Skocz do zawartości

Mój sierpień :)(ZWERYFIKOWANY)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

ogólna aura - 9buław, 9denarów, 6mieczy

Konsekwencja w działaniu, praca nad swym rozwojem, miesiąc minie fajnie, miło i sympatycznie, ale może nastąpić odcięcie od pewnych osób/sytuacji lub podróż ( na co wskazuje 6mieczy ).

uczucia - as denarów, król pucharów, 5pucharów, 6buław

Może pojawić się jakiś facet, który będzie przygodą (?)

rodzina - sąd, wieża, 10buław, 4puchary

Według mnie karty nieładne. Zostaną wyjaśnione pewne sytuacje, coś ulegnie zmianie, wydarzy się coś niemiłego.

otoczenie- śmierć, cesarz, sąd, wisielec, giermek pucharów, 2puchary

Przemiany, odcięcie od kogoś, wyjaśnienie spraw/sytuacji, ocena dotychczasowego postępowania. Po oczyszczeniu atmosfery nastąpi zmiana być może pojawi się młody facet, z którym spędzę fajne chwile.

niespodzianka - kapłanka, giermek denarów, 7mieczy, król mieczy, pustelnik, król denarów

No nie wiem.... Może odetnę się od kogoś kto mnie skrzywdzi

Ogólnie miesiąc oczyszczania atmosfery, wyjaśniania.

Edytowane przez pretoria
Napisano

ogólna aura - 9buław, 9denarów, 6mieczy

Praca ale raczej nad sobą, nad jakąś / jakimiś relacjami. Odcięcie się od pewnych rzeczy, spraw, ludzi. Widać tutaj małą ‘selekcję’ wśród znajomych.

uczucia - as denarów, król pucharów, 5pucharów, 6buław

raczej romansowo niż coś stałego. Ktoś może się pojawić ale to raczej dla zabawy.

rodzina - sąd, wieża, 10buław, 4puchary

Tutaj jakieś małe rodzinne kłótnie mogą się szykować.

otoczenie- śmierć, cesarz, sąd, wisielec, giermek pucharów, 2puchary

Wg mnie znów się potwierdza zakończenie pewnych relacji ale też sporo nowych rozmów, spotkań, randek (2 puchary).

niespodzianka - kapłanka, giermek denarów, 7mieczy, król mieczy, pustelnik, król denarów

Uda CI się, wg mnie, zrozumieć pewne rzeczy. Tutaj niespodzianka będzie bardziej emocjonalna niż materialna. Zrozumiesz pewne relacje, zachowania.
  • Lubię to! 1
Napisano

ogólna aura - 9buław, 9denarów, 6mieczy – są dwie 9 więc wydaje mi się, że to może być miesiąc finalizowania , zamykania jakichś spraw. I wydaje mi się, że będziesz musiała się z tym sama uporać- sama podejmować decyzje, sama radzić sobie z ich konsekwencjami. Ale dasz sobie dobrze radę.

uczucia - as denarów, król pucharów, 5pucharów, 6buław- widać szansę na pojawienie się mężczyzny, ale wg mnie coś nie zaskoczy, 5 kielichów psuje tu szyki, przynajmniej początkowo. Coś w nim może Ci jednak nie spasować. Nie wiem czy to się czasem jakoś nie łączy z tym co jest w pozycji „otoczenie”.

rodzina - sąd, wieża, 10buław, 4puchary – być może powróci do was jakaś stara sprawa z przeszłości i wpłynie niezbyt korzystnie na atmosferę rodzinną. Widać tu zmaganie się z jakimś ciężarem, chyba losowym, a potem jakiś niesmak, może smutek.

otoczenie- śmierć, cesarz, sąd, wisielec, giermek pucharów, 2puchary- być może w Twoim otoczeniu pojawi się ktoś z Twojej przeszłości, z kim kiedyś kontakt się urwał i zostanie on reaktywowany.

niespodzianka - kapłanka, giermek denarów, 7mieczy, król mieczy, pustelnik, król denarów- pojęcia nie mam, nijak mi się te karty nie kleją. Nie czuję ich. Bardzo jestem ciekawa ich weryfikacji.

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Trido - wszystko można podciągnąć oprócz punktu 3, spin z rodziną nie było, co do otoczenia to relacji z nikim nie skończyłam.

Roszpunko - wszystko ok - w rodzinie miałaś rację, wróciło coś z przeszłości, ale nie było z tego powodu większych zmartwień. W otoczeniu pojawił się kolega z przeszłości, z którym nie miałam jakiś czas kontaktu.

NIESPODZIANKI chyba jako takiej nie było, ani materialnej, ani duchowej...

Thank you girls :buziak:

• Lubię to! 1