Skocz do zawartości

jak rozwinie się dalej relacja z mężczyzną?

Początkującaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Pustelnik

2 kielichy

diabeł

Teraz jesteśmy samotni, daleko od siebie.Ale niedługo sie to zmieni będziemy w związku-trochę takim toksycznym, uzalezniającym.Ale tez pełnym wzajemnej fascynacji, namietnosci.

Proszę zedytować swojego pierwszego posta i nakreślić opis sytuacji.

Ok. tak jak napisałam w rozkładzie dzieli nas odległość.Pan jest za granica .Ja w Polsce, pan chce po mnie przyleciec w siepniu i zabrać ze sobą do siebie.Takie są plany.

Edytowane przez Czarownica
Napisano

To relacja oparta na wzajemnym przyciąganiu i odpychaniu. Zabawa w kotka i myszkę, silne uzależnienie, duże emocje, zapatrzenie w siebie, próba manipulacji i sił. Związek, który jest bardzo atrakcyjny i emocjonalny, jednak na dłuższą metę trudno go zrealizować. Chcecie zachować własną odrębność, jednocześnie usidlając się nawzajem. Tego nie da się osiągnąć. Czegoś Was ta relacja nauczy. Stanowicie wzajemnie dla siebie szkołę partnerstwa. To krok ku udanym relacjom, ale w innych związkach, w innym czasie. Powodzenia życzę.

Napisano

moim zdaniem nie potoczy się. 2 pucharów jest zablokowana przez Pustelnika i Diabła.

Napisano

Po jakimś czasie coś może zaskoczyć w relacji... Chociaż ten diabolo nie za dobrze tu zwiastuje

Napisano

Zgadzam się z Wiedźmą Martą, tutaj już na początku Pustelnik blokuje. Owszem jest przyciąganie (Diabeł) i porozumienie (2 kielichów), ale i znaczna odległość. Z sumy Umiarkowanie/Kapłan, czyli raczej znajomość utknie w jakiś momencie i nie będzie kontynuowana.

Napisano
Zgadzam się z Wiedźmą Martą, tutaj już na początku Pustelnik blokuje. Owszem jest przyciąganie (Diabeł) i porozumienie (2 kielichów), ale i znaczna odległość. Z sumy Umiarkowanie/Kapłan, czyli raczej znajomość utknie w jakiś momencie i nie będzie kontynuowana.

Ja bym jednak dociągnęła po diable... On też wskazuje na karmę i na to,że ludzie czasem nie umieją od siebie odejść... Więc może jakaś kontynuacja być

Napisano
Ja bym jednak dociągnęła po diable... On też wskazuje na karmę i na to,że ludzie czasem nie umieją od siebie odejść... Więc może jakaś kontynuacja być

Fakt Diabeł przy 2 kielichów może mówić o relacji karmicznej. No przy Pustelniku otwierającym to jednak obstawiałabym, że znajomość może nie wytrzymać odległości.

Napisano
Fakt Diabeł przy 2 kielichów może mówić o relacji karmicznej. No przy Pustelniku otwierającym to jednak obstawiałabym, że znajomość może nie wytrzymać odległości.

Dla mnie te karty są niejednoznaczne. Eremita to też takie 'wycieczki w przeszłość''.. Siedzę sobie i wspominam jak to z nim było... trochę tęsknie.. Eremita to ktoś kto rozpamiętuje... Potem te 2 kiele+diabeł...a może coś na zasadzie ''nie umiem bez niego żyć?'' Chociaż to bardzo luźne skojarzenie :)

Na dwoje babka wróżyła :D Początkującaa, ja bym na Twoim miejscu jakiś większy rozkład zrobiła

Napisano

Proszę zedytować swojego pierwszego posta i nakreślić opis sytuacji.

Napisano

Nie bedzie to twoj wymarzony facet. Moze sie spotkacie kilka razy ale i tak w ostatecznym rozrachunku kazde z was zostanie samotne.

• Lubię to! 1
Napisano
Potem te 2 kiele+diabeł...a może coś na zasadzie ''nie umiem bez niego żyć?''

Albo raczej: " nie umiem żyć samotnie"?

Napisano

Pustelnik

2 kielichy

diabeł

Przez jakiś czas duże nic a później stawiam na spotkanie.

Jałowy trochę ten rozkład :/ Niby coś zwiastuje ale ten Pustelnik wg mnie am silną pozycję.