Jump to content

Szczekający jeleń

LaDolceVita

Recommended Posts

Witam. Chciałbym uzyskać uzyskać interpretację tego snu. Śniło mi się, że byłem ze znajomymi w niezwykle drogiej restauracji, gdzie widziałem parę znajomych i parę znanych aktorów, którzy ze sobą flirtowali. Byłem z najlepszym przyjacielem i jego narzeczoną. Zamówiłem tylko zupę i kawałek szarlotki. Zaraz po spożyciu przypomniało mi się, że mam ważne spotkanie. Wybiegłem stamtąd, na owe spotkanie, gdzie widziałem się znowu z przyjaciółmi z liceum. Wszyscy poszliśmy do wielkiego postkomunistycnzego bloku. Wchodziliśmy na górę tak drobnymi schodami, że wszystkim kręciło się w głowach. Gdy doszliśmy na sam szczyt okazało się, że jest to fabryka ogromnych samochodów, które były większe od domów jednorodzinnych. Okazało się, że jest to przyjęcie i zacząłem się chwalić swoimi osiągnięciami w sposób sakrastyczny, bo wiedziałem, że nic nie osiągnąłem w swoim życiu na polu kariery (mam 20 lat). Ale ludzie z mojego otoczenia zaczeli się wypytywać o detale, a ja zaskoczony powiedziałem, że swoje bogactwo zawdzięczam rodzinnemu interesowi ("imperium storczykowym" moich rodziców). Następnie zacząłem uciekać w dół jednakże nie kręciło mi się tym razem w głowie. Wybiegłem z budynku i ujrzałem wielki las w którym pośród normalnych drzew były pościnane takie, których same pniaki (pnie po ściętych drzewach) były większe od otaczających je drzew. One same miały z jednej strony lasu kolor zielony a z drugiej złotoczerwony. Poszedłem dalej polną drogą, gdzie widziałem jelenia który zaczął do mnie szczekać. Był wogóle w normalnym domostwie jak pies, ale był ogromnych rozmiarów.(powyżej 2 m w kłębie). Szedłem dalej i był drugi, który też szczekał ale miał większe poroże od poprzedniego. Nie wiem jakim cudem, ale znalazłem się pod bramą gdzie jeleń zaczął szturchać mnie kopytami i próbował chyba zagryźć i zjeść przez owe ogrodzenie, gdzie były duże luki w osztachetowaniu. Po chwili walki udało mi się wyrwać, ale jeleń zaczął biegć przy bramie a ja zacząłem uciekać. Pędziłem ile sił w nogach a w oddali zauważyłem że jeleń przeskoczył płot i rusza za mną w pościg. Obudziłem się, gdy był już niezwykle blisko a ja próbowałem się wspiąć do kogoś obcego na ogrodzenie, by się uchronić przed niebezpieczeństwem.

Z góry dziękuję za interpretację.

pozdrawiem serdecznie - La Dolce Vita