Jump to content

Akademik

Guest anhana

Recommended Posts

Guest anhana

Cześć !

Dokumenty na akademik złożone. Czekam na decyzję. W zeszłym roku nie dostałam miejsca :(. I z ciekawości pytanko do kart : Czy dostanę miejsce w akademiku Z w tym roku ? Dama serce 10 karo 8 karo Król serce

Dodam , że od czasu do czasu pracuję na talii do siódemek. Karty pozytywne- ( 10 karo dama serce) - dobre wieści dla mnie- 8 karo to też karta zysku tylko co tu robi ten król serce ? Ogólnie powiedziałabym, że karty są na tak. Tylko jakoś nie czuję tej ósemki . Jak myślicie ?

8 karo to dobra karta w tym rozkladzie. Mówi min. o zmianie miejsca zamieszkania/pracy :D

Według tych kart miejsce dostaniesz.

Trzymam kciuki :)

Zgadzam się z Ciastkiem, tutaj karty są bardzo pomyślne. Widać Twoje zadowolenie z otrzymania miejsca w akademiku. Akademik może być świeżo po remoncie. :)

Guest anhana

hehe to jest właśnie taki super akademik, że warunki są bardzo bardzo okej :D dlatego tak ciężko dostać tam miejsce ! Dzięki Erza :)

Guest anhana

Weryfka : Niestety dostałam miejsce w innym akademiku :( w zeszłym roku był tam masakryczny standard, chociaż słyszałam, że planowali remont. Ta opcja jednak dla mnie nie wchodzi w grę bo jest daleko od uczelni. Te Karty to chyba życzeniówka w takim razie

• 2 weeks later...
Guest anhana

Od decyzji niejako się odwołałam i czekam na ponowne rozpatrzenie, nie wiem czy to widać w tych kartach. Temat jednak nie jest jeszcze zamknięty :D

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Niet, Dama kier i król kier pokazują osobę, której się stawia karty, albo o którą pytamy :slonko:

Dokładnie, to nasze sygnifikatory.

Czarownico wygrałaś talon :)