Początkującaa Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Jakie kroki w moim kierunku wykona pan w najbliższym czasie? Jesteśmy od 4 miesięcy razem, ale ostatnio oddaliliśmy sie od siebie.Ja sie wyprowadziłam na jakiś czas od niego. Królowa mieczy 7 denarów sprawiedliwość Hmm. Królowa mieczy, to pewnie ja jako zodiakalna wodniczka często wychodzę w tej karcie. Pan odczeka przeanalizuję sytuacje.Wyciągnie wnioski. Cytuj
Erza Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Tutaj działań żadnych nie ma. Mogą być jakieś telefony, spotkania na neutralnym gruncie, ale nie ma decyzji co dalej z Wami. Wszystko się jeszcze odmierza na szalach (Sprawiedliwość). Cytuj
QPucharów Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 nie wykona raczej żadnych kroków, na razie obserwuje i zastanawia się jak to rozstrzygnąć. Sprawiedliwość na wyniku raczej dobrze nie wróży Cytuj
Trida Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Pan na chwilę obecną czeka, zastanawia się, izoluje i myśli nad całą sytuacją, relacją itd. Działań w najbliższym czasie brak. Cytuj
Ceres Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Nie podejmie żadnych kroków. Odciął się uczuciowo od ciebie (Królowa Mieczy), 7 Denarów to karta zastoju, czekania a nie działania a Sprawiedliwość z Mieczową to zerwanie związku partnerskiego. Cytuj
Vivere Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Jakie kroki w moim kierunku wykona pan w najbliższym czasie? Jesteśmy od 4 miesięcy razem, ale ostatnio oddaliliśmy sie od siebie.Ja sie wyprowadziłam na jakiś czas od niego. Królowa mieczy 7 denarów sprawiedliwość Hmm. Królowa mieczy, to pewnie ja jako zodiakalna wodniczka często wychodzę w tej karcie. Pan odczeka przeanalizuję sytuacje.Wyciągnie wnioski. Może Pan jeszcze nie dojrzał (7 denarów) do oceny sytuacji. Jeśli podejmie jakieś kroki, w co wątpię, będą one radykalne i racjonalne. Nie ma tu głosu serca. K Mieczy i Sprawiedliwość formalne rozstanie wg mnie. Cytuj
Czarownica Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 On nic nie zrobi, od Ciebie wszystko zależy. Widać, że dałaś mu na wstrzymanie i jest stan wyczekiwania co druga strona na to, ale to Ty ostatecznie w tej Sprawiedliwości podejmiesz decyzje co dalej z Wami, on przytaknie... jakakolwiek by ona nie była. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi