Hilia Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 http://www.ezoforum.pl/rozklady-klasycznych/61762-rosklad-na-6-kart.html Skorzystałam z powyższego rozkładu i rozłożyłam dla siebie 6 kart (od 9) 1- co dla mnie - 10 karo 2- dla mojego serca - walet trefl 3- dla mojego domu - 9 karo 4- o czym nie wiem - walet pik 5- czego nie spodziewam się - 9 pik 6- co czeka mnie w przyszłości - dama karo Intuicja nie mówi mi niestety niczego. Poczytałam o znaczeniach kart i ucieszyłam się, że karty, które ułożyły się w jednym rzędzie: 9 karo, 10 karo i 9 pik - mogą mówić o dobrych finansach; znalazłam też połączenie damy karo z waletem trefl, które mówi o tym, że nadzieje się spełnią. Jednak walet pik nie jest korzystny, jeżeli chodzi o pieniądze i zagubiłam się w swojej pozytywnej interpretacji. Walet trefl w moim sercu to może mój syn. Czy macie jakieś pomysły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gość5 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 przydalaby się Twoja interpretacja a dopieropotem ktos napisze swoją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yustyna Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 podam jak ja to widzę: Twój problem to pieniądze, sprawa rozwiąże się w przyszłości - nie w najbliższych dniach, dla twojego domu są pieniądze ale mniejsze niż myślisz, o czym nie wiesz - o jakichś ukrytych sprawach, dowiesz się czegoś (jeśli ktoś jest ci winny pieniądze, to karta złodzieja, jeśli pytasz o swoje sprawy finansowe - zwróć uwagę jak gospodarujesz nimi, w przyszłości czeka cię jakieś spotkanie dot. pieniędzy, które rozbudzi nadzieje na lepszy los Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts