cake Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 (edytowane) nie odzywamy od 5 miesiecy. Dzisiaj postawiłam karty czy się ze mną skontaktuje do końca wakacji rycerz mieczy, 9 denarów, 6 kielichów moja interpretacja jest taka że raczej sie odezwie, 6 kielichów mówi że pojawi się ktos z przeszłosci czyli ona ale bedzie to chłodna rozmowa Edytowane 28 Lipca 2014 przez cake Cytuj
Trida Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 czy się ze mną skontaktuje do końca wakacjirycerz mieczy, 9 denarów, 6 kielichów Prędzej bym stawiała na kontakt f2f gdzieś przypadkiem, przy większej imprezie (jeśli macie taką możliwość). Jeśli jednak nie macie takiej możliwości to również uważam, że kontakt jakiś chwilowy bezie, jakaś sprawa z przeszłości może Was na nowo połączyć i coś tam porozmawiacie. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Nie skontaktuje sie do oojca wakacji z toba. Wedlug mnie w tych kartach jest brak oontaktu z jej strony. Cytuj
Lena75 Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Witam....wydaje mi sie ze do końca wakacji moze nie,ale.... Rycerz mieczy wskazuje na spotkanie z ważna osobą ( przyjaciólka kims takim jest) na nawiazywanie z latwoscia kontaków i bronienie własnego zdania. 9 Monet - harmonia z otoczeniem.... 6 Pucharów - powrót do przeszłości ,dzieciństwa,zwiazek braterski,przebaczanie... Pogodzicie sie ....ale nieco pózniej Gdzies jesienią.. Pozdrawiam Cytuj
cake Napisano 27 Lipca 2014 Autor Napisano 27 Lipca 2014 (edytowane) dziękuję wam :) Edytowane 28 Lipca 2014 przez cake Cytuj
QPucharów Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Wdaje mi się, że kontaktu nie będzie. Ta 6 pucharów na końcu to wspomnienia i twoje pragnenie, by się pogodzić Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 widzę to tak: rycerz mieczy jako przeszłość - pojawiły się nieporozumienia, kłótnie 9 denarów jako stan obecny - izolacja, każdy zajmuje się sobą (ostatnio pokazała mi kosmetyczkę) 6 pucharów jako przyszłość - na wspominkach może się zakończyć z HB masz XV Diabła - możesz bardzo często o niej myśleć (diabeł + 6 pucharów) oraz mogą pojawić się utrudnienia w kontakcie (diabeł + rycerz mieczy) jeżeli jednak jesteś z żywiołu powietrza (wodnik, bliźniak, waga) inicjatywa leżałaby wtedy po Twojej stronie (rycerz mieczy), porozmawiałabyś z nią, a wówczas może nastąpić przebaczenie i spokój i harmonia (9 denarów + 6 pucharów) Cytuj
bibo Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Mi rycerz mieczy zawsze pokazuje kontakt. Mysle, ze jednak bedzie kontakt z przyjaciolka, moze nawet bedziecie wspominac cos z przeszlosci, moze cos wyjasniac... Cytuj
cake Napisano 27 Lipca 2014 Autor Napisano 27 Lipca 2014 dziękuję wam jak nadejdzie termin to zweryfikuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi