Ceres Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Odnośnie tego gościa, którego foch nie daje mi spokoju. Wiem, wałkuję to w kółko ale ze mną tak zawsze ciągnę dopóki nie zdechnie lub nie znajdę sobie nowego hobby. Dociągnęłam sobie karty na dwa pytania: Czy w ciągu 2 miesięcy nastąpi jakieś wydarzenie, które da okazję do rozmowy? 5 Buław, 2 Kielichy, 9 Buław - suma XVI Wieża Powiedziałabym, że tak w jakimś miejscu gdzie dużo się dzieje, dużo ludzi, impreza, może jakiś klub i to będzie spotkanie/rozmowa bardzo wybuchowa coś w stylu powyrzucamy sobie wszystkie żale i niejasności. Wieża to rozwalenie wszystkiego do fundamentów żeby zbudować coś nowego korzystam często z interpretacji kart Sennej Wiedźmy u niej pisze tak w skrócie, że wieża jak jest dobrze to pogorszy się a jak jest źle to polepszy się. Między nami jest źle więc może sobie w końcu wszystko wyjaśnimy. Jak będzie wyglądała sytuacja pomiędzy nami za 2 miesiące jak nic nie zrobię tylko będę czekać na jego ruch? As Monet, XX Sąd, As Kielichów - suma II Kapłanka As monet to szansa na coś nowego, jakiś początek może przy okazji mojej działalności, która jest dla mnie nowością (mam zamiar sobie otworzyć kramik w miejscowości gdzie on mieszka ), Sąd to odrodzenie, okazja do wybaczenia Razem z Asem Kielichów być może rozważanie powrotu do tego co było niekoniecznie związku ale chciałabym poniekąd odzyskać przyjaciela. Więc obstawiałabym, że pomiędzy nami zapanuje przynajmniej zgoda. Kapłanka jako suma to może, że nie będziemy się z tym obnosić przed światem (nie mamy wspólnych znajomych już, bo po naszej kłótni oni też się podzielili takie jakby dwa obozy powstały, które się unikają) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 dla mnie wieża w podsumie oznacza, że wszystko zmieni się na lepsze (gorsze), gdy jest sumą kart pozytywnych (negatywnych) pierwsze pytanie: tak, powinno coś się takiego zdarzyć (5 buław + 2 puchary), może spotkanie przy wspólnych znajomych? drugie pytanie: znowu pojaiwią się szanse, relacja może się odrodzić dla mnie to bardzo optymistyczne karty, więc powinno być ok Cytuj
fionaaa Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 5 Buław, 2 Kielichy, 9 Buław - suma XVI Wieża - moim zdaniem tu jest jego bicie się z myslami, żeby sie spotkać, ale zwyciężąją obawy W drugim, bardzo bobrze, ale jako szansa dla Was obojga. 1 Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Według mnie to okazją na rozmowę będzie jakaś informacja gdy będziesz przebywać w domu. Może to być mail jakaś wiadomośc lub telefon. Za 2 miesiące jak nic nie zrobisz ponownie zadasz pytanie na forum co dalej 1 Cytuj
Trida Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 Dociągnęłam sobie karty na dwa pytania: Czy w ciągu 2 miesięcy nastąpi jakieś wydarzenie, które da okazję do rozmowy? 5 Buław, 2 Kielichy, 9 Buław - suma XVI Wieża WG mnie tak, jak najbardziej. Pierw wyjdzie jakiś kontakt lekko pretensjonalny, później niby ohh fajnie i miło ale jednak no nie… Wy do siebie niekoniecznie pasujecie wg mnie i to widać właśnie w kartach. Będą nadzieje, możliwości zrobić coś fajnego, fajnie rozbujać tą znajomość ale wieża z podsumy sugeruje mi kolejną kłótnię na 100 fajerek. Wg mnie powinniście odpuścić na jakieś pól roku tą znajomość. Aż emocje opadną i nawet jak zaczniecie sobie wyjaśniać sytuację to bd inaczej. Bo tutaj jednak wyjdą żale (9 buław) i takie lekkie dopieprzanie sobie, dogyzanie. Jak będzie wyglądała sytuacja pomiędzy nami za 2 miesiące jak nic nie zrobię tylko będę czekać na jego ruch? As Monet, XX Sąd, As Kielichów - suma II Kapłanka Będzie myślenie i myślenie … Wrozbita_Oramin ma rację… No Sąd może sugerować zmiany ale ej no nie widzę tego. Kapłanka myśli, zastanawia się, czaruje i magiuje w zaciszu swojego domu. Bd neutralnie. 1 Cytuj
Ceres Napisano 29 Lipca 2014 Autor Napisano 29 Lipca 2014 Jako para my do siebie kompletnie nie pasujemy, ale kumplami byliśmy zajebistymi. Cytuj
Lena75 Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 Jako para my do siebie kompletnie nie pasujemy, ale kumplami byliśmy zajebistymi. Znam to z autopsji :) Miałam kumpla z którym rozumielismy sie bez słow....ale oboje stwierdzilismy ze gdybysmy byli parą to pewnie bysmy sie pozabijali.Swoją droga dość czesto brali nas za rodzeństwo;) oboje szczupli ,z długimi czarnymi włosami i jasna karnacją Cytuj
Trida Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 uhuhu to i ja się podpisuję bo też miałam kogoś takiego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi