Skocz do zawartości

czy zadziała jak zadziałam? (ZWERYFIKOWANY)

szmergel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

zadałam kartom pytanie na pewną relację:

czy jak wezmę sprawy w swoje ręce, to znaczy zacznę jakoś działać w kierunku mojego znajomego to czy coś z tego będzię?

aktualnie stopa koleżeńska

Karty:

Umiarkowanie/ Świat/ Rycerz Monet

hmm

moze by sie cos i zaczeło dziac ale pojawi sie ktos nowy na horyzoncie?

prosze o pomoc;)

Edytowane przez szmergel
Napisano

Nieeee, bida z nędzą, straszliwie ślimacze tempo tutaj... Znaczy próbowac możesz... rekreacyjnie;) Ale nie widzę, by odzew był z jego strony, raczej Ty będziesz ciągnąc tę relacje do przodu

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

trochę mogłoby to wyglądać tak, że Ty działasz, a Pan chodzi wokół Ciebie, ogląda Cię niczym w muzeum i nie bardzo zamierza "odbić piłeczkę" ;)

Napisano
zadałam kartom pytanie na pewną relację:

czy jak wezmę sprawy w swoje ręce, to znaczy zacznę jakoś działać w kierunku mojego znajomego to czy coś z tego będzię?

Karty:

hmm

moze by sie cos i zaczeło dziac ale pojawi sie ktos nowy na horyzoncie?

prosze o pomoc;)

Wg mnie karty wskazują na powolnie rozwijajacą się relację (umiarkowanie) byc moze nawet osiagniesz cel (Świat) jesli wytrzymasz to ślamazarne tempo;) koniec końców zostaniecie na stopie koleżeńsko-przyjacielskiej.

Pozdrawiam

Napisano

Karty:

No tak, relacja koleżeńska i koleżeńską zostanie. Może bardziej przyjacielska, ale nic ponad znajomość / przyjaźń.

Gość Euterpe
Napisano

też jestem zdania, że nic poza przyjaźnią z tego nie będzie i możesz sama dojść do tego wniosku po przemyśleniu plusów i minusów

żadna z tych kart o większym zaangażowaniu nie mówi

umiarkowanie - będzie tak jak było, może i wystąpią jakieś uczucia (na ponad 99,99% pewnie u Ciebie), ale nie będą one na tyle silne, abyś miała oderwać się od ziemi, co może z czasem dać trochę do myślenia...

umiarkowanie + świat - dalej w tym samym wolnym tempie, osiągniecie szczyt możliwości

świat - to wasz wspólny świat, wasze rozmówki, wasz spędzony razem koleżeńsko czas

świat + rycerz denarów - jak już to bardzo silna przyjaźń

rycerz denarów - poczujesz, że możesz na niego liczyć, ale uczuć tu nie ma

• 7 miesięcy temu...
Napisano

ok weryfikuję - znajomość pozostała na stopie koleżeńskiej.

Pan nie odbił piłeczki, a właściwie nie tak jakbym sobie życzyła...

Faktycznie tak jakby się przyglądał, ale żadnych konkretów. Jak ja nie lubię takich akcji

Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc;)

• Lubię to! 1