Guest anhana Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Cześć ! Dokumenty na akademik złożone. Czekam na decyzję. W zeszłym roku nie dostałam miejsca . I z ciekawości pytanko do kart : Czy dostanę miejsce w akademiku Z w tym roku ? Dama serce 10 karo 8 karo Król serce Dodam , że od czasu do czasu pracuję na talii do siódemek. Karty pozytywne- ( 10 karo dama serce) - dobre wieści dla mnie- 8 karo to też karta zysku tylko co tu robi ten król serce ? Ogólnie powiedziałabym, że karty są na tak. Tylko jakoś nie czuję tej ósemki . Jak myślicie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 8 karo to dobra karta w tym rozkladzie. Mówi min. o zmianie miejsca zamieszkania/pracy Według tych kart miejsce dostaniesz. Trzymam kciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Dzięki Ciasto mam nadzieję, że się uda to by mi wiele ułatwiło .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erza Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Zgadzam się z Ciastkiem, tutaj karty są bardzo pomyślne. Widać Twoje zadowolenie z otrzymania miejsca w akademiku. Akademik może być świeżo po remoncie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 hehe to jest właśnie taki super akademik, że warunki są bardzo bardzo okej dlatego tak ciężko dostać tam miejsce ! Dzięki Erza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erza Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Ale myślę, że się uda, towarzystwo tez powinno być tam okey. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Będzie dobrze Zweryfikuj nam potem, bośmy ciekawe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Pewnie zweryfikuję ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Weryfka : Niestety dostałam miejsce w innym akademiku w zeszłym roku był tam masakryczny standard, chociaż słyszałam, że planowali remont. Ta opcja jednak dla mnie nie wchodzi w grę bo jest daleko od uczelni. Te Karty to chyba życzeniówka w takim razie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Od decyzji niejako się odwołałam i czekam na ponowne rozpatrzenie, nie wiem czy to widać w tych kartach. Temat jednak nie jest jeszcze zamknięty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Dostałam miejsce! Jestem w szoku ! Tym bardziej, że juz znalazłam mieszkanie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erza Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Super!!! Gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Hurra no i gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Dzięki Ale w sumie teraz to mi bardziej utrudniło życie Eh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Niestety nie mogę wam rozdać punktów reputacji dziewczyny ! Jak tylko będę mogła to nie omieszkam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Ja dopiero z klasycznymi zaczynam ale się podpytam, bo patrząc na rozkład powiedziałabym, że jakaś kobieta Ci pomoże - czy miałabym rację w swojej interpretacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Niet, Dama kier i król kier pokazują osobę, której się stawia karty, albo o którą pytamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Niet, Dama kier i król kier pokazują osobę, której się stawia karty, albo o którą pytamy Dokładnie, to nasze sygnifikatory. Czarownico wygrałaś talon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts