afercia Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 Po dzisiejszej rozmowie z Panem Kotem mnie podkusiło na 3 karty. Znamy się z akademika. Kiedy mieszkaliśmy razem flirtowaliśmy trochę uśmiechaliśmy przytulaliśmy takie pierdółki. Mamy z sobą ciągle kontakt. Od października wracamy do tego samego miasta. Czy Pan Kot w ciągu pół roku wyzna mi miłość? IV monet II monet Słońce Jakby Pan się mocno bił żeby mi to powiedzieć. Po pierwszych dwóch powiedziałabym że nie jednak Słońce na końcu trochę podburza moją koncepcję Pan boi się że to coś zmieni między nami - faktycznie jest bardzo poraniony przez życie dlatego może bać się tego typu słów i gestów. Po tych kartach jakbyśmy mieli zostać na tej stopie co jesteśmy ale słoneczko jest takie ciepłe... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lipca 2014 Maestro Napisano 26 Lipca 2014 Na razie się z tym kryje, chowa w sobie emocje..za jakis czas Ci powie.. Cytuj
afercia Napisano 26 Lipca 2014 Autor Napisano 26 Lipca 2014 Dziękuje Inez za odpowiedź pół roku to dużo czasu w sumie.. do stycznia może się przełamie Cytuj
Gość bakea Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 na siłę magiczne słowa można usłyszeć.. sęk w tym, aby były szczere i prawdziwe .. pzdr Cytuj
afercia Napisano 26 Lipca 2014 Autor Napisano 26 Lipca 2014 Na sile są puste... jedynie szczere stają się.magiczne i zmieniają życie Cytuj
Gość bakea Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 oby te magiczne przyszły życzę Ci takich Cytuj
Gość bakea Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 A poza tym.. zadając takie pytanie "czy usłyszę magiczne słowa" to to samo co wymuszanie .. bo chcesz znać odpowiedź Cytuj
afercia Napisano 26 Lipca 2014 Autor Napisano 26 Lipca 2014 Zadaje może dlatego tak bo nie jestem pewna sama czy jestem gotowa na związek znam kota znam siebie i chyba będzie ciężko chociaż ciągnęło i.ciągnie nas do siebie chociażby przez ciężkie doświadczenis Cytuj
Gość bakea Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 jak sie znacie, to mam fajny rozklad aby was przeswietlic co o sobie obecnie myslicie.. chcesz to pisz na pw póki mam wene, żeby sprawdzić Cytuj
Trida Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Czy Pan Kot w ciągu pół roku wyzna mi miłość? IV monet II monet Słońce Takiego powiedzianego wprost możesz się spodziewać najwcześniej w grudniu. A i tak bym powiedziała, że będzie to, na pewno szczere, ale po pijaku. Pan bardzo stara się trzymać to w sobie, racjonalizować te uczucia ale i tak wyjdzie szydło z worka Cytuj
Lena75 Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Czy Pan Kot w ciągu pół roku wyzna mi miłość? IV monet II monet Słońce Witam. Jak na razie 'Pan Kot" jest bardzo ostrożny w wyrażaniu tego co czuje( IV Monety) i będzie się rozważać za i przeciw ( II Monety) ale w koncu powie to co chcesz usłyszeć Po zsumowaniu kart (4+2+19=25-22=3) wychodzi Cesarzowa więc myslę ze bedzie to miłość która będzie rozkwitać i ty bedziesz grała pierwsze skrzypce:) Co do czasu waham sie...Słonce wskazuje na ciepłe miejsce,słoneczny dzien ale to tez jesień....obstawiam końcówke listopada;) Życzę powodzenia i spełnienia :) Pozdrawiam Cytuj
afercia Napisano 15 Lutego 2015 Autor Napisano 15 Lutego 2015 Weryfikacja Pan przyznał że mnie kocha ale było to na zasadzie jesteś dla mnie jak rodzina Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 przy Sloncu, to nawet jak siostrzyczka..jesli cos w stylu "tak bardzo Cie lubie", to ja juz wole "wcale Cie nie lubie"..ale przy 4 monet i 2 monet, to sknerzy;-) Cytuj
afercia Napisano 15 Lutego 2015 Autor Napisano 15 Lutego 2015 taka rodzina też się przydaje faktycznie stwierdził ze jestem jak siostra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi