Farfalla209 Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Witajcie, jestem w takim momencie życiowym, że po ponad 4 latach pracy w dobrze płatnej branży z perspektywami jestem totalnie wypalona i pozbawiona energii do życia. Po złożeniu wypowiedzenia w firmie, trochę wróciła mi chęć do życia i minęła depresja. Teraz zastanawiam się czym się zająć zawodowo. Karty wyszły mi fatalne. Nie wiem co o tym myśleć, bo mam w sobie dążność do biznesu, tworzenia czegoś, interesuje mnie temat zarządzania ludźmi i firmą, chcę dostatniego życia. 10 denarów (O) . 5 denarów . 2 mieczy . 9 buław (O) -> Kapłanka II Te karty chyba zasygnalizowały mi coś istotnego, zamiast odpowiedzieć na pytanie. Zbyt jestem przywiązana do zarobków w mojej branży, boję się biedy i przez to zamiast dokonać odpowiedniego wyboru tracę energię na pracę sprzeczną z moją duszą i potrzebami. Dobrałam zatem 2 karty z pytaniem, jaki dokładnie kierunek zawodowy obrać w ciągu najbliższych 3 lat: As pucharów . III Cesarzowa -> Umiarkowanie XIV Jestem załamana tymi kartami. Powinnam teraz skupić się na relacjach między ludzkich, związku, kreatywności i twórczości, nie dążyć do zarabiania pieniędzy czy budowania kariery, tylko pozwolić na spokojny, pełen harmonii okres w którym będę prosperować spokojnie, stabilnie bez nerwów. Być może potrzebuję tego by dojrzeć w środku i spełnić się najpierw w inny sposób niż w pogoni za sukcesem i kasą. Cytuj
Davisa Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Sądzę, że na razie nie powinnaś zmieniać profesji. Cytuj
Erza Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Zgadzam się z Davisą, poza tym na pytanie o kierunek zawodowy, to karty dały Ci jasną odpowiedź, żebyś robiła to, co lubisz interesuje mnie temat zarządzania ludźmi i firmą, chcę dostatniego życia As pucharów . III Cesarzowa -> Umiarkowanie XIV te karty do tego stwierdzenia pasują Cesarzowa to osoba na stanowisku, która zarządza, kieruje Cytuj
Farfalla209 Napisano 28 Lipca 2014 Autor Napisano 28 Lipca 2014 Dzięki dziewczyny . Zmienić zajęcie muszę, bo odbiera mi wszelkie siły życiowe. Profesji może faktycznie nie. Dzięki . Cytuj
Trida Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Teraz zastanawiam się czym się zająć zawodowo. 10 denarów (O) . 5 denarów . 2 mieczy . 9 buław (O) -> Kapłanka II Dobrałam zatem 2 karty z pytaniem, jaki dokładnie kierunek zawodowy obrać w ciągu najbliższych 3 lat: As pucharów . III Cesarzowa -> Umiarkowanie XIV Powiem tak - pierwsze karty wg mnie wskazują na to, by profesji nie zmieniać, raczej się rozwijać w tym kierunku dalej, bo zmiana o 180stopni tutaj wskazana nie jest. Będziesz bardziej zagubiona w nowym świecie. Zmiana firmy - owszem. Odświeżenie itd ale nie branży. As pucharów i Cesarzowa to wg mnie praca z ludźmi, uważam podobnie jak Erza - jakieś stanowisko itd. A umiarkowanie - no to pokazuje pracę w większym spokoju niż miałaś dotychczas. Bez gonitwy itd. Powodzenia Cytuj
Gość Mana Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 10 denarów (O) . 5 denarów . 2 mieczy . 9 buław (O) -> Kapłanka II nie szukaj niczego na siłę... mi się wydaje, że tu bardziej Twoje odejście z tamtej pracy się pokazało i Twoje zagubienie. Kapłanka podpowiada byś słuchała swojej intuicji ona Ci podpowie co dalej Dobrałam zatem 2 karty z pytaniem, jaki dokładnie kierunek zawodowy obrać w ciągu najbliższych 3 lat: As pucharów . III Cesarzowa -> Umiarkowanie XIV Rób to co sprawia Ci przyjemność i to co lubisz. Np. wspomniane zarządzanie ludźmi pasuje... Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi