Anna1986 Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Witam Bardzo serdecznie . Wypisałam w tytule symbole, które wydają mi się, że mają znaczenie w tym śnie, lecz nie jestem do końca pewna, więc proszę kogoś o interpretację. Sen wydaje mi się istotny, dlatego go tutaj zamieściłam. Oto opis: Śnił mi się mój dobry znajomy. Przyjechał do mnie, ale to było inne miejsce niż to w którym teraz mieszkam. Tak jakbym mieszkała sama w jakimś mieszkaniu. Więc ten znajomy przyjechał , powiedział, że chce mi coś powiedzieć i, że mam się ubierać. Zdziwiłam się, bo zabrał mnie na lotnisko i powiedział, że był w Urzędzie Stanu Cywilnego i możemy wziąć spokojnie ślub. Na to ja mówię do niego , ale jak to przecież nie mamy ani świadków, ani zaproszeń, ani gości na co on odparł, że świadków już załatwił. Samego ślubu nie widziałam. Nie wiem też w co w tym śnie byliśmy ubrani. Potem znaleźliśmy się w takiej wielkiej sali ze starym parkietem i drewnianą boazerią na ścianach ( takie jak są w karczmach, ciemne drewno było). Zapytałam tego mojego znajomego po co wynajął salę skoro nie ma gości, on odparł, że tak po prostu. Potem poszliśmy na parkiet i zaczęliśmy tańczyć walca- ćwiczyliśmy kroki pod okiem jakiejś dziewczyny ( to była niby siostra tego mojego znajomego, (realnie on nie ma rodzeństwa). Potem na sali nagle pojawiła się sąsiadka moich dziadków, zbulwersowana, że wzięłam cichy ślub i że jak tak można na co ja odparłam, że to nasza sprawa, jesteśmy dorośli i zrobiliśmy jak chcieliśmy. Sąsiadka odeszła bez słowa. Potem razem z moim znajomym poszliśmy zobaczyć na takich dużych ekranikach, czy ten taniec walca, tych kroków wcześniejszych pod okiem dziewczyny się nagrał, okazało się, że tak. Potem znowu poszliśmy razem na parkiet i tańczyliśmy już sami- płynnie, czysto. Nie słyszałam muzyki, a sala była pusta. Obudziłam się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts