twistedmind Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 Witajcie, Jestem tutaj nowy, kultura podpowiada by się przywitać i krótko przedstawić. Mój nick całkiem dobrze oddaje mnie, jestem kreatywnym i nieco zakręconym osobnikiem, pasjonuję się psychologią, studiuję pracę socjalną, w wolnym czasie zajmuję się rysunkiem i śpiewaniem/grą na gitarze. Gdzieś zgubiłem swoją wróżkę, której szukam i szukam.. Chętnie poznam nowych zwariowanych, ale kulturalnych ludzi, a myślę, że tutaj na ezo-forum o takich nie brak. Można się do mnie zwracać o różne porady, oprócz intuicji mam całkiem sporą wiedzę w zakresie duchowo-psychologicznym, a naturalna empatia pcha mnie do rozwiązywania problemów. Pozdrawiam Wszystkich, Pokój z Wami, Cytuj
Trida Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 http://www.ezoforum.pl/pogaduszki/26-powitalnia.html tak na przyszłość i witaj Cytuj
Davisa Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 Można się do mnie zwracać o różne porady Może zacznij od porad w tematach zakładanych przez osoby szukające pomocy :-) Cytuj
twistedmind Napisano 30 Lipca 2014 Autor Napisano 30 Lipca 2014 (edytowane) Może zacznij od porad w tematach zakładanych przez osoby szukające pomocy :-) Ok. Spokojnie i powoli. Jestem tutaj nowy. Kto szuka ten znajdzie. Edytowane 30 Lipca 2014 przez twistedmind Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi