Skocz do zawartości

Mężczyzna życia?

wilsybil

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadalam kartom pytanie godne bardziej bohaterow powiesci Whartona nizli osoby która stara sie ukierunkowac swoją wolę w odwrotną stronę.

"Czy spotkam mezczyzne swojego zycia i kiedy to nastąpi?"

Przyznam, że nie jestem tym razem dumna z kierunku w jakim sie teraz skierowalam zważywszy na przyplywy losowe, swoją zmiennosc woli w tej materii i desperackie poczucie samotnosci. Ale do rzeczy:

Karty Thota, Krzyz

1- Śmierć

2- to na co powinnam uważać- 8 Meczy

3- Wskazówka do działania- 8 buław

4- wpływy przeszłosci- as buław

5- partnerzy- 5 mieczy

6- najbliższy rezultat- Rycerz mieczy

7- niespodzianki- 5 denarów

8- to czego nie zmienię- 10 buław

9- karta osiągnięć- as mieczy

spód talii- 10 kielichow.

Znów mam spory problem w intyerpretacji, glownie ze wzgledu obecnosci 13 arkanu. W towarzystwie 8 mieczy nie cieszy mnie jej powiew nowosci, zwlaszcza jesli ma to dotyczyc miłosci. Jesli oznacza to koniec dotychczasowej pętli zaangazowania w niewłasciwą osobę, podążę za wskazówką 8 buław aby wyeksponowac sie na nadchodzące wydarzenia.

Wyjezdzam niebawem w pewnym towarzystwie za granicę na krótki pobyt w pracy, bedzie mi towarzyszyc rowniez ta (niewlasciwa) osoba. Czuję, że tam wlasnie rozegrają sie kluczowe zmiany.

5 denarów przypomina mi o ciezkiej pracy (na powietrzu) i zmartwieniach o wynagrodzenie. 10 buław moze wróżyc desperacje która bedzie mnie pchac w stronę niewłasciwej osoby. Ponad wszystko cieszy mnie jednak As buław, który ewoluując z dziesiatki buław pokazuje mi że na pewno przywiozę powazne doswiadczenia z tej podróży. Z tarczą, bądź na tarczy ale na pewno wyniosę z tego naukę.

Jak mam to rozumieć na tle odpowiedniego partnera?

Czy zrozumiem wreszcie, ze czas powaznie przewartosciowac swoje utopijne pragnienia?

Myslę, ze zrewitalizują się moje wciaz tlące sie w glebi mnie marzenia w stosunku do pewnego mezczyzny, ktorego dotychczas niemal uwazalam za takiego zyciowego partnera. Sądzę, że to się definitywnie zakończy, lub rozpocznie zupełnie na nowo.

Jak sądzicie? :)

Pozdrawiam!

Napisano

Hej, czy jesteś w stanie to zweryfikować w ciągu najbliższych miesięcy? Co z opisem sytuacji? Jestes sama, z kimś, wierna, z kochankiem?

Napisano

Partnerów to miałaś :wampir:

Powinnaś uważać na 8 mieczy...skąd ja to znam... Stan 8 mieczowy jest bardzo ciężki.. Zamykasz się w świecie własnych, chorych myśli, kompleksów.. Crowley określił je mianem ''zakłócenia''... A Ty powinnaś w 8 kijach żyć! Rozwijać się, ruszać

Czego nie zmienisz-10 kijów..no nie zmienisz tego,że Ci jest po prostu ciężko,że problemy Cię przygniatają, ale Twoim osiągnięciem będzie odcięcie się od tego (as mieczy)