szmergel Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) zadałam kartom pytanie na pewną relację: czy jak wezmę sprawy w swoje ręce, to znaczy zacznę jakoś działać w kierunku mojego znajomego to czy coś z tego będzię? aktualnie stopa koleżeńska Karty: Umiarkowanie/ Świat/ Rycerz Monet hmm moze by sie cos i zaczeło dziac ale pojawi sie ktos nowy na horyzoncie? prosze o pomoc;) Edytowane 4 Marca 2015 przez szmergel Cytuj
Czarownica Napisano 24 Lipca 2014 Napisano 24 Lipca 2014 Nieeee, bida z nędzą, straszliwie ślimacze tempo tutaj... Znaczy próbowac możesz... rekreacyjnie;) Ale nie widzę, by odzew był z jego strony, raczej Ty będziesz ciągnąc tę relacje do przodu Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 trochę mogłoby to wyglądać tak, że Ty działasz, a Pan chodzi wokół Ciebie, ogląda Cię niczym w muzeum i nie bardzo zamierza "odbić piłeczkę" Cytuj
Lena75 Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 zadałam kartom pytanie na pewną relację:czy jak wezmę sprawy w swoje ręce, to znaczy zacznę jakoś działać w kierunku mojego znajomego to czy coś z tego będzię? aktualnie stopa koleżeńska Karty: Umiarkowanie/ Świat/ Rycerz Monet hmm moze by sie cos i zaczeło dziac ale pojawi sie ktos nowy na horyzoncie? prosze o pomoc;) Wg mnie karty wskazują na powolnie rozwijajacą się relację (umiarkowanie) byc moze nawet osiagniesz cel (Świat) jesli wytrzymasz to ślamazarne tempo;) koniec końców zostaniecie na stopie koleżeńsko-przyjacielskiej. Pozdrawiam Cytuj
Trida Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 czy jak wezmę sprawy w swoje ręce, to znaczy zacznę jakoś działać w kierunku mojego znajomego to czy coś z tego będzię?aktualnie stopa koleżeńska Karty: Umiarkowanie/ Świat/ Rycerz Monet No tak, relacja koleżeńska i koleżeńską zostanie. Może bardziej przyjacielska, ale nic ponad znajomość / przyjaźń. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 też jestem zdania, że nic poza przyjaźnią z tego nie będzie i możesz sama dojść do tego wniosku po przemyśleniu plusów i minusów żadna z tych kart o większym zaangażowaniu nie mówi umiarkowanie - będzie tak jak było, może i wystąpią jakieś uczucia (na ponad 99,99% pewnie u Ciebie), ale nie będą one na tyle silne, abyś miała oderwać się od ziemi, co może z czasem dać trochę do myślenia... umiarkowanie + świat - dalej w tym samym wolnym tempie, osiągniecie szczyt możliwości świat - to wasz wspólny świat, wasze rozmówki, wasz spędzony razem koleżeńsko czas świat + rycerz denarów - jak już to bardzo silna przyjaźń rycerz denarów - poczujesz, że możesz na niego liczyć, ale uczuć tu nie ma Cytuj
szmergel Napisano 4 Marca 2015 Autor Napisano 4 Marca 2015 ok weryfikuję - znajomość pozostała na stopie koleżeńskiej. Pan nie odbił piłeczki, a właściwie nie tak jakbym sobie życzyła... Faktycznie tak jakby się przyglądał, ale żadnych konkretów. Jak ja nie lubię takich akcji Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc;) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi