Zdziwionyyy Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Witam ostatnio miałem dziwny sen szedłem drogą w błocie i niosłem białego jak śnieg wilka na rękach i potem pojawił się czarny agresywny i atakował mnie musiałem uciekać z tym białym wilkiem na rękach. Ktoś wie co to może znaczyć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rywka Blumenstein Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Bóstwa chtoniczne często przybierały postać wilka. Chtoniczny - związany z ziemią (błoto). Wilki mają dwa kolory - czarny i biały. Dobro vs. zło. Bóstwa chtoniczne odpowiadają m.in. za płodność, można rozszerzyć to generalnie o kreatywność. W związku z czym - być może masz jakieś plany dotyczące czegoś nowego, coś tworzysz lub będziesz tworzył. W takich "aktach twórczych" powinieneś wybierać faktyczne dobre rozwiązania a nigdy rozwiązania skrótowe - biały (dobry) wilk prowadzi przez błoto (idzie się ciężko), a czarny (zły) stara się unicestwić to zło. Podsumowując - zakaz lenistwa, w skrócie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdziwionyyy Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 hehe Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts