panna.marta Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 W niedzielę mam urodziny. Jak spędzę ten dzień, jak one miną? Rozkład z całej talii: moc VIII, cesarz IV, rydwan VII dołożone słońce XIX jakie piękne karty. Będę pełna energii i uroku. Początek dnia raczej domowy a potem gdzieś wyjdę. Dużo radości Cytuj
emilr Napisano 25 Lipca 2014 Napisano 25 Lipca 2014 W niedzielę mam urodziny. Jak spędzę ten dzień, jak one miną?Rozkład z całej talii: moc VIII, cesarz IV, rydwan VII dołożone słońce XIX Czy Ty bedziesz oczekiwała życzeń od kogos wyjątkowego dla Ciebie? Jesli tak, to je otrzymasz. Wyjdziesz gdzieś, wyjedziesz. Zgadzam sie z Toba ze to radosny dzień dla Ciebie. Wszystkiego najlepszego! 1 Cytuj
pretoria Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 No krótko mówiąc świetnie Być może dzień upłynie pod 'gwiazdą' pewnego pana. Na pewno będzie do przyjemny, pełen radości dzień. Wszystkiego dobrego 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 wszystkiego najlepszego wypadły same AW, więc dzień ten możesz zapamiętać na długo, widać, że ten czas jest dla Ciebie bardzo ważny coś mi się zdaje, że impreza z tej okazji będzie popołudniu lub wieczorkiem (moc i cesarz to bierność - pierwsza uspokaja, druga siedzi i czeka // a rydwan to już ruch) - bardzo możliwe wyjście na miasto (rydwan), a słońce może mówić o dobrej pogodzie na ten czas (brak deszczu ) lub Twoim świetnym, pogodnym nastroju Cytuj
Lena75 Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 Urodziny radosne i w ruchu:) Wszystkiego najlepszego !! 1 Cytuj
Trida Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 W niedzielę mam urodziny. Jak spędzę ten dzień, jak one miną?Rozkład z całej talii: moc VIII, cesarz IV, rydwan VII dołożone słońce XIX Ładnie, promiennie Będziesz miała dużo siły i chęci do działania, jakieś spontaniczne wyjście, jakaś niespodzianka się szykuje Słoneczny dzień, pełen miłych niespodzianek. Tylko trochę zastanawia mnie ten cesarz szczerze mówiąc... Czyżby życzenia od kogoś oczekiwanego ?? Najlepszego Cytuj
panna.marta Napisano 30 Lipca 2014 Autor Napisano 30 Lipca 2014 WERYFIKACJA: na początku domowo, potem pojechałam z mamą połazić po sklepach i kupiłyśmy torcik a wieczorem pojechałyśmy na kolacje tzn na sushi Bardzo miły dzień. Dziękuję za pomoc ! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi