koci Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 mialam dziwny sen.. snilo mi sie ze pojechalam zapytac o prace bylego szefa, pojechalam tam i rozmawialam z nim o pracy , mowilam mu o mojej zlej sytuacji finansowej ze nie mam co dziecku kupic do jedzenia... i jakos z rozmowy wywnioskowalam ze da mi prace i pocalowalam go w policzko ale nagle sie odwrocil i pocalowalam go znowu w usta. i powiedzialam zmieszana przepraszam.. wyszlam z biura czy czegos takiego bylo tam bardzo duzo ludzi chyba pracownikow.. i oni do mnie oooo taka to od razu dostanie prace.. a ja im na to ze nie mam co dziecku dac jesc ze niech sie odczepia... potem jakby puzniej znowu z nim rozmawialam i on mowi mi . mam ci dac prace czy sie w tobie zakochac?... mowie do niego a co z twoja catrine? twoja zona..?? a on na to machnol reka i cos odbaknol ze sie nie uklada... , robil kawe wiec spojrzalam na niego z usmiechem mowiac zrob mii kawe.. ale bylo cos nie tak bo czulam ze za moimi plecami jest obecny partner.. kolejny dzien ponowniie mi sie snil.. ze sie calowalismy i wszyscy bylina mnie zli.. a on sie tulil do mnie i namietnie sie ze mna calowal.. teraz niepamietam dokladnie bo spalam dlugo... czasem zdarzaly mi sie sny co sie spawdzily... ale nie z Nim w roli glownej pomoze mi ktos to zinterpretowac?. prosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koci Posted August 15, 2014 Author Share Posted August 15, 2014 chyba sie nigdy nie doczekam czyjejs odpowiedzi na ten sen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts