Aurelia85 Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Witam ! Poznałam przez Internet mężczyznę, od ponad miesiąca rozmawiamy codziennie przez kilka godzin. Czy dojdzie do spotkania w realu ? Tarot wskazał: 6 mieczy, 8 mieczy i Głupca... On żyje obecnie w stanie zawieszenia, przytłaczają go ograniczenia - wewnętrzne i te z przeszłości oraz lęk... Zmiana, nowa przestrzeń... Wyrusza po omacku...? Czy mogę liczyć, że dojdzie do spotkania ? Dziękuję za Waszą interpretację. Cytuj
roszpunka79 Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 A czy plan spotkania już jest? Bo jeśli nie to na Twoim miejscu ja bym je szybko zaproponowała. Dlatego, że faktycznie tu widać jakieś mocne zahamowanie i nierozwiązane sprawy z przeszłości, które mogą powodować, że będziecie wisieć na kablu w nieskończoność i tracić czas- z podsumy wychodzi umiarkowanie, które może mocno wstrzymywać sprawę spotkania. Biorąc pod uwagę klimat 8 mieczy wnioskować można, że obecna forma kontaktu wydaje się panu bezpieczniejsza niż spotkanie twarzą w twarz. I jeśli ona będzie przeciągana to wasz kontakt może ostygnąć. Choć niewykluczone, że może do tego dojść właśnie po ewentualnym spotkaniu, bo pan może okazać się nie tym za kogo go miałaś. Ja bym go przycisnęła na spotkanie, choćby po to, żeby się przekonać czy warto angażować czas i energię w te relację. Cytuj
Lena75 Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Witam ! Poznałam przez Internet mężczyznę, od ponad miesiąca rozmawiamy codziennie przez kilka godzin. Czy dojdzie do spotkania w realu ? Tarot wskazał: 6 mieczy, 8 mieczy i Głupca... On żyje obecnie w stanie zawieszenia, przytłaczają go ograniczenia - wewnętrzne i te z przeszłości oraz lęk... Zmiana, nowa przestrzeń... Wyrusza po omacku...? Czy mogę liczyć, że dojdzie do spotkania ? Dziękuję za Waszą interpretację. Witam Patrząc na karty widze strach ,lek a nawet brak komunikacji,ucieczkę ( VI Mieczy) myslę ze sie wystraszy propozycji spotkania w realu VIII Mieczy wskazuje ze cięzko bedzie mu podjac decyzje, prawdopodobnie hamuje go strach przed tym jak go odbierzesz...Głupiec....to karta wesołego beztroskiego człowieka,ryzykanta ,spontanicznie podjetych decyzji i poczatek więc mysle ze dojdzie do spotkania własnie takiego nie planowanego w stylu "to moze spotkamy sie za godzine ?" :)i moze to byc poczatek calkiem innych relacji:) Suma kart daje Umiarkowanie ,ta karta odpowiada twierdząco na pytanie :) Życze powodzenia i pozdrawiam Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Według mnie do samego spotkania może dojść, jednak facet jest po przeżyciach wewnętrznych i nie ejst wstanie teraz stworzyć nic poważnego. Cytuj
Aurelia85 Napisano 27 Lipca 2014 Autor Napisano 27 Lipca 2014 Planu spotkania nie ma na razie, były wzmianki. On sądzi, że ja sama w odpowiednim czasie podejmę decyzję, czy i kiedy będę chciała... Na tę chwilę, sama wolę odłożyć spotkanie, a przynajmniej jego propozycję... Myślę, że wrzesień będzie odpowiedni... Nie chcę oczywiście się łudzić ani trwać w takim stanie w nieskończoność, chociaż, nie wiedzieć czemu, jakoś mocno się angażuję... DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZI Cieszę się, że założyłam tu dziś konto. Cytuj
werona Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Póki co intensywny kontakt przez neta, a do spotkania dojdzie - bardzo spontanicznie zostanie podjęta decyzja i będzie to nowy początek w tej relacji, zmiana jej kierunku... Bardziej bym stawiała na spontaniczność pana w tej kwestii... Cytuj
Trida Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Czy dojdzie do spotkania w realu ? Tarot wskazał: 6 mieczy, 8 mieczy i Głupca... Wy serio widzicie tutaj spotkanie...? Ja bym powiedziała, że taka propozycja bezie przeciągana dość długo i na różne sposoby. A jeśli już dojdzie do takiego spotkania to bardzo spontanicznie. Cytuj
werona Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Wy serio widzicie tutaj spotkanie...? Nie, tak sobie żartujemy Cytuj
Aurelia85 Napisano 27 Lipca 2014 Autor Napisano 27 Lipca 2014 Hehe A ja już zrobię tak, żeby do tego spotkania doszło A jeżeli nie dojdzie tak do końca roku , to dam sobie spokój... No, zawsze w międzyczasie pojawić się może Ktoś inny i wątpliwości same się rozwieją Cytuj
Trida Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Nie, tak sobie żartujemy Tak też myślałam Weronko Cytuj
Erza Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Karty typowo netowe. 8 mieczy mówi, że już sporo czasu "poznajecie się" w necie. ^ mieczy to też żywioł powietrza, zatem słowa i intelekt, czyli skumulowanie tej netowej energii. Głupiec wskazuje na zmianę w relacji. I faktycznie, tutaj zgodziłabym się ze stwierdzeniem, że propozycja spotkanie wyniknie nagle i nie spodziewanie. Cytuj
emilr Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Ja też tu widze netowa znajomość, która po przepyachankach wejdzie na nowe tory. Co dalej - nie wiem, bo pytasz o spotkanie w realu. Wydaje mi sie, ze sie spotakcie, ale zanim do tego dojdzie - to potrwa. Cytuj
bibo Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Ja nie widze tutaj spotkania niestety, 8 mieczy to przeszkody, a w tym przypadku moze byc jego strach... Cytuj
Aurelia85 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Napisano 31 Lipca 2014 Pytając o relację, jak już dojdzie do spotkania, tzn. o jej kontynuację, czy będzie np. kolejne spotkanie itd., wyszło: Słońce, Głupiec (znowu) i Wieża... Co sądzicie o takim zestawieniu kart ? Z góry dziękuję za odp. Cytuj
Aurelia85 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Napisano 31 Lipca 2014 Ok. Raz go czytałam, będę musiała ponownie. Zapamiętałam, że nie należy pytać o uczucia... Dzięki. Cytuj
Aurelia85 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Napisano 31 Lipca 2014 Bardzo restrykcyjny ten regulamin , ale ok, rozumiem, będę sobie próbowała radzić sama, jak zwykle ;p Cytuj
Czarownica Napisano 31 Lipca 2014 Napisano 31 Lipca 2014 Należy zawsze zamieścić własną interpretację. Jest restrykcyjny, ale jeśli ktoś chce się zajmować tarotem, a nie tylko czerpać od innych, to w niczym nie przeszkadza;) Nie ma problemu żebyś utworzyła nowy wątek i w nim zadała powyższe pytanie, zamieszczając właściwy tytuł, opis sytuacji i własną interperetację. Cytuj
Trida Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Aurelio jesteś nowa więc małymi krokami poprowadzimy Cię dalej I nie sama a zadawaj odpowiednie pytania. Powyżej 100 postów będziesz mogła już udzielać się dalej. Pomagając nam w interpretacjach szybciej 'dobijesz' do setki a przy okazji rozwiniesz swoje umiejętności Cytuj
adivino Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Widać tu blokady, jest po przejściach i nieśmiało chce zacząć od początku, boi się na razie spotkania, ale myślę, że ono będzie..niespodziewanie. Cytuj
Vivere Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 6 mieczy, 8 mieczy i Głupca Wg mnie ta znajomość prowadzi donikąd. Zaczęła się i skończy w internecie. Spotkania nie mogę się dopatrzeć. Cytuj
QPucharów Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja niestety też nie widzę spotkania. Utkwiliście w necie i jakoś rozwoju nie widać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi