Początkującaa Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 Czy do końca roku wejdę w związek z jakimś mężczyzną? 6mieczy Sąd ostateczny Świat Hmm jakby czekała mnie podróż,powrót do kogoś z przeszłośći, wyjazd.Może do Eksa? własnie od niego wróciłam do Polski. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 Czy do końca roku wejdę w związek z jakimś mężczyzną? 6mieczy Sąd ostateczny Świat szkoda że nie dociągnęłaś do Arkan Wielkich... nie jestem pewna czy akurat wejdziesz z kimś w związek w tym czasie, myślę że dopiero wtedy kiedy przejdziesz odnowę, zmienisz kierunek myślenia/szukania (6mieczy), karta (sądu) pokazuje raczej tutaj że wszystko jest w Towich rękach i znow nawiązuje do odrodzenia i przemiany, wybaczenia sobie i innym rzeczy które Cie blokują, oczyść się i wyzwól od tego co CIe blokuje w zawieraniu nowych znajomości z facetami, a (świat) pokazuje że jest spora szansa na osiągnięcie "celu" i otrzymania "nagrody" ale dopiero jak coś zmienisz i sama popracujesz troszeczke nad sobą Cytuj
Trida Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 Czy do końca roku wejdę w związek z jakimś mężczyzną?6mieczy Sąd ostateczny Świat Hmm jest taka możliwość ale tylko i wyłącznie pod warunkiem, że bd potrafiła odciąć się od rzeczywistości i się z nią pogodzić. Zaakceptować. Zrobisz rachunek sumienia i jest duża możliwość na duże zmiany Powodzenia Cytuj
Vivere Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 6 mieczy to ucieczka od starego Sąd oczyszczenie i wejście w nowe. Sam Sąd może zwiastować powrót "byłego" ale z 6 mieczy już nie. Nowego związku jako tako karty wprost nie sugerują ale nie wykluczają. Jesli już, byłby to ktoś zupełnie Ci nowy. Myślę, że będziesz przechodziła w tym czasie proces oczyszczenia z przeszłości i to Ci się uda. A później to już pójdzie z górki Cytuj
roszpunka79 Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 Wydaje mi się, że karty sugerują, żebyś najpierw zamknęła jakieś stare sprawy, które jeśli tego nie zrobisz, mogą Ci utrudnić wejście w związek. Cytuj
Lena75 Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 Zgadzam się z dziewczętami....odciecie się od przeszłości,oczyszczenie pomogą wejść w nowa relację. Cytuj
afercia Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 Moim zdaniem nie. Do końca roku będziesz zajęta i odcięta od spraw sercowych, albo złamane serce nie pozwoli Ci wyruszyć na poszukiwanie miłości bo będziesz ciągle rozdrapywać stare rany i pozwalać im wracać jak te trupy z sądu wychodzą z grobu. Dziewczyny dobrze radzą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi