Skocz do zawartości

Jaki będzie wynik czekania na odpowiedź?

fionaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. Prosze o pomoc, pytanie jak powyżej. Wyszły mi karty: kochankowie, księżyc, sprawiedliwość i król denarów. Moim zdaniem pan podejmie decyzję, że to koniec, i nie podejmie żadnych kroków.

Dziękuję.

Napisano

Miałaś jakiś czas temu zwracaną uwagę, aby zamieszczać posty zgodnie z regulaminem. Zapoznaj się z nim i popraw swój post.

Napisano

Jest to rozkład z 3 kart. Sytuacja jest taka, że był kontakt, ale pan cały czas wycofany, nie wiadomo o co mu chodzi. Pan przyciśniety do muru odpowiedział, że ma dużo pracy.

Napisano
kochankowie, księżyc, sprawiedliwość i król denarów

A Ty go za bardzo nie ciśniesz? Denarowy - robi pieniążki, pracuje wiec wydaje mi się, że to prawda.

Dostaniesz odpowiedź jak u Pana sytuacja się trochę unormuje.

Ty w ogóle spodziewasz się czegoś innego niż Pan, mijacie się chyba w swoich oczekiwaniach.

Napisano

Dziękuję za odpowiedź. Może i cisnę, ale lubię wiedzieć na czym stoję. Sytuacja ciagnie się od prawie roku, gdzie on nie odzywał się pół roku, dałam sobie spokój, potem odezwał się i romans, ale miałam wrażenie, że jest coś nie tak, znowu przestał się odzywać od 2 tygodni. Zapytałam o co chodzi, odpowiedział, że to tylko kolezeństwo i jest zapracowany. Powiedziałam, że nie chce takiej znajomości. Zapytałam kart, czy jednak zareaguje. Jeszcze raz dziękuje.

Napisano

Ja mam wątpliwość czy pan jest stanu wolnego... Wolny czy związany z kimś?

Napisano

Nie wiem, moje pierwsze skojarzenie, że jest jakaś kobietą, którą on ukrywa, a w stosunku do której ma poważne plany, a może nawet zobowiązania... Ale jak piszesz tak nie jest, więc w tym kontekście pan rzeczywiście może dokonać wyboru i bez wyjaśniania i tłumaczenia skupić się na sprawach zawodowych i finansowych... dla mnie trudne karty przy tym pytaniu...

Napisano

Według mnie ten Pan niestety jest w relacji z inną kobietą. Wydaje mi się też że wyniknie z tego dośc powazny związek. W tej chwili jesczze jest to na stopie lużnej znajomości, ale już coś zaczyna sie dziać. W ostateczności Pan dokona wyboru ale nie widze tu aby jak to okreslić - był on na Twoją korzyść.

Pozdrawiam

Napisano

Nie, raczej jestem pewna, że nie ma nikogo.

Zadałam kartom dwa inne pytania?

1. Jak dalej potoczy sie ta relacja (3 misiące) - giermek mieczy, rycerz buław, gwiazda - chetnie pozostałby w komunikacji "hej co słychać", wyjedzie i zatęskni.

2. Czy Pan jeszcze odezwie się do końca miesiąca? - rycerz buław, rycerz mieczy, 7 mieczy - wyszły prawie te same karty, raczej tak, ale z jakąś pretensją, bo czuje się uwięzioy.

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

pan powinien się odezwać (rycerz buław + giermek mieczy), jeszcze pewnie sobie porozmawiacie (giermek mieczy + rycerz buław)

co do pierwszego pytania:

kochankowie i księżyc to pewnie Twoje wątpliwości 'zadziałać czy nie'

sprawiedliwość i król denarów - mogą go przygnieść ważniejsze sprawy i będzie się to czekanie przedłużało , ale może się odezwać

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Oj przepraszam, pomyliłam jedna karte, wszedzie jest giermek mieczy, a nie rycerz.

1. Jak dalej potoczy sie ta relacja (3 misiące) - giermek mieczy, rycerz buław, gwiazda - chetnie pozostałby w komunikacji "hej co słychać", wyjedzie i zatęskni.

2. Czy Pan jeszcze odezwie się do końca miesiąca? - rycerz buław, giermek mieczy, 7 mieczy - wyszły prawie te same karty, raczej tak, ale z jakąś pretensją, bo czuje się uwięzioy.