Początkującaa Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) jak rozwinie się dalej relacja z mężczyzną? Pustelnik 2 kielichy diabeł Teraz jesteśmy samotni, daleko od siebie.Ale niedługo sie to zmieni będziemy w związku-trochę takim toksycznym, uzalezniającym.Ale tez pełnym wzajemnej fascynacji, namietnosci. Proszę zedytować swojego pierwszego posta i nakreślić opis sytuacji. Ok. tak jak napisałam w rozkładzie dzieli nas odległość.Pan jest za granica .Ja w Polsce, pan chce po mnie przyleciec w siepniu i zabrać ze sobą do siebie.Takie są plany. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Czarownica Cytuj
gala.tea Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 To relacja oparta na wzajemnym przyciąganiu i odpychaniu. Zabawa w kotka i myszkę, silne uzależnienie, duże emocje, zapatrzenie w siebie, próba manipulacji i sił. Związek, który jest bardzo atrakcyjny i emocjonalny, jednak na dłuższą metę trudno go zrealizować. Chcecie zachować własną odrębność, jednocześnie usidlając się nawzajem. Tego nie da się osiągnąć. Czegoś Was ta relacja nauczy. Stanowicie wzajemnie dla siebie szkołę partnerstwa. To krok ku udanym relacjom, ale w innych związkach, w innym czasie. Powodzenia życzę. Cytuj
QPucharów Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 moim zdaniem nie potoczy się. 2 pucharów jest zablokowana przez Pustelnika i Diabła. Cytuj
Arcan Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Po jakimś czasie coś może zaskoczyć w relacji... Chociaż ten diabolo nie za dobrze tu zwiastuje Cytuj
Erza Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Zgadzam się z Wiedźmą Martą, tutaj już na początku Pustelnik blokuje. Owszem jest przyciąganie (Diabeł) i porozumienie (2 kielichów), ale i znaczna odległość. Z sumy Umiarkowanie/Kapłan, czyli raczej znajomość utknie w jakiś momencie i nie będzie kontynuowana. Cytuj
Arcan Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Zgadzam się z Wiedźmą Martą, tutaj już na początku Pustelnik blokuje. Owszem jest przyciąganie (Diabeł) i porozumienie (2 kielichów), ale i znaczna odległość. Z sumy Umiarkowanie/Kapłan, czyli raczej znajomość utknie w jakiś momencie i nie będzie kontynuowana. Ja bym jednak dociągnęła po diable... On też wskazuje na karmę i na to,że ludzie czasem nie umieją od siebie odejść... Więc może jakaś kontynuacja być Cytuj
Erza Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja bym jednak dociągnęła po diable... On też wskazuje na karmę i na to,że ludzie czasem nie umieją od siebie odejść... Więc może jakaś kontynuacja być Fakt Diabeł przy 2 kielichów może mówić o relacji karmicznej. No przy Pustelniku otwierającym to jednak obstawiałabym, że znajomość może nie wytrzymać odległości. Cytuj
Arcan Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Fakt Diabeł przy 2 kielichów może mówić o relacji karmicznej. No przy Pustelniku otwierającym to jednak obstawiałabym, że znajomość może nie wytrzymać odległości. Dla mnie te karty są niejednoznaczne. Eremita to też takie 'wycieczki w przeszłość''.. Siedzę sobie i wspominam jak to z nim było... trochę tęsknie.. Eremita to ktoś kto rozpamiętuje... Potem te 2 kiele+diabeł...a może coś na zasadzie ''nie umiem bez niego żyć?'' Chociaż to bardzo luźne skojarzenie Na dwoje babka wróżyła Początkującaa, ja bym na Twoim miejscu jakiś większy rozkład zrobiła Cytuj
Czarownica Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Proszę zedytować swojego pierwszego posta i nakreślić opis sytuacji. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie bedzie to twoj wymarzony facet. Moze sie spotkacie kilka razy ale i tak w ostatecznym rozrachunku kazde z was zostanie samotne. 1 Cytuj
Davisa Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Potem te 2 kiele+diabeł...a może coś na zasadzie ''nie umiem bez niego żyć?'' Albo raczej: " nie umiem żyć samotnie"? Cytuj
Trida Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 jak rozwinie się dalej relacja z mężczyzną?Pustelnik 2 kielichy diabeł Przez jakiś czas duże nic a później stawiam na spotkanie. Jałowy trochę ten rozkład :/ Niby coś zwiastuje ale ten Pustelnik wg mnie am silną pozycję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi