Początkującaa Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Król denarów, sąd ostateczny, królowa denarów Z jakim mężczyzną będę układac sobie niedługo życie? Myślę ze z majętnym, który otoczy mnie opieką.Nie będę musiała martwić się o finanse. Zmieniłam tytuł posta na zgodny z regulamiem - Cornelia. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Czarownica regulamn Cytuj
gala.tea Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 To ktoś, kogo raczej już znasz i odkryjesz jego wartość na nowo. Ktoś ułożony, zaradny, opiekuńczy. Wybierzesz kierując się zarówno rozsądkiem, jak i sercem. Możesz być spokojna o swoją przyszłość. Dobre masz perspektywy. Powodzenia! Cytuj
QPucharów Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Będziecie do siebie pasować. Mężczyzna dojrzały, spokojny, stabilny finansowo. Może być po zakończonym związku formalnym. Ceni spokój i rodzinę Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 tak jak dziewczyny piszą sąd też czasami mówi o "wyciąganiu trupa z szafy", więc to może być już ktoś, kogo już znasz Cytuj
Gość LA Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Mężczyzna ten bedzie chciał stworzyć poważną relację, trwały związek. Będzie operował duzymi pieniędzmi, niekoniecznie swoimi. Mężczyzna zaradny finansowo, ale i taki trochę chciwy. Perfekcjonista. Lojalny przyjaciel. Opiekun. Konflikty rozwiązuje przez mediację. Zwraca uwagę na wygląd. Markowy. Mało urodziwy, ale facet nie musi ;-). Będziecie sie sobie podobać, bo jestescie do siebie podobni. Będziecie sie schodzić i rozchodzić w nieskonczoność. Te rozłąki będą Was scalać. To bedzie dobry związek. Cytuj
Trida Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Król denarów, sąd ostateczny, królowa denarówZ jakim mężczyzną będę układac sobie niedługo życie? Wg mnie Pan lekko materialista, lubiący mieć. Racjonalny, lubiący pracę. Szanujący spokój. I czegoś podobnego będzie szukał w partnerce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi