maja123 Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Czym zakończy się moje oczekiwanie że w ciągu 5lat wyjde za mąż* 10buław as dinarów 3 kielichy* moze po przeprowadzce. As den to szansa na cos. te bulawy na początku to cis ciężko bedzie....
Trida Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Maju a nakreśl sytuację Jesteś w związku, jak wygląda Twoja sytuacja z partnerem etc.
maja123 Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Napisano 3 Sierpnia 2014 Jestem w związku. Bedziemy się przeprowadzac na swoje. Narazie nie rozmawiamy o ślubie i tak sie zastanawiam co będzie. .. 10 bulaw to albo po przeprowadzce albo jakieś problemy to przychamuja i nie będzie oswiadczyn. albo te trzy kiele to ciaza jak będzie dziecko. ..
Trida Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Wiesz odnoszę wrażenie, że bd mieli inne wydatki niż wesele i niestety w ciągu 5 lat marne szanse na ożenek.
Gość Noa20 Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 5 lat to długo i tez stawiam na przeszkody finansowe: w sensie, że nie będzie się opłacać brać ślubu. Natomiast nie wykluczam całkowicie zamążpójścia u schyłku tego okresu- ale to zależy od Ciebie, tak jakbyś miała wolność wyboru w tym wszystkim jeśli chodzi o kwestię samego małżeństwa. Powodzenia:)
maja123 Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Napisano 3 Sierpnia 2014 Mozliwe.na wesele nas nie stac. Ale jakby jus cos miało hyc to skromne przyjęcie.
Gość Euterpe Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 10 buław to trudności as denarów + 3 kielichy mogą wskazywać na ślub, ale mam wątpliwości czy z tym, czy z innym, bo: - as to nowość, może więc pokazać kogoś nowego, zwłaszcza, że jest obok 3 pucharów, czyli ktoś trzeci.... 5 lat to bardzo bardzo bardzo dużo czasu... jeszcze wszystko się może zdarzyć
Czarownica Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Strasznie długi okres czasu, przypominam, że w tym dziale pytamy o najbliższą przyszłość, kilka miesięcy, góra rok (w rozkładzie urodzinowym)... Proszę też pamiętać o każdorazowym opisie sytuacji.
Maestro Inez2503 Napisano 4 Sierpnia 2014 Maestro Napisano 4 Sierpnia 2014 Wyjdziesz za mąż, przeciągnie się to w czasie, bo na drodze pojawią się trudności finansowe. w innym wątku karty dały Ci taka samą odp.
maja123 Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Napisano 4 Sierpnia 2014 Dzięki. Pewnie tak będzie. Moja sytuacja to jedtem w zwiazku mieszkamy razem i narazie deklaracji nie ma
Arcan Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Całkiem możliwe,że do 5 lat się hajtniesz....
Rekomendowane odpowiedzi