Skocz do zawartości

Spotkanie

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiedy się spotkamy?

diabolo, słońce, rycerz kielichów

Diabolo to mocna karta na czas....Pokazuje znak kozła... Ale to słońce mnie ciekawi.. Może jednak spotkamy się jeszcze w lato? W znaku panny?

Jak minie spotkanie?

5 kijów, as kielichów, moc

Chyba nie za dobrze... Tak słodko-gorzko... 5 kijów czyli pewnie się pokłócimy... Wygarniemy dawne sprawy. As kieli jest tutaj optymistyczny :) Może mimo tej kłótni pogodzimy się

Napisano

diabeł pokazuje, że coś wydarzy się szybko i to Sońce - czyli faktycznie tego lata.

Moim zdaniem ta 5 kijów przy tych kartach nabiera pozytywnego wydźwięku. Będzie miło, przyciąganie będzie, fajne porozumienie, może dużo się dziać;)

Napisano
może naświetl sytuację...

Chodzi o mojego byłego :P Pożarliśmy się okropnie i rozstaliśmy. Szmat czasu się nie widzieliśmy...Mimo wszystko, jakoś tak za nim tęsknie. Abstra***ąc od tych kłótni to naprawdę fajnie mi się z nim żyło. Wydaje mi się,że on może czuć podobnie. Mam mu tylko za złe,że on nigdy mnie nie wysłuchał.. do niego czasem nic nie dociera... A niektóre rzeczy z przeszłości mnie bardzo męczą... Nigdy tak naprawdę z nim nie usiadłam i poważnie nie porozmawiałam. Zresztą czy by chciał słuchać? Tak czuje,że ten rozdział w moim życiu nie jest do końca zamknięty. Czegoś zabrakło, jakiejś rozmowy, wyjaśnienia. Chyba mam dalej jakiś ukryty żal w sobie... Nie widzieliśmy się tak długo, a ja wciąż żałuje,że nie powiedziałam paru rzeczy,że on mnie nie słuchał. Po prostu nie umiem tego etapu życia zamknąć.

Napisano
diabeł pokazuje, że coś wydarzy się szybko i to Sońce - czyli faktycznie tego lata.

Moim zdaniem ta 5 kijów przy tych kartach nabiera pozytywnego wydźwięku. Będzie miło, przyciąganie będzie, fajne porozumienie, może dużo się dziać;)

5 kijów kojarzy mi się z dysharmonią...

Wiedzma. mi ten diabeł podpowiada,że może chodzić o trygon ziemi, więc obstawiam znak panny

Napisano

poproś go o rozmowę, jak wyrzucisz z siebie to wszystko, co masz mu do powiedzenia, to wtedy "uwolnisz" się od poczucia, że nie da się zamknąć drzwi za tą znajomością - być może Was jeszcze to "trzyma" razem, że nie powiedzieliście sobie wszystkiego

Gość Euterpe
Napisano

ja bym powiedziała, że nie prędko - tutaj diabeł może popsuć szyki... pan za jakiś czas sam może wyjść z propozycją

nie wiem dlaczego, ale jak zobaczyłam słońce i zaraz za nim tego rycerza, skojarzyło mi się z zachodzącym Słońcem... może więc pod koniec lata(?)

przebieg spotkania:

dużo energii was będzie nosić, może iskrzyć (wióry albo chemia :D ), as kielichów z mocą skojarzyły mi się z wypuszczeniem powietrza z siebie, taka ulga, gdy już coś powiedzieliśmy lub zrobiliśmy i teraz możemy odetchnąć

Napisano

może być i znak panny ,w każdym razie szybko się spotkacie i jak będzie jeszcze ciepło - we wrześniu wszak jest, prawda ;)??

Napisano

Ostatnio mi się śniło,że wróciłam do liceum. W śnie nie zdałam egzaminu z języka polskiego (w realnym życiu byłam bardzo dobra z tego przedmiotu). I ten człowiek jest właśnie przeze mnie odbierany jako taki mój niezaliczony egzamin życiowy... coś co w życiu kompletnie zawaliłam, zniszczyłam, przeje*bałam.. Zawiodłam sama siebie... Żałuje,że nie mogę cofnąć czasu. Ten mój egzamin z bycia z nim zawaliłam kompletnie i teraz się za mną ciągnie.

Napisano
ja bym powiedziała, że nie prędko - tutaj diabeł może popsuć szyki... pan za jakiś czas sam może wyjść z propozycją

nie wiem dlaczego, ale jak zobaczyłam słońce i zaraz za nim tego rycerza, skojarzyło mi się z zachodzącym Słońcem... może więc pod koniec lata(?)

przebieg spotkania:

dużo energii was będzie nosić, może iskrzyć (wióry albo chemia :D ), as kielichów z mocą skojarzyły mi się z wypuszczeniem powietrza z siebie, taka ulga, gdy już coś powiedzieliśmy lub zrobiliśmy i teraz możemy odetchnąć

Tak, on musi wyjść z propozycją... Powiedział,że mnie nigdy więcej nie chce widzieć, żebym- tu cytuje- ''wyp**rdalała'', w jego życiu nie ma dla mnie miejsca... Pisząc pierwsza tylko bym się ośmieszyła i poniżyła

Napisano

Proszę zedytować pierwszego posta i dodać opis sytuacji zgodnie z regulaminem.

Napisano

Wedlug mnie to nie spotkacie sie w najblizszym czasie. Czyli na pewno w ciagu kwartalu.

Napisano
Kiedy się spotkamy?

diabolo, słońce, rycerz kielichów

Stawiam na koniec sierpnia. Jak słoneczko jeszcze jest, taki czas urlopowy (Słońce + kielichowy)

Jak minie spotkanie?

5 kijów, as kielichów, moc

Na początku wielki bum, niechęć do siebie a chęć do jak najszybszego wyjaśnienia i zakończenia spotkania. Ale później spokojniej i chyba wszystko zostanie wyjaśnione.

Powodzenia.