Skocz do zawartości

Czy usłyszę magiczne słowa w ciągu pół roku?(ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po dzisiejszej rozmowie z Panem Kotem mnie podkusiło na 3 karty. Znamy się z akademika. Kiedy mieszkaliśmy razem flirtowaliśmy trochę uśmiechaliśmy przytulaliśmy takie pierdółki. Mamy z sobą ciągle kontakt. Od października wracamy do tego samego miasta.

Czy Pan Kot w ciągu pół roku wyzna mi miłość?

IV monet II monet Słońce

Jakby Pan się mocno bił żeby mi to powiedzieć. Po pierwszych dwóch powiedziałabym że nie jednak Słońce na końcu trochę podburza moją koncepcję :) Pan boi się że to coś zmieni między nami - faktycznie jest bardzo poraniony przez życie dlatego może bać się tego typu słów i gestów. Po tych kartach jakbyśmy mieli zostać na tej stopie co jesteśmy ale słoneczko jest takie ciepłe...

• Maestro
Napisano

Na razie się z tym kryje, chowa w sobie emocje..za jakis czas Ci powie..

Napisano

Dziękuje Inez za odpowiedź :) pół roku to dużo czasu w sumie.. do stycznia może się przełamie :)

Gość bakea
Napisano

na siłę magiczne słowa można usłyszeć.. sęk w tym, aby były szczere i prawdziwe .. pzdr

Napisano

Na sile są puste... jedynie szczere stają się.magiczne i zmieniają życie

Gość bakea
Napisano

A poza tym.. zadając takie pytanie "czy usłyszę magiczne słowa" to to samo co wymuszanie .. bo chcesz znać odpowiedź :D

Napisano

Zadaje może dlatego tak bo nie jestem pewna sama czy jestem gotowa na związek :) znam kota znam siebie i chyba będzie ciężko chociaż ciągnęło i.ciągnie nas do siebie chociażby przez ciężkie doświadczenis

Gość bakea
Napisano

jak sie znacie, to mam fajny rozklad aby was przeswietlic co o sobie obecnie myslicie.. chcesz to pisz na pw póki mam wene, żeby sprawdzić

Napisano

IV monet II monet Słońce

Takiego powiedzianego wprost możesz się spodziewać najwcześniej w grudniu.

A i tak bym powiedziała, że będzie to, na pewno szczere, ale po pijaku. Pan bardzo stara się trzymać to w sobie, racjonalizować te uczucia ale i tak wyjdzie szydło z worka ;)

Napisano

IV monet II monet Słońce

Witam.

Jak na razie 'Pan Kot" jest bardzo ostrożny w wyrażaniu tego co czuje( IV Monety) i będzie się rozważać za i przeciw ( II Monety) ale w koncu powie to co chcesz usłyszeć:) Po zsumowaniu kart (4+2+19=25-22=3) wychodzi Cesarzowa więc myslę ze bedzie to miłość która będzie rozkwitać i ty bedziesz grała pierwsze skrzypce:) Co do czasu waham sie...Słonce wskazuje na ciepłe miejsce,słoneczny dzien ale to tez jesień....obstawiam końcówke listopada;):);)

Życzę powodzenia i spełnienia :):):)

Pozdrawiam

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Weryfikacja

Pan przyznał że mnie kocha ale było to na zasadzie jesteś dla mnie jak rodzina

Gość Ezotynka
Napisano

przy Sloncu, to nawet jak siostrzyczka..jesli cos w stylu "tak bardzo Cie lubie", to ja juz wole "wcale Cie nie lubie"..ale przy 4 monet i 2 monet, to sknerzy;-)

Napisano

taka rodzina też się przydaje :D faktycznie stwierdził ze jestem jak siostra :D