 7 dni? Zmartwychwstanie 7 kielichow 3 bulawy Diabel Hmmm... Powiem, że jest to możliwe. Może nie sam zamach ale jakieś działania zbrojno-siłowo-działniowe, nie do końca nastawione pokojowo. Jako, ze to islamiści i 3 buław to stawiam na jakiś samochód / środek transportu z ładunkiem. 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 uważam podobnie jak Trida, może to być coś w stylu "Zamachu" lub nawet sam zamach szkoda że nie dociągnęłaś do diabła.w każdym bądź razie coś jest na rzeczy, chociaż z drugiej strony 7 kiel. może sugerować jedynie podejrzenia i domysły,wyobrażenia na temat zamachu.... albo te informacje zaczerpnięte przez specjalne słuzby, 3 buław i diabeł na końcu świadczą raczej o tym że dojdzie do próby zamachu... ale mi akurat skojarzyło się z rzuceniem czegoś z samolotu, ale moze byc rowniez tak jak Trida uważa, ładunek na samochodzie czy cos w tym stylu Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Słuchajcie, a 7 Kielichów w tym kontekście - zaślepienie jakimiś ideami, w tym przypadku religijnymi. Działanie irracjonalne na podstawie jakichś tam wartości "objawionych". Wydaje mi się, że zamiary tych terrorystów będą miały duży zasięg (3 Buław), ale ich zacietrzewienie (ego -Diabeł) spowoduje mniejsze szkody, niż początkowo będą zakładać (Zmartwychwstanie). I oby to wszystko było nieprawdą! Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Tez widze tu zamach... 7 pucharow skojarzylo mi sie z kolejnym samolotem.. a Sad jako wlasnie tragedie wielu ludzi, ciala porozrzucane dookona katastrfy Cytuj
afercia Napisano 11 Września 2014 Autor Napisano 11 Września 2014 Weryfikacja Do zamachu nie doszło. Było dużo podejrzeń, gazety huczały o tym w Norwegii przez tydzień. Ponoć mieli kogoś podejrzanego. Przez tydzień był tam szał na ten temat potem wszystko ucichło. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi