Iwka78 Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Z czystej, szatańskiej ciekawości rzuciłam karty: co mnie czeka w tym miesiącu w pracy? I wyskoczyły (czytane chronologicznie) (RW, ułożenie proste): 8 buław, IX eremita, 6 mieczy+2 denarów Będzie dużo pracy, może jakiś kurs mi wpadnie w sierpniu? Ale zastanawia mnie ta 6 mieczy na końcu, może zmienię całkowicie kierunek działania? albo mi kurde premie zabierze...:-( Cytuj
Trida Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Z czystej, szatańskiej ciekawości rzuciłam karty: co mnie czeka w tym miesiącu w pracy?I wyskoczyły (czytane chronologicznie) (RW, ułożenie proste): 8 buław, IX eremita, 6 mieczy+2 denarów Oj coś mi się wydaje, ze sporo pracy Cię czeka. Chyba jakiś samotny projekt, z którym możesz nie zdążyć czasowo przez co własnie poleci premia lub - zostanie ona podzielona. Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Napisano 4 Sierpnia 2014 Oj coś mi się wydaje, ze sporo pracy Cię czeka. Chyba jakiś samotny projekt, z którym możesz nie zdążyć czasowo przez co własnie poleci premia lub - zostanie ona podzielona. zabrać premię to w jego stylu.... Cytuj
Trida Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Wiesz wydaje mi się, ze nie tyle zabierze ale poprosi jakaś osobę, żeby Tobie w tym projekcie pomogła i to będzie podział, bo przecież ta osoba też coś robiła. Głowa do góry, to tylko karty może nie bd tak źle Cytuj
Arshi Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Wyglada ze szykuje sie zamet w pracy sppro do ogarniecia mozliwe ze bedziesz musiala skorzystac z pomocy starszego doswiadczonego faceta, na jakis kurs pojsc do niego lub po rade 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Napisano 31 Sierpnia 2014 ***WERYFIKACJA*** miałam bardzo dużo pracy (8 buław), ale takiej, w której dużo się uczę (eremita). dodatkowo po pracy robiłam dla kogoś darmowe zlecenie, więc pewnie to się pokazało jako 6 mieczy - praca w domu, a 2 denarów - jako druga praca. dziękuję bardzo za interpretacje. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi