karola24 Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 (edytowane) Zapytałam kart czy się odezwie do połowy sierpnia i wyszło 8 mieczy, 3 kielichów, 2 buław kontaktu nie mamy od 2 tygodni powinien sie odezwac, kontakt telefoniczny internetowy ale moze to byc nieśmiały kontakt, jakiś sygnał Edytowane 29 Lipca 2014 przez Czarownica nie ma kasowania Cytuj
Gość bakea Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 hmmmm...mieliscie romans? czy jest ktos trzeci? Pan ma klina w 2 palek rozważa co ma zrobic.. kogo wybrac bo chyba ma 2 opcje-2 wybory Cytuj
karola24 Napisano 26 Lipca 2014 Autor Napisano 26 Lipca 2014 (edytowane) ////////// Edytowane 28 Lipca 2014 przez karola24 Cytuj
Gość bakea Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 to wszystko wyjasnia.. bedzie milczal poki co az sobie nie przemysli i nie wybierze która jest mu bliższa... Cytuj
karola24 Napisano 26 Lipca 2014 Autor Napisano 26 Lipca 2014 (edytowane) //////////// Edytowane 28 Lipca 2014 przez karola24 Cytuj
Gość bakea Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 8 mieczy dla mnie to blokada póki co... ale w pozycji odwr to tez karta dokonaj wyboru.. wiec jesli wyszla w pozycji prostej to kontakt bedzie, ale z opóźnieniem.. az Pan sam sobie poukłada w głowie... Cytuj
Trida Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Zapytałam kart czy się odezwie do połowy sierpnia i wyszło 8 mieczy, 3 kielichów, 2 buław Niestety w tych kartach marny kontakt widzę. Pan na razie się zachłysnął imprezami, wakacjami i 'drugą koleżanką' ale powinien przemyśleć to i owo i za jakiś czas kontakt będzie. nie gwarantuję, że będą serduszka motylki miedzy Wami ale jakiś dialog się nawiążę. Cytuj
Lena75 Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 (edytowane) Zapytałam kart czy się odezwie do połowy sierpnia i wyszło 8 mieczy, 3 kielichów, 2 buławkontaktu nie mamy od 2 tygodni powinien sie odezwac, kontakt telefoniczny internetowy ale moze to byc nieśmiały kontakt, jakiś sygnał Witam. Niestety, moim zdaniem ,Pan X sam się nie odezwie. Cos go ogranicza i ma problemy z podjeciem decyzji (VIII Mieczy) poza tym dobrze się bawi i cieszy życiem w szerokim gronie znajomych ( III Kielichów) Wewnętrznie się waha , musi dokonać wyboru ( II Bulaw) i być może chodzi właśnie o tą drugą osobę. Pozdrawiam. Edytowane 27 Lipca 2014 przez Lena75 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 też obstawiam, że pan się nie odezwie: 8 mieczy -> blokady 3 kielichy -> za dobrze się bawi (ta karta też mi jeszcze nie pokazała wiadomości od kogoś) 2 buławy -> nici... ale tutaj - może kiedyś tam - spotkacie się przypadkowo poza domem odzewu więc z jego strony nie widzę z HB masz XIII Śmierć - też dla mnie brak porozumienia... pan może coś już z Tobą zakończył i rozpoczął coś nowego... Cytuj
roszpunka79 Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Zgadzam się z Euterpe, że jeśli do kontaktu dojdzie to przypadkiem, bo ani jedna karta nie mówi o celowych, zamierzonych działaniach ukierunkowanych na kontakt. Aż dwie natomiast mówią o braku jakichkolwiek działań (8 i 2). Cytuj
werona Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Pan zablokowany na Ciebie (8 Mieczy), bawi się w towarzystwie innych koleżanek, pań, flirtuje i miło spędza czas (3 Kielichów), a Ty czekasz na kontakt (2 Buław)... Suma XIII Śmierć, IV Cesarz - powiedziałabym, że nie odezwie się w tym czasie. Cytuj
Ceres Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Zapytałam kart czy się odezwie do połowy sierpnia i wyszło 8 mieczy, 3 kielichów, 2 buławkontaktu nie mamy od 2 tygodni powinien sie odezwac, kontakt telefoniczny internetowy ale moze to byc nieśmiały kontakt, jakiś sygnał Nie odezwie się, jest zajęty czymś innym,jakby związany z innym towarzystwem (8 mieczy + 3 kielichy) w sumie jest Śmierć to też nie kontaktowa karta. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Mogę się dowiedzieć dlaczego wykasowalaś swój post? Ten dział służy do ćwiczeń i powinnaś go zweryfikować , a nie kasować posty z rozkładem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi