maja123 Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Umiarkowanie 6miecz papież* umiarkowanie daje dlugi czas. Rozciąga w czasie. Miecze odcinaja jakby papieża czyli małżeństwo. Coś nieprędko o ile wogole. .... Cytuj
Trida Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Też powiedziałabym, ze ciężko z tym ślubem moze być... Prędzej życie na kocią łapę, w partnerstwie. Jakieś plany i przebąkiwania mogą być ale nic pewnego. Cytuj
Erza Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Tutaj może być ślub cywilny jak już tak mi się kojarzy połączenie 6 mieczy z Kapłanem no ślub nieprędko, dwa lata lub dalej Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 mnie też się wydaje, że długo będzie tak jak jest teraz (umiarkowanie), a później... tutaj mam dwa warianty: - nie zechcesz dłużej czekać (6 mieczy) i postanowisz iść do kogoś po poradę (kapłan), aby coś ruszyło w tej sprawie (HB Rydwan) i w końcu dopniesz swojego (kapłan + rydwan) - odetniesz się od tego pomysłu (6 mieczy), porozmawiasz z kimś jeszcze na ten temat (kapłan) i ruszysz sama przed siebie (rydwan) obstawiam bardziej pierwszą opcję, ale prędko to może nie nadejść... Cytuj
aloa Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Myślę, że na razie związek nieformalny.Ale po jakimś czasie możliwa legalizacja zwiazku. Cytuj
Gość alieninside Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 umiar to jakby w strzelcu? a masz partnera? Cytuj
Gość alieninside Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 ja to widze tu ślub jak nic, niby troche niezdecydowania tu jest, jakby 2 opcje do wyboru ale slub bedzie Cytuj
Czarownica Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Gdzie opis sytuacji? Proszę edytować posta. Cytuj
Lena75 Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Umiarkowanie 6miecz papież* umiarkowanie daje dlugi czas. Rozciąga w czasie. Miecze odcinaja jakby papieża czyli małżeństwo. Coś nieprędko o ile wogole. .... Moze nie prędko...ale bedzie jakięs dwa lata...lato:) UMiarkowanie- wytrwałośc i cierpliwośc....słowem zostaniesz wystawiona na próbę 6 Mieczy- konsultacje rodzinne ,wsparcie rodziny - a tak zapytam ,jakie sa Twoje relacje z rodzicami Twego partnera? Kapłan - dla mnie ta karta małżenstwa,ceremonie ,kościół.... suma Cesarzowa...a Ona to zona ,oficjalna partnerka,matka,ciąża i płodnośc :) Pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Sierpnia 2014 Maestro Napisano 4 Sierpnia 2014 Tu Ci napisałam : http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/80987-za-maz.html#post624081 Masz tę samą odpowiedź, za kilka lat, w podsumie Cesarzowa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi