Skocz do zawartości

moje urodziny(ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W niedzielę mam urodziny. Jak spędzę ten dzień, jak one miną?:D

Rozkład z całej talii:

moc VIII, cesarz IV, rydwan VII dołożone słońce XIX

jakie piękne karty. Będę pełna energii i uroku. Początek dnia raczej domowy a potem gdzieś wyjdę.

Dużo radości :)

Napisano

Rozkład z całej talii:

Czy Ty bedziesz oczekiwała życzeń od kogos wyjątkowego dla Ciebie?

Jesli tak, to je otrzymasz. Wyjdziesz gdzieś, wyjedziesz. Zgadzam sie z Toba ze to radosny dzień dla Ciebie.

Wszystkiego najlepszego! :bukiet:

• Lubię to! 1
Napisano

No krótko mówiąc świetnie :D Być może dzień upłynie pod 'gwiazdą' pewnego pana. Na pewno będzie do przyjemny, pełen radości dzień.

Wszystkiego dobrego :buziak:

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

wszystkiego najlepszego :tort::kwiatek:

wypadły same AW, więc dzień ten możesz zapamiętać na długo, widać, że ten czas jest dla Ciebie bardzo ważny :)

coś mi się zdaje, że impreza z tej okazji będzie popołudniu lub wieczorkiem (moc i cesarz to bierność - pierwsza uspokaja, druga siedzi i czeka // a rydwan to już ruch) - bardzo możliwe wyjście na miasto (rydwan), a słońce może mówić o dobrej pogodzie na ten czas (brak deszczu :okularnik::slonko:) lub Twoim świetnym, pogodnym nastroju :)

Napisano

Rozkład z całej talii:

Ładnie, promiennie :D

Będziesz miała dużo siły i chęci do działania, jakieś spontaniczne wyjście, jakaś niespodzianka się szykuje ;)

Słoneczny dzień, pełen miłych niespodzianek.

Tylko trochę zastanawia mnie ten cesarz szczerze mówiąc... Czyżby życzenia od kogoś oczekiwanego ;)??

Najlepszego :)

Napisano

WERYFIKACJA:

na początku domowo, potem pojechałam z mamą połazić po sklepach i kupiłyśmy torcik a wieczorem pojechałyśmy na kolacje tzn na sushi :) Bardzo miły dzień. Dziękuję za pomoc !

• Lubię to! 1