Zalman Jakiśtam Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Witam, nie mam pojęcia do jakiego działu powinenem wrzucic ten wątek, proszę o przeniesienie w razie pomyłki. Sprawa wygląda tak.. tydzień temu moja dziewczyna dostała od koleżanki klucze od mieszkania ponieważ koleżanka wyjeżdża na 3 tyg. I chciała żeby ktoś pilnował mieszkania no wiec wprowadziliśmy się tutaj na ten czas.. Okazało się ze w pokoju stoi jakaś egzorcyzmowana woda, jakies swieczki, no ale ignorowalismy to do dzisiaj, ja odkąd sie tu wprowadzilismy to ani razu nie przespalem nocy, ciagle słyszę glosywidze twarze i szuranie meblami, z dziewczyna bylo lepiej bo byla w stanie normalnie spac az do dzis, okolo 2:15 wstala w nocy i sie smiala podniosla sie z lozka poszla otworzyc drzwi na taras zasmiala sie chwile tam postala i wrocila do lozka gdy probowalem ja zapytac co robi to milczala i po chwili juz spala, okolo 3:05 obudzily mnie jej krzyki, krzyczala moje imie i cos ze nie moze nic zrobic czy cos nie moglem jej obudzic dopiero jak zapalilem swiatlo to sie uspokoila po prostu dalej spala.. ktos jest w stanie powiedziec o co tu chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts