Jump to content

Ćwiczenie - sytuacja(ZAKOŃCZONE)

Czarownica

Recommended Posts

Muszę jutro załawtić pewną sprawę...

Co jest przyczyną, że muszę załatwić tą sprawę?

Jakaż to sprawa/czego dotyczy?

Kto mi pomoże?(zawód, wygląd, jak chcecie)

Jak daleko to jest od miejsca mojego zamieszkania?

:slonko:

Guest anhana

1. As kier 10 karo - dobre wieści dotyczące domu ?, ciąża, przeprowadzka (z tym mi się kojarzy as kier) , jakiś przypływ gotówki (as kier 10 karo)

2. Walet trefl król kier Dama kier - dotyczy dziecka(walet trefl) Ciebie (dama kier) i twojego partnera(król kier) ew. starszego mężczyzny z rodziny ojca

3. Walet karo Walet kier As pik Król Pik - urzędnik- lekarz, prawnik, mężczyzna (as pik król pik) z innej miejscowości (walet karo) młodo wyglądający (walet kier)

4. 9 serce - hmmm raczej niedaleko

Mam nadzieję, że chociaż trochę trafiłam ... :D

1. 10 karo - jakieś sprawy związane z finansami, jakiś kredyt, albo zobowiązania? Albo na ciebie czeka góra kasy, bo wygrałaś w totka :P Na pewno sprawa ta wiąże się z pieniędzmi.

2. As kier - sprawa dotyczy twojego domu, z dołożenia 9 trefl - jakiś problem domowy, który musisz rozwiązać. Może też dotyczyć poszukiwania nowa domu, mieszkania.

3. Król trefl - straszy mężczyzna, możliwe, że twój ojciec, dziadek, szef. Ale na pewno jakiś mężczyzna.

4. 9 kier - mocno daleko nie jest. Ale na pewno jakiś kawałek.

Anhana, wyszły nam bardzo podobne karty :) Właśnie to zauważyłam, czyli coś musi być na rzeczy :)

Coś mi strona ześwirowała i zamiast post edytować, to powtórzyło :( wybaczcie.

Już usunęłam dubel ;) - Corn

Edited by Czarownica
  • Like 1

Co jest przyczyną, że muszę załatwić tą sprawę?

6 trefl - przyczyną jest wyjazd (kupowanie biletu) albo jakieś sprawy zawodowe (dostarczanie dokumentów)

Jakaż to sprawa/czego dotyczy?

7 trefl - dotyczy spraw finansowych jednak

Kto mi pomoże?(zawód, wygląd, jak chcecie)

9 karo, 9 trefl, 2 trefl - jakiś dobry przyjaciel lub przyjaciółka, osoba, która wie z czym to się je, bo już załatwiała podobną sprawę, w Twoim wieku, chyba kobieta

Jak daleko to jest od miejsca mojego zamieszkania?

4 kier - bardzo blisko

że też ciągle mi wychodzą niższe karty, zamiast figur - łatwiej byłoby określić co i jak :D

• Like 1

Dobra, daję odpowiedź...

Co jest przyczyną, że muszę załatwić tą sprawę? przyczyną jest dewastacja/uszkodzenie/zepsucie sprzętu, który należy do mnie. Poniekąd Erza trafiła, ze przyczyną jest wyjazd...

Jakaż to sprawa/czego dotyczy? naprawa samochodu, a konkretnie wymiana lusterka, bo jakimś burakom sie nudziło i wyrwali mi lusterko w zaparkowanym samochodzie. (karolka - poniekąd jest to problem 'domowy' i zośka - tak, nieszczęście:))

Kto mi pomoże?(zawód, wygląd, jak chcecie) mechanik i jego wesoła kompania, same chłopy, wygląd różny, ten główny to facet w średnim wieku, reszta młokosy (fanie u anhany sie pokazało, w królu i waletach :))

Jak daleko to jest od miejsca mojego zamieszkania? tu wszystkie trafiłyście, że stosunkowo blisko - ta sama miejscowość, ok. 2km od mojego domu, 20minut pieszo, samochodem chwila moment.

Wiem, że trudne... dzięki za udział, następna zrobię łatwiejszą :D

kurka siwa, mi na osoby wychodzą takie karty jak 6 trefl, 8 pik - wtf? :zeby:

gdzieś tam trafiłam, że osoba, która się zna :lol:

gdzieś to wszystko dookoła się kręci, a nie pokazuje konkretnie

dzięki za ćw. :)