Skocz do zawartości

Moja praca w sierpniu(ZWERYFIKOWANY)

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z czystej, szatańskiej ciekawości rzuciłam karty: co mnie czeka w tym miesiącu w pracy?

I wyskoczyły (czytane chronologicznie) (RW, ułożenie proste):

8 buław, IX eremita, 6 mieczy+2 denarów

Będzie dużo pracy, może jakiś kurs mi wpadnie w sierpniu?

Ale zastanawia mnie ta 6 mieczy na końcu, może zmienię całkowicie kierunek działania?

albo mi kurde premie zabierze...:-(

Napisano
Z czystej, szatańskiej ciekawości rzuciłam karty: co mnie czeka w tym miesiącu w pracy?

I wyskoczyły (czytane chronologicznie) (RW, ułożenie proste):

8 buław, IX eremita, 6 mieczy+2 denarów

Oj coś mi się wydaje, ze sporo pracy Cię czeka. Chyba jakiś samotny projekt, z którym możesz nie zdążyć czasowo przez co własnie poleci premia lub - zostanie ona podzielona.

Napisano
Oj coś mi się wydaje, ze sporo pracy Cię czeka. Chyba jakiś samotny projekt, z którym możesz nie zdążyć czasowo przez co własnie poleci premia lub - zostanie ona podzielona.

zabrać premię to w jego stylu....

Napisano

Wiesz wydaje mi się, ze nie tyle zabierze ale poprosi jakaś osobę, żeby Tobie w tym projekcie pomogła i to będzie podział, bo przecież ta osoba też coś robiła.

Głowa do góry, to tylko karty ;) może nie bd tak źle :)

Napisano

Wyglada ze szykuje sie zamet w pracy sppro do ogarniecia mozliwe ze bedziesz musiala skorzystac z pomocy starszego doswiadczonego faceta, na jakis kurs pojsc do niego lub po rade

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano

***WERYFIKACJA***

miałam bardzo dużo pracy (8 buław), ale takiej, w której dużo się uczę (eremita).

dodatkowo po pracy robiłam dla kogoś darmowe zlecenie, więc pewnie to się pokazało jako 6 mieczy - praca w domu, a 2 denarów - jako druga praca.

dziękuję bardzo za interpretacje.

• Lubię to! 1