Arcan Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Kiedy się spotkamy? diabolo, słońce, rycerz kielichów Diabolo to mocna karta na czas....Pokazuje znak kozła... Ale to słońce mnie ciekawi.. Może jednak spotkamy się jeszcze w lato? W znaku panny? Jak minie spotkanie? 5 kijów, as kielichów, moc Chyba nie za dobrze... Tak słodko-gorzko... 5 kijów czyli pewnie się pokłócimy... Wygarniemy dawne sprawy. As kieli jest tutaj optymistyczny Może mimo tej kłótni pogodzimy się Cytuj
Erza Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 spotkanie jakoś szybko nastąpi i może być namiętne Cytuj
QPucharów Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 diabeł pokazuje, że coś wydarzy się szybko i to Sońce - czyli faktycznie tego lata. Moim zdaniem ta 5 kijów przy tych kartach nabiera pozytywnego wydźwięku. Będzie miło, przyciąganie będzie, fajne porozumienie, może dużo się dziać Cytuj
Arcan Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Napisano 1 Sierpnia 2014 może naświetl sytuację... Chodzi o mojego byłego Pożarliśmy się okropnie i rozstaliśmy. Szmat czasu się nie widzieliśmy...Mimo wszystko, jakoś tak za nim tęsknie. Abstra***ąc od tych kłótni to naprawdę fajnie mi się z nim żyło. Wydaje mi się,że on może czuć podobnie. Mam mu tylko za złe,że on nigdy mnie nie wysłuchał.. do niego czasem nic nie dociera... A niektóre rzeczy z przeszłości mnie bardzo męczą... Nigdy tak naprawdę z nim nie usiadłam i poważnie nie porozmawiałam. Zresztą czy by chciał słuchać? Tak czuje,że ten rozdział w moim życiu nie jest do końca zamknięty. Czegoś zabrakło, jakiejś rozmowy, wyjaśnienia. Chyba mam dalej jakiś ukryty żal w sobie... Nie widzieliśmy się tak długo, a ja wciąż żałuje,że nie powiedziałam paru rzeczy,że on mnie nie słuchał. Po prostu nie umiem tego etapu życia zamknąć. Cytuj
Arcan Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Napisano 1 Sierpnia 2014 diabeł pokazuje, że coś wydarzy się szybko i to Sońce - czyli faktycznie tego lata.Moim zdaniem ta 5 kijów przy tych kartach nabiera pozytywnego wydźwięku. Będzie miło, przyciąganie będzie, fajne porozumienie, może dużo się dziać 5 kijów kojarzy mi się z dysharmonią... Wiedzma. mi ten diabeł podpowiada,że może chodzić o trygon ziemi, więc obstawiam znak panny Cytuj
Erza Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 poproś go o rozmowę, jak wyrzucisz z siebie to wszystko, co masz mu do powiedzenia, to wtedy "uwolnisz" się od poczucia, że nie da się zamknąć drzwi za tą znajomością - być może Was jeszcze to "trzyma" razem, że nie powiedzieliście sobie wszystkiego Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 ja bym powiedziała, że nie prędko - tutaj diabeł może popsuć szyki... pan za jakiś czas sam może wyjść z propozycją nie wiem dlaczego, ale jak zobaczyłam słońce i zaraz za nim tego rycerza, skojarzyło mi się z zachodzącym Słońcem... może więc pod koniec lata(?) przebieg spotkania: dużo energii was będzie nosić, może iskrzyć (wióry albo chemia ), as kielichów z mocą skojarzyły mi się z wypuszczeniem powietrza z siebie, taka ulga, gdy już coś powiedzieliśmy lub zrobiliśmy i teraz możemy odetchnąć Cytuj
QPucharów Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 może być i znak panny ,w każdym razie szybko się spotkacie i jak będzie jeszcze ciepło - we wrześniu wszak jest, prawda ?? Cytuj
Arcan Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Napisano 1 Sierpnia 2014 Ostatnio mi się śniło,że wróciłam do liceum. W śnie nie zdałam egzaminu z języka polskiego (w realnym życiu byłam bardzo dobra z tego przedmiotu). I ten człowiek jest właśnie przeze mnie odbierany jako taki mój niezaliczony egzamin życiowy... coś co w życiu kompletnie zawaliłam, zniszczyłam, przeje*bałam.. Zawiodłam sama siebie... Żałuje,że nie mogę cofnąć czasu. Ten mój egzamin z bycia z nim zawaliłam kompletnie i teraz się za mną ciągnie. Cytuj
Arcan Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Napisano 1 Sierpnia 2014 ja bym powiedziała, że nie prędko - tutaj diabeł może popsuć szyki... pan za jakiś czas sam może wyjść z propozycjąnie wiem dlaczego, ale jak zobaczyłam słońce i zaraz za nim tego rycerza, skojarzyło mi się z zachodzącym Słońcem... może więc pod koniec lata(?) przebieg spotkania: dużo energii was będzie nosić, może iskrzyć (wióry albo chemia ), as kielichów z mocą skojarzyły mi się z wypuszczeniem powietrza z siebie, taka ulga, gdy już coś powiedzieliśmy lub zrobiliśmy i teraz możemy odetchnąć Tak, on musi wyjść z propozycją... Powiedział,że mnie nigdy więcej nie chce widzieć, żebym- tu cytuje- ''wyp**rdalała'', w jego życiu nie ma dla mnie miejsca... Pisząc pierwsza tylko bym się ośmieszyła i poniżyła Cytuj
Czarownica Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Proszę zedytować pierwszego posta i dodać opis sytuacji zgodnie z regulaminem. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Wedlug mnie to nie spotkacie sie w najblizszym czasie. Czyli na pewno w ciagu kwartalu. Cytuj
Trida Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Kiedy się spotkamy? diabolo, słońce, rycerz kielichów Stawiam na koniec sierpnia. Jak słoneczko jeszcze jest, taki czas urlopowy (Słońce + kielichowy) Jak minie spotkanie? 5 kijów, as kielichów, moc Na początku wielki bum, niechęć do siebie a chęć do jak najszybszego wyjaśnienia i zakończenia spotkania. Ale później spokojniej i chyba wszystko zostanie wyjaśnione. Powodzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi