kathali Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Kochani, zrobiłam rozkład na 3 kart dotyczący pierwszej randki, która już się odbyła, ale nie dostałam informacji zwrotnej, stąd sięgnęłam po karty. Rozkład wzięłam stąd: Tarot * Wrka Stanisawska - Jak wypadnie randka? rozkad kart 1. jakie wrażenie na nim zrobiłam: NARUSZA REGULAMIN 2. jak wypadło spotkanie: Eremita 3. jaki będzie wynik tego spotkania: Umiarkowanie Wnioskuję, że wrażenie wywarłam bardzo pozytywne, ale kompletnie nie rozumiem, co robi ten Eremita. Spotkanie w moim odczuciu było miłe, rozmawialiśmy na neutralne tematy, sporo o doświadczeniach w związku ze wspólnym zainteresowaniem. Spotkanie było dość krótkie, bo musiał wracać do pracy. Zaś Umiarkowanie jako wynik to przesłanka utrzymywania znajomości na stopie przyjacielskiej czy spokojnie-romantycznej? Czy może po prostu oznacza, że efekty spotkania, czyli np. kolejna randka, będą, ale w swoim czasie? Zapoznaj się z regulaminem działu pls. - Cornelia Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Czarownica regulamin
Czarownica Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Z samych AW stawiałaś? Niestety jak dla mnie to nie będzie kontynuacji. Nie, że było niemiło, ale po prostu zabrakło chemii, o czym ten Pustelnik. Nie ma "tego czegoś". Umiarkowanie też studzi, może jeszcze się Pan odezwie, żeby nie być chamem, ale raczej będzie dążył do zneutralizowania relacji.
roszpunka79 Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Wiem co było na pozycji "wrażenie";). Ale skoro Corni pozamiatała to się nie wypowiem. Zgadzam się z Cornelią. Pustelnik z umiarkowaniem bardzo średnio rokują na kontynuowanie znajomości. Zabrakło iskry. Wydaje mi się, że mogło być tak przyzwoicie, kulturalnie, miło, ale jednak z jakimś dystansem, trochę sztywno, zbyt poważnie. No i nie zaiskrzyło. A to raczej nie motywuje do podtrzymywania kontaktu. Myślę, że co najwyżej zyskasz znajomego.
emilr Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Mnie również sie wydaje, ze nie zaiskrzyło. Nie znam pierwszej karty. mChyba nie bedzie kontynuacji, a jesli tak, to jedno-dwa spotkania, zeby sie upewnić. Tak jak Cornelia napisała: żeby zneutralizować (ładne określenie )
kathali Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Napisano 2 Sierpnia 2014 Pierwsza karta wyszła Słońce. Nie robiłam samych AW, tak wyszło z całej talii. Ach, smuteczek. Zrobiłam jeszcze inny 3-kartowy rozkład na "jakie są jego myśli i zamierzenia": 1. czy czuje do mnie coś ciepłego - Król Buław 2. czy chciałby bliższej relacji - Rycerz Kielichów 3. co zamierza w stosunku do mnie - Arcykapłanka
Czarownica Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Widzę, że łagodnym upomnieniem nic nie zdziałam, wobec tego wątek zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi