Jump to content

Ćwiczenie z Tarota dla chętnych :)(ZAKOŃCZONE)

Guest bakea

Recommended Posts

Guest bakea

Jeśli ktoś ma ochotę wziąć udział w ćwiczeniu, serdecznie zapraszam. :icon_smile:

OTO PYTANKA :

1. GDZIE BYŁAM WCZORAJ?

2. W JAKIM CELU TAM POSZŁAM?

3. JAK BYLAM UBRANA? hehe

Odpowiedzi podam w niedzielę :)

1. Siła, paź mieczy, król mieczy - te karty kojarzą mi się z jakimś urzędem, lekarz, weterynarz, albo coś z dbaniem o wygląd

2. 5 mieczy, Śmierć, as monet - poszłaś coś wyjaśnić, zmienić, nastąpiła zmiana sytuacji, stanowiska - otrzymałaś to czego chciałaś

3. paź pucharów, 7 monet, Sąd - chyba byłaś ubrana lekko, dużo odsłoniłaś , jakieś krótkie spodenki bądź spódnica, coś niebieskiego bądź białego.

Chyba poleciałam z ty opisem ... :)

Guest bakea

Ktoś jeszcze chętny? :)

Brawo dla wiedzma.marta89 za odwagę, bo o to tu chodzi.. to forum jest dla wlasnie takich osób gdzie można się sprawdzić, poduczyć, wyciągnąć wnioski i takie tam ... :)

1. GDZIE BYŁAM WCZORAJ?

Wieza, Rycerz kielichow, 3 monet, Cesarzowa

W miejsu gdzie juz kiedys bylas, na randce albo z ukochana osoba.

Jakies miejsce, ktore Ci niesie przyjemne wspomnienia, sentyment...

Gdzie czujesz sie Wladczynia siebie, gdzie wlacza sie Twoja intuicja albo kontemplacja, czy medytacja.

Moze to byla jakas uroczystosc w kosciele? Jakas rocznica? 3-30 lecie?

Na pewno bylo to jakies miejsce budowane, chociaz dalsze karty moga mowic o czyms nad morzem/jeziorem/rzeka...

Moze kontakt z matka natura? (tez Cesarzowa:P)

2. W JAKIM CELU TAM POSZŁAM?

Krol monet, Krolowa Pucharow, Cesarz

Moze bylas tam z exem? ale i tak raczej skoncentrowana bylas i na sobie i na dziatkach, moze ta osoba Cie namowila.

Ogolnie odpoczac, chociaz jakby decyzja nalezala do kogos innego, moze ktos staral sie zrobic niespodzianke.

3. JAK BYLAM UBRANA?

Glupiec, 10 bulaw, 6 mieczy

Ekstrawagancko, mozliwe ze mialas wysokie obcasy, co na drugi dzien przyplacilas bolem plecow,

albo ciezka torebke. Do tego jakas chusta, albo okrycie typu peleryna?

Cos w miare przewiewnego - tunika albo sukienka.

Kolory letnie - niebieski, bialy lub zolty. Mam wrazenie, ze mialas gdzies cwieki... w obcasach czy torebce, czy pasku...

Parasol?

1. 3 mieczy, 5 monet, 2pucharow ( przelozenie as monet , 4 monet) - Na pewno jakas instytucja zwiazana z finansami , mialas spotkanie w banku albo urzedzie skarbowym

2. 5 monet, 3 pucharow, 10 pucharow- jesli to byl bank to staralas sie o kredyt , a jesli urzad to wyjasnialas cos z pieniedzmi

3. 5 pucharow, As mieczy , 6 bulaw - (uzylam talii Shadowscapes Tarot ) stawiam na zwiewna, luzna sukienke ( ewentualnie spodnice) w bialym kolorze ( mam tu sporo blekitu wiec moze cos niebieskiego tez), naturalny wyglad, taki letni, kobiecy styl.

Guest bakea

WERYFIKACJA! :)

Dziękuję wam za udział w ćwiczeniu :bukiet:

Dostałam zaproszenie na kawę i kawałek torta ;) do Ciotki babci hehe konczyla 68lat... nie chcialo mi sie tam isc bo nie bylam w nastroju.. potem mi humor wrocil i postanowilam ze pójde chociaz na godzinę...

Ubrana bylam na tzw LUZAKA .. getry, niebieski top, i Caliel fajnie to napisal.. "PELERYNA" taaak mialam na sobie takie je_botko w stylu peleryny :D

Buziaki dla was :*

No to ja w zupelnie innym kierunku poszlam he he. Te wszystkie monety mnie zmylily .....

WERYFIKACJA! :)

Dziękuję wam za udział w ćwiczeniu :bukiet:

Dostałam zaproszenie na kawę i kawałek torta ;) do Ciotki babci hehe konczyla 68lat... nie chcialo mi sie tam isc bo nie bylam w nastroju.. potem mi humor wrocil i postanowilam ze pójde chociaz na godzinę...

Ubrana bylam na tzw LUZAKA .. getry, niebieski top, i Caliel fajnie to napisal.. "PELERYNA" taaak mialam na sobie takie je_botko w stylu peleryny :D

Buziaki dla was :*