Skocz do zawartości

kiedy wyjde za mąż

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Umiarkowanie 6miecz papież*

umiarkowanie daje dlugi czas. Rozciąga w czasie.

Miecze odcinaja jakby papieża czyli małżeństwo.

Coś nieprędko o ile wogole. ....

Napisano

Też powiedziałabym, ze ciężko z tym ślubem moze być...

Prędzej życie na kocią łapę, w partnerstwie.

Jakieś plany i przebąkiwania mogą być ale nic pewnego.

Napisano

Tutaj może być ślub cywilny jak już tak mi się kojarzy połączenie 6 mieczy z Kapłanem

no ślub nieprędko, dwa lata lub dalej

Gość Euterpe
Napisano

mnie też się wydaje, że długo będzie tak jak jest teraz (umiarkowanie), a później... tutaj mam dwa warianty:

- nie zechcesz dłużej czekać (6 mieczy) i postanowisz iść do kogoś po poradę (kapłan), aby coś ruszyło w tej sprawie (HB Rydwan) i w końcu dopniesz swojego (kapłan + rydwan)

- odetniesz się od tego pomysłu (6 mieczy), porozmawiasz z kimś jeszcze na ten temat (kapłan) i ruszysz sama przed siebie (rydwan)

obstawiam bardziej pierwszą opcję, ale prędko to może nie nadejść...

Napisano

Myślę, że na razie związek nieformalny.Ale po jakimś czasie możliwa legalizacja zwiazku.

Gość alieninside
Napisano

umiar to jakby w strzelcu? a masz partnera?

Gość alieninside
Napisano

ja to widze tu ślub jak nic, niby troche niezdecydowania tu jest, jakby 2 opcje do wyboru ale slub bedzie

Napisano
Umiarkowanie 6miecz papież*

umiarkowanie daje dlugi czas. Rozciąga w czasie.

Miecze odcinaja jakby papieża czyli małżeństwo.

Coś nieprędko o ile wogole. ....

Moze nie prędko...ale bedzie :) jakięs dwa lata...lato:)

UMiarkowanie- wytrwałośc i cierpliwośc....słowem zostaniesz wystawiona na próbę:)

6 Mieczy- konsultacje rodzinne ,wsparcie rodziny - a tak zapytam ,jakie sa Twoje relacje z rodzicami Twego partnera?

Kapłan - dla mnie ta karta małżenstwa,ceremonie ,kościół.... suma Cesarzowa...a Ona to zona ,oficjalna partnerka,matka,ciąża i płodnośc :):):)

Pozdrawiam :)