Hilia Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 (edytowane) Jak się potoczy znajomość z panem do końca 2014 r. ? Rydwan i wieża Chyba się nie potoczy Poznaliśmy się, a później wróciłam do swojego miasta. Dodaję: opis sytuacji nie będzie długi Poznałam pewnego pana, spędziliśmy fajny wieczór w niedużym gronie ludzi. Później wróciłam do swojego miasta, a pan mi się spodobał, więc zadałam pytanie kartom. I zdaje się wyszła przelotna znajomość bez dalszego ciągu. Edytowane 27 Lipca 2014 przez abede Cytuj
Czarownica Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Abede zapoznaj się z regulaminem i popraw swój post. Brak opisu sytuacji. Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 "Później wróciłam do swojego miasta" - to jest Rydwan. A po Rydwanie Wieża - czyli pojechałaś i "tyle go widzieli"...raczej na "spodobaniu" się skończy... Cytuj
Davisa Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Musiałabyś zadziałać, ale to byłoby trudne. Cytuj
Czarownica Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Taki opis w zupełności wystarczy, dziękuję Po tych kartach to tu nie ma dalszego ciągu... A ciągnęłaś z samych AW? Ja bym dociągnęła do wieży... Czy macie możliwość spotkania się na kolejnej takiej imprezie? Bo to może wynikać z tych kart, wieża mi często pokazuje imprezy, domówki... Czyli taka znajomość imprezowa, ale nie wiadomo co po tym. Ale jeśli już nie ma takiej możliwości, to tak jak napisała Lena "i tyle go widzieli". Cytuj
Hilia Napisano 28 Lipca 2014 Autor Napisano 28 Lipca 2014 (edytowane) Ciągnęłam z całej talii. Korzystam tymczasem z dwóch kart, żeby było mi łatwiej zinterpretować. Kiedy czytam połączenia kart, często dwie dają odpowiedź - na to liczyłam. Być może impreza w domu byłaby możliwa, ale na razie nie ma jej w planach. Zadawałam też inne pytania. - Czy się jeszcze spotkamy? Kapłanka i cesarzowa Tutaj pewnie wyszło, że takie spotkanie zadziałoby się w towarzystwie kobiety i z jej inicjatywy. - Czy skontaktuje się ze mną? 8 denarów - tę kartę uznałam za kontakt, ale być może jedna to zbyt mało. Pewnie będzie jak do tej pory, czasami usłyszę coś na jego temat. Edytowane 28 Lipca 2014 przez abede Cytuj
Hilia Napisano 28 Lipca 2014 Autor Napisano 28 Lipca 2014 (edytowane) Musiałabyś zadziałać, ale to byłoby trudne. Nie, nie podjęłabym takiej próby. Spotkaliśmy się przypadkiem. Ja nie zamierzam organizować jakiejś celowej randki. To facet, który podrywał poważnie moją... siostrę Ona nie jest zainteresowana, uczucia ulokowała w kim innym. Spotykają się sporadycznie, jako znajomi. Jej się nie podoba, mnie owszem Edytowane 28 Lipca 2014 przez abede Cytuj
Trida Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Jak się potoczy znajomość z panem do końca 2014 r. ?Rydwan i wieża. No tutaj dalszego rozwoju raczej nie bedzie. Rydwan sugeruje Twój wyjazd. Także niestety Rybo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi